, , ,

Planika Totem

 1.690,00

De Planika Totem bio-ethanol buitenhaard is verkrijgbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de beste prijs.


De Planika Totem haard is niet zomaar een haard – met zijn indrukwekkende afmetingen van 106,6 cm hoogte en een diameter van 39,5 cm is hij een ware blikvanger, zowel binnen als buiten. Of het nu op uw terras staat te pronken of uw woonkamer verfraait, deze haard trekt direct de aandacht met zijn imposante verschijning.

Een indrukwekkende blikvanger

Het installeren van de Planika Totem haard is een fluitje van een cent. Dankzij het eenvoudige installatieproces kunt u binnen enkele minuten genieten van de warme vlammen die deze haard biedt. Geen gedoe met ingewikkelde montagehandleidingen – haal hem gewoon uit de doos, plaats hem op de gewenste plek en u bent klaar om te genieten van de gezellige sfeer die deze haard creëert.

Veiligheid voorop

Maar het is niet alleen het uiterlijk en de gebruiksvriendelijkheid die de Planika Totem haard zo aantrekkelijk maken. Met een gewicht van 24 kg biedt de haard ook stabiliteit, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over wiebelende toestanden. Zelfs bij het omvallen van de haard, zorgt de Commerce Technology ervoor dat de brandstof niet uit de haard lekt, doordat de haard is voorzien van absorberende keramische vezels.

Genieten met de voordelen van Planika via Kachelplaats

Kortom, de Planika Totem haard is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een praktische en veilige keuze voor wie op zoek is naar een indrukwekkende haardervaring, zowel binnen als buiten. Bestel hem vandaag nog via Kachelplaats en geniet binnenkort van deze bio-ethanolhaard bij u thuis.

Merk

Brandstof

Kleur

Type

Vuurzicht

Opties

Opties:
  • Hoes € 150
  • Een set van zes houtblokken € 290

Documentatie

Lijntekening planika totem.png

Gebruikershandleiding planika totem.pdf

Techcard planika totem.pdf

Scroll naar boven