, ,

Nestor Martin H33 H

 3.475,00

De Nestor Martin H33 is beschikbaar via Kachelplaats. Bekijk deze houthaard hier.


De H-serie van Nestor Martin bestaat uit vier modellen. Hiervan is de Nestor Martin H 33 H één van de twee middelste varianten die is uitgevoerd met Woodbox® verbrandingstechnologie.

Woodbox Technologie

Het geheim van de Nestor Martin houtkachel is een speciale technologie. De eerste en de enige Woodbox Technologie ter wereld. De ontwerpers van Nestor Martin hebben begrepen dat vuur een spel is van lucht, hout en verbranding. Ze hebben jarenlang onderzocht wat precies de spelregels van dit wonderlijke spel zijn. Het resultaat was een vondst. De Woodbox Technologie. Een verbrandingssysteem dat voor eens en altijd zou bewijzen dat vuur mooier kan zijn dan werd aangenomen.

Bij de Woodbox Technologie wordt voorverwarmde lucht in de kachel verspreidt. Zó, dat er een maximale verbranding ontstaat: onderin het vuurbed, middenin de vuurhaard én bovenin de kachel, waar alle gassen verbrand worden. Achterin de verbrandingskamer, maar ook voorin, bij het glas. (Dat is de verklaring dat het glas van een Nestor Martin door een onzichtbare hand schoongehouden lijkt te worden, ook in de laagstand!) Slimme regelkleppen zorgen ervoor dat je zelf bepaalt hoe het vuur brandt. Sterker nog: je kunt het vuur zelfs programmeren, zodat de Nestor Martin op het gewenste tijdstip harder of zachter gaat branden.

Afstandsbediening

Uniek aan de Woodbox Technologie van Nestor Martin is bovendien de programmeerbare thermostatische afstandsbediening, waarmee u het tempo van het vuur op een geprogrammeerd vastgelegd tijdstip kunt versnellen of vertragen. Dankzij het ingebouwde thermostatische proces kunt u ook de gewenste temperatuur instellen. De modellen met Woodbox Technologie van Nestor Martin kunnen gedurende tien uur op spaarstand werken zonder bijladen. Ze zijn uitgerust met een programmator die u toelaat automatisch op een bepaald tijdstip het vuur aan te wakkeren of te verlagen, bijvoorbeeld ‘s morgens bij het opstaan. U kunt uw houtkachel dan weer opstoken op de resterende gloed.

De perfecte houtkachel van Nestor Martin

Ontdek de revolutionaire Woodbox® technologie van de Nestor Martin serie houtkachels bij Kachelplaats en geniet van ultiem comfort, efficiëntie en controle over uw vuur. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen en uw perfecte houtkachel te vinden

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Opties:

  • Thermostatische afstandsbediening € 525

Documentatie

Energielabel nestor martin h33.pdf

Maattekening nestor martin h33.pdf

Gebruiksaanwijzing nestor martin h33.pdf

Gebruikshandleiding afstandsbediening nestor martin houtkachel.pdf

Brochure nestor martin 2018 2019.pdf

Scroll naar boven