, , ,

Planika Jar

 2.290,00

De Planika Jar gashaard is verkrijgbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de beste prijs.


Ervaar de perfecte balans tussen stijl en functionaliteit met de Planika Jar haard, een lust voor het oog ontworpen door de bekende architect Christophe Pillet, verkrijgbaar bij Kachelplaats. Deze vrijstaande bio-ethanolhaard is ontworpen voor zowel binnen als buiten, zonder geur, as of rook.

Met zijn betonnen onderkant en glazen cilinder, straalt de Planika Jar haard moderne elegantie uit. Met een hoogte van 77.2 cm en een breedte van 41 cm past hij perfect in elke ruimte en voegt hij direct een vleugje luxe toe aan uw woning. Eenvoudig uit te pakken en geen elektriciteit nodig, zodat u direct kunt genieten van de warmte en sfeer die deze haard biedt.

Veiligheid met de geavanceerde technologie

Met de Commerce Technology van de Planika Jar haard geniet u van veiligheid en functionaliteit. Deze innovatieve technologie minimaliseert morsen tijdens een val, dankzij de keramische vezels in de brander die ervoor zorgen dat brandstof niet uit de haard lekt. De brandstof voor deze haard wordt geproduceerd uit duurzame gewassen zoals rietsuiker en maïs, waardoor u kunt ontspannen en genieten van de rustgevende vlammen, vrij van geur en rook.

Een mooie haard voor binnen of buiten via Kachelplaats

De Planika Jar haard is de perfecte keuze voor wie een gezellige haard zoekt, zowel binnen als buiten te gebruiken. Voeg warmte toe aan uw ruimte en geniet van gezellige avonden rondom deze prachtige haard van Planika. Neem nu contact op met Kachelplaats en laat de Planika Jar haard uw ruimte verwarmen!

Merk

Brandstof

Kleur

,

Type

Vuurzicht

Opties

Opties:
  • Hoes € 150
  • Een set van zes houtblokken € 290

Documentatie

Lijntekening planika jar.png

Techcard planika jar.pdf

Gebruikershandleiding planika jar.pdf

Scroll naar boven