, ,

Planika Bubble Wall

 1.899,00

De Planika Bubble Wall hangende bio-ethanol haard is niet meer leverbaar.


Planika Bubble Wall hangende ethanolhaard is dé oplossing voor wie op zoek is naar een geavanceerde bio ethanol haard zonder afvoerkanaal met lange vuurlijn. De Bubble Wall valt op door zijn unieke ontwerp en eenvoudige controle-oplossing. Samen met de geavanceerde technologie maakt dit het een van de meest gebruiksvriendelijke haarden op de markt van ethanolhaarden.

BEV-technologie ™

De ethanolhaarden van Planika maken gebruik van de gepatenteerde BEV-technologie ™. Zo zijn de Planika ethanolhaarden de meest geavanceerde en veiligste haarden die op de markt verkrijgbaar zijn. Zo bieden de ethanolhaarden als enige de oplossing die zorgt voor een zo schoon mogelijk verbrandingsproces zonder rook, geur of as. De BEV Technology ™ maakt verschil, biedt onbeperkte opstelmogelijkheden en is het veiligste vuur ter wereld.

Automatisch vulsysteem

Planika is de eerste fabrikant dat het automatisch bijvulsysteem als standaardaccessoire voor de haarden heeft geïmplementeerd. De speciaal ontworpen pomp communiceert met het apparaat en levert de benodigde hoeveelheid brandstof. Op deze manier is het risico van overvullen van de tank en het morsen van brandstof niet meer mogelijk.

Zien is geloven

Sceptisch over (bio) ethanolhaarden? Maar toch een haard in huis zonder dat er een rookkanaal aanwezig moet zijn? Eén ding is zeker wanneer u Planika ethanolhaard ziet branden, u gelooft uw eigen ogen niet. Direct een haard bestellen? Dat kan online. Maar u kunt ook terecht in onze showroom in Mijdrecht om een Planika ethanolhaard te zien branden. Bij vragen kunt u telefonische terecht bij 038 760 0626 of per mail via info@kachelplaats.nl .

Merk

Brandstof

Kleur

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Opties:
  • Decoratief rooster met houtblokken € 115
  • Fanola Bio Ethanol 4×5=20liter € 95
  • EVP Extern Veiligheids Pakket (verplicht) € 139

Documentatie

Technische kaart bubble wall.pdf

Lookbook planika 01 2024.pdf

Scroll naar boven