, ,

Planika Galio H Insert

 3.590,00

De Planika Galio H buiten gashaard is verkrijgbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de beste prijs.


Voeg een vleugje elegantie toe aan uw buitenruimte met de Planika Galio H Insert, verkrijgbaar bij Kachelplaats. Deze vierkante inzethaard, met zijn unieke brandende letter H-vuurzicht, biedt niet alleen warmte, maar ook een bijzonder vuurzicht dat uw buitenomgeving transformeert.

Optimaal comfort en gemak

Dankzij het gebruiksvriendelijke Wall Switch bedieningspaneel of de handige afstandsbediening is de Planika Galio H Insert moeiteloos te bedienen. Pas eenvoudig de hoogte van de vlammen aan naar uw voorkeur en geniet van de warmte en gezelligheid die deze haard te bieden heeft. Met de optionele wifi-module kunt u zelfs het vuur bedienen met uw smartphone, voor ultiem gemak en comfort.

Laat uw creativiteit de vrije loop

Met de Galio H Insert heeft u de vrijheid om uw buitenruimte naar eigen smaak en stijl te ontwerpen. Laat uw creativiteit de vrije loop en creëer een unieke ombouw rondom deze veelzijdige inzethaard. Of u nu kiest voor een moderne, minimalistische uitstraling of een meer traditioneel ontwerp, de Galio H Insert vormt het stralende middelpunt van uw buitenruimte.

Voeg de Planika Galio H toe aan uw buitenruimte via Kachelplaats

Maak van uw terras een warme en uitnodigende plek met de Planika Galio H Insert. Breng uw buitenruimte tot leven en geniet van gezellige avonden onder de sterrenhemel. Neem nu contact op met Kachelplaats en ontdek hoe u uw buitenruimte kunt transformeren met deze sfeervolle inzethaard!

Merk

Brandstof

,

Kleur

Type

Vuurzicht

Opties

Opties:
  • Gasfles omkasting vierkant zwart € 290
  • Gasfles omkasting vierkant corten € 490
  • Gasleiding beschermhoes € 90
  • Een set van zes houtblokken € 290
  • WIFI module € 550

Documentatie

Lijntekening planika galio h insert.png

Gebruikershandleiding planika galio h insert sutomatic en.pdf

Techcard planika galio h insert automatic.pdf

Scroll naar boven