, ,

Safretti Sogno 500

 4.150,00

De Safretti Sogno 500 elektrische waterdamp haard is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.


De Safretti Sogno 500 is een decoratieve elektrische waterdamp haard van 66 cm breed. Water en vuur worden samengebracht, dit is misschien wel het grootste contrast dat bestaat. Toch komt er bij dit vlambeeld geen vuur kijken. Door waterdamp in deze elektrische haard te verlichten, ontstaat er een realistisch en levendig vlammenspel. Een voordeel hiervan is dat u zich niet kan verbranden, ook ideaal in een huishouden met kinderen en/of huisdieren. De Sogno is verkrijgbaar met en zonder schoorsteen. De schoorsteen van deze elektrische haard heeft geen functie, maar is enkel decoratief.

Safretti haarden zijn Nederlandse haarden. De haarden van hoge kwaliteit worden bedacht en geproduceerd in Nederland, de leverancier bevindt zich in Haaksbergen.

Zijn er nog vragen of zou u de haard in het echt willen beleven? Bel gerust voor een afspraak met 038 760 06266 of stuur een mail naar info@kachelplaats.nl

Merk

Brandstof

Kleur

Type

Vuurzicht

Opties

Uitvoering:
  • Zonder schoorsteen
  • Met schoorsteen € 255

Documentatie

Safretti sogno lijntekening.jpg

Scroll naar boven