, ,

Kalfire E-one 130S

 6.000,00

De Kalfire E-one 130S elektrische haard is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.


De Kalfire E-one 130S is een elektrisch holografische sfeerhaard met glas aan de voorkant, beide zijkanten en optionele verwarming. Door de projectie van 3D holografische vlammen op de handgemaakte houtblokken wordt natuurgetrouw vuur nagebootst. Opties zoals het realistische gloeibed, knisperend geluid en optionele Atmos Heating zorgen voor een optimale vuurbeleving.

Elektrische inbouwhaard

Bewonder het panoramische zicht op het realistische vlammenspel vanaf drie zijden van de haard. De E-one 130S heeft een breedte van maar liefst 130 cm en ook perfect in te bouwen en in een cinewall. Kalfire E-one holografische sfeerhaarden kunnen worden aangepast aan persoonlijke voorkeuren. Onze exclusieve en gecertificeerde dealers zijn uw helpende hand bij de installatie en realisatie van je droomontwerp.

Atmos Heating: sfeerhaard met warmte

De E-one is verkrijgbaar met een innovatief verwarmingselement dat Atmos Heating heet. Dit element is exclusief beschikbaar voor de inbouwversies van de Kalfire E-one (alle varianten m.u.v. de E-one 100F FR). Het verwarmingselement zorgt voor een aangename en continue stroom van warme lucht in een hoek van 45 graden. Deze verwarming zorgt voor een optimale vuurbeleving die uniek is voor elektrische haarden.

Hoe werkt de Kalfire E-one?

De Kalfire E-one is een elektrische haard. Een elektrische haard heeft geen rookkanaal of gasaansluiting nodig. Dat betekent dat u alleen de stekker in het stopcontact hoeft te steken. Met één druk op de knop heeft u een brandend haardvuur. U bedient de haard eenvoudig vanaf de bank met een afstandsbediening. Hiermee kunt u het vuurbeeld volledig naar wens afstellen.

Voor ieder een thuis

De Kalfire elektrische haard kan daadwerkelijk overal worden geplaatst. Het heeft tenslotte geen rookkanaal of gasaansluiting nodig. De haard is dus ook geschikt voor appartementen. Daarnaast is het grote voordeel dat het een duurzame oplossing is, helemaal in combinatie met zonnepanelen op het dak. Ook wordt de haard niet heet zoals bij een houthaard of elektrische haard. Geheel veilig voor jonge kinderen.

Complete beleving van vuur

Een complete ervaring van echt vuur wordt gecreëerd door warmte, geur en geluid. Alle zintuigen worden geprikkeld. De flikkeringen van het licht, het gloeiende hout en de opstijgende vuurdeeltjes en de warmte van de vlammen. Met de E-one remote control stelt u eenvoudig de vlamkleur, intensiteit van de vlammen en het gloeibed in naar uw eigen smaak. Voor optimale beleving kunt u kiezen tussen het geluid van knisperend larikshout of rustiger beukenhout. Deze inbouwhaard kan ook optioneel worden uitgerust met Atmos Heating.

Creëer uw eigen vuur

Personaliseer onder andere de intensiteit en hoogte van de vlammen, shuffle door vlambeelden, kies het geluid en de intensiteit van het gloedbed. Sla al deze instellingen op in de Kalfire-moods, zodat u voortaan met één klik op de knop kijkt naar uw eigen vuur.

Ontdek de Kalfire E-one 130S bij Kachelplaats

Bent u geïnteresseerd in de Kalfire E-one 130S? Vraag dan vandaag nog online een offerte aan voor de scherpste prijs. Binnen één werkdag krijgt u van ons de beste prijs. Wilt u liever eerst meer informatie over de haard of voor uw persoonlijke situatie? Neem dan contact op of maak een afspraak voor een bezoek in onze showroom. Bel ons op 038 760 0626 of stuur een mail naar info@kachelplaats.nl. Staat de Kalfire E-one 130S binnenkort bij u in huis?

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Kleur

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Vlambeeld:
  • Single HD Flame technology
  • Dual HD Flame technology € 705
Bodemplaat:
  • Vlak
  • Design € 227
Verwarming:
  • Atmos Heating € 344
Optie:
  • Hotelschakelaar € 27

Documentatie

Lijntekening Kalfire E One 130S.pdf

Gebruikshandleiding Kalfire E One 130.pdf

Installatie handleiding Kalfire E One 130.pdf

Scroll naar boven