, ,

Scan 80

Dit product is niet meer leverbaar


De nieuwe Scan 80 valt direct op door zijn vorm. De ruit geeft een 180 graden zicht op het vlammenspel. Hiermee is de Scan 80 zeer geschikt voor plaatsing in een hoek.

De Scan 80-1 en de Scan 80-2 zijn de standaarduitvoeringen. Het verschil tussen beide modellen is dat de 80-1 een gesloten basis heeft waar de 80-2 is uitgevoerd met een praktische deur. Een ideale ruimte om bijvoorbeeld hout in op te bergen.

De Scan 80-3 en 80-4 zijn de zogenaamde “High Top” uitvoeringen van deze kachel. Deze is ruim 30 cm hoger. Deze extra hoogte biedt de ruimte voor warmhoudstenen. Deze warmteopslag is alleen te combineren met een bovenaansluiting. Wanneer u kiest om de High Top uitvoering in een hoek te plaatsen is het mogelijk om een speciale uitvoering te nemen waarbij het rookgasaansluiting aan de zijkant gemonteerd is.

Ondanks de bescheiden afmetingen is de verbrandingskamer groot genoeg voor houtblokken met een lengte tot 25cm. Met een vermogen van 3 tot 8 kW sluit het vermogen goed aan op de warmtebehoefte van de gemiddelde woonkamer. Voor een kleinere of zeer goed geïsoleerde woning is het wellicht verstandig een kachel te zoeken met een lager vermogen. Voor het verwarmen van een zeer grote ruimte of een slecht geïsoleerde woning kan het een goed idee zijn om een kachel met een hoger vermogen uit te zoeken.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

, ,

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Documentatie

Montage en gebruiksaanwijzing scan 80.pdf

Scan 80 1 ecolabel.pdf

Scan brochure 2019.pdf

Scroll naar boven