,

Planika Cabo

 7.190,00

De Planika Cabo bio-ethanolhaard is verkrijgbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de beste prijs.


De Planika Cabo bio-ethanolhaard is een perfecte toevoeging aan uw binnen- en buitenruimtes. Doordat de haard zowel binnen als buiten geplaatst kan worden, biedt deze haard een ongeëvenaarde flexibiliteit. Beschikbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder drie kleuren en een keuze tussen een smalle of bredere table uitvoering, past de Cabo zich moeiteloos aan aan uw persoonlijke voorkeuren en stijl. Daarnaast is deze haard uitgerust met geavanceerde BEV-technologie, waardoor u kunt genieten van het gemak en de veiligheid die deze technologie biedt.

Geniet van de voordelen van BEV-technologie

De Planika Cabo buitenhaard maakt gebruik van BEV-technologie (Burning Ethanol Vapours), waardoor de brandstof niet rechtstreeks in contact komt met het vuur. Met behulp van deze innovatieve technologie wordt de brandstof vanuit de binnentank naar de dampgenerator getransporteerd en vlak boven de brander ontstoken, wat resulteert in een prachtige, goudgele vlam. Bovendien zorgen talrijke veiligheidssensoren en een geïntegreerde microprocessor voor een volledige controle over het vuur, zowel binnen als buiten.

Stijlvolle behuizingsopties voor elke smaak

De Planika Cabo buitenhaard wordt geleverd met drie verschillende behuizingsopties, waardoor er altijd één is die perfect aansluit bij uw interieur. Van luxe tot modern, de ombouw is gemaakt van de duurzame materialen keramiek, kwarts en glas, die bestand zijn tegen krassen, vlekken en verschillende weersomstandigheden. De uitvoering Kovik, heeft een metallic afwerking geïnspireerd op het oppervlak van de maan. De haard voegt een vleugje verfijning toe aan elke ruimte, binnen of buiten.

Eenvoudige bediening en ultiem comfort

Met een meegeleverde afstandsbediening of via een speciale app kunt u de Planika Cabo buitenhaard moeiteloos bedienen. Dankzij de geïntegreerde pomp is er geen extra pomp nodig; vervang eenvoudigweg de ethanolbrandstof en u bent binnen enkele minuten klaar om te genieten van een veilige en echte vlam. Het geharde glas dat de vlam beschermt tegen harde wind zorgt voor extra veiligheid en duurzaamheid. Met zes verschillende vlamhoogtes kunt u de warmte en sfeer aanpassen aan uw voorkeuren.

Verwarm uw binnen- en buitenruimte met Kachelplaats

Ervaar het ultieme comfort en de elegantie van de Planika Cabo binnen- en buitenhaard. Neem vandaag nog contact op met Kachelplaats en laat ons u helpen bij het kiezen van de perfecte haard die uw leefruimte verrijkt met warmte en gezelligheid, waardoor deze extra waardevol wordt.

Merk

Brandstof

Kleur

Type

Vuurzicht

Opties

Uitvoering:
  • Daze/Laurent/Kovik Top RVS
  • Table Daze/Laurent/Kovik Top RVS € 1100
Opties:
  • Hoes € 190
  • Gasfles omkasting vierkant zwart € 290
  • Gasfles omkasting vierkant Corten € 490
  • Gasleiding beschermhoes € 90
  • Set van zes houtblokken € 290
  • Wifi module € 550

Documentatie

Planika techcard cabo burner.pdf

Techcard planika cabo kovik.pdf

Techcard planika cabo daze.pdf

Techcard planika cabo laurent.pdf

Scroll naar boven