,

Planika Porto

 3.690,00

De Planika Porto bio-ethanolhaard is verkrijgbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de beste prijs.


Op zoek naar een hoogwaardige buitenhaard? Ontdek de Planika Porto buitenhaard bij Kachelplaats. Deze bio-ethanol haard kan gecombineerd worden met een ombouw in de kleuren, laurent, daze en kovik. Zo is dit een fantastisch alternatief voor traditionele gashaarden, perfect geschikt voor tuinen, terrassen, hotels of restaurants.

Veiligheid en gemak in één

De Planika Porto buitenhaard staat voor maximale veiligheid en gebruiksgemak dankzij de geavanceerde BEV-technologie. Doordat er geen direct contact is tussen de vloeibare brandstof en de vlam, samen met de aanwezigheid van talloze veiligheidssensoren, is deze haard veilig in gebruik. Geniet van het gemak van het aansteken met een afstandsbediening, het ontbreken van rook of geur, en het feit dat u de haard niet hoeft schoon te maken na gebruik.

Ontworpen voor het buitenleven

Ontworpen met het buitenleven in gedachten, is de Porto speciaal ontwikkeld voor gebruik buitenshuis. De haard is bestand tegen de meest voorkomende weersomstandigheden, zoals regen en sneeuw, dankzij de afgesloten, waterdichte behuizing. Bovendien beschermt het hoge glas rondom het vuur de vlammen tegen harde windstoten. Laat u niet tegenhouden door de weersomstandigheden en geniet volop van uw buitenruimte met de Planika Porto buitenhaard.

Stijlvol en functioneel

Bij de aanschaf van de haard heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een ombouw, verkrijgbaar in drie prachtige kleuren: daze, laurent en kovik van Consentino. Zo vindt u moeiteloos een haard die naadloos aansluit op uw buitenomgeving. Dankzij de instelbare vlam, die op zes verschillende hoogtes kan branden, kunt u tot wel 14 uur lang genieten van een betoverend vuur. Of u nu de voorkeur geeft aan een langere brandtijd met een lagere vlam of een krachtigere warmte met een hogere vlam, de keuze is aan u. Bovendien maken de zwenkwielen het verplaatsen van de haard naar elke gewenste locatie erg eenvoudig. Bekijk ook de opties voor extra mogelijkheden.

Met Kachelplaats maakt u, uw buitenruimte compleet

Zorg voor een gezellige warmte met de Planika Porto buitenhaard. Informeer bij Kachelplaats en ontdek hoe deze haard uw buitenleven kan verrijken met stijl, warmte, comfort en functionaliteit.

Merk

Brandstof

Kleur

Type

Vuurzicht

Opties

Uitvoering:
  • Daze
  • Laurent
  • Kovik
Opties:
  • Hoes € 150
  • Gasfles omkasting vierkant zwart € 290
  • Gasfles omkasting vierkant Corten € 490
  • Gasleiding beschermhoes € 90
  • Set van zes houtblokken € 290
  • Wifi module € 550

Documentatie

Techcard planika porto kovik.pdf

Techcard planika porto daze.pdf

Techcard planika porto laurent.pdf

Manual planika porto.pdf

Scroll naar boven