, ,

Planika Comet

 5.890,00

De Planika Comet bio-ethanolhaard is verkrijgbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de beste prijs.


De Planika Comet inbouwhaard is een unieke stervormige bio-ethanolbrander die op verschillende manieren kan worden toegepast. Denk bijvoorbeeld aan het inzetten van de haard in een tafel, waardoor uw gezamenlijke momenten nog gezelliger worden. Met de geavanceerde BEV-technologie bent u verzekerd van maximale veiligheid.

Veiligheid en geavanceerde technologie

De Planika Comet is uitgerust met een automatische bijvulpomp, touch screen, smart home-systeem, zes vlamniveaus en gemakkelijke bediening met de bijgeleverde afstandsbediening of speciaal ontworpen app. Dankzij de technologie die staat voor Burning Ethanol Vapour komt de brandstof niet in contact met het vuur, waardoor de haard volkomen veilig in gebruik is. Deze verbranding is zonder rook, geur en as, waardoor de haard kan worden geïnstalleerd in verschillende ruimtes zonder dat er een schoorsteen nodig is. De technologie garandeert veiligheid zonder in te leveren op het vuurbeeld, wat resulteert in een gelijkmatig en stabiel vuur. Met het innovatieve touch bedieningspaneel kunt u eenvoudig de brandstofstatus controleren, de vlamhoogte wijzigen en een automatische uitschakeltimer instellen. Bovendien is de haard beveiligd tegen nieuwsgierige kinderhanden dankzij het kinderslot.

Haal de Planika Comet bio-ethanolhaard in huis via Kachelplaats

Ervaar het comfort en de veiligheid van de Planika Comet inbouwhaard. Neem vandaag nog contact op met Kachelplaats en laat ons u helpen bij het kiezen van de perfecte haard die uw omgeving verandert met stijl, gemak en warmte.

Merk

Brandstof

Kleur

Type

Vuurzicht

Opties

Opties:
  • External Veiligheids Pakket € 139
  • Fanola Bio Ethanol 4×5=20 liter € 95

Documentatie

Planika techcard prime fire 590.pdf

Planika installation user manual.pdf

Lookbook planika 01 2024.pdf

Scroll naar boven