, ,

Furo BIO-O 40-60

 2.662,00

Bekijk de Furo BIO-O! 40-60 hier. Creëer een warme en gezellige sfeer in uw huis met deze prachtige bio-ethanol haard.


Bent u op zoek naar een nieuwe warmte voor in uw huis? Dat kan met de Furo bio-ethanolhaard! Deze haard heeft vele voordelen. U heeft geen afvoer nodig en de haard is gemakkelijk te ontsteken met een druk op de knop. Toch geniet u van een echt vuur. Dankzij het eigen reservoir is er ook geen gastoevoer nodig, wat vele mogelijkheden biedt qua plaatsing, zoals in een appartement. De haarden zijn veilig in gebruik en verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Dit model betreft het kleinste formaat, met een breedte van 60 cm en een vuurbeeld van 40 cm.

Ontdek de vele mogelijkheden met de Furo haarden

Met de Furo haarden zijn er talloze mogelijkheden, zoals inbouwen met een cassette, integreren in een cinewall, of een doorkijkhaard creëren. Ook het vervangen van een bestaande open haard behoort tot de opties. Door de minimale inbouwdiepte is de plaatsing eenvoudig. Daarnaast kunnen de haarden worden uitgerust met verschillende kleuren keien of houtdecoratie.

Bedieningsgemak en veiligheid

Dankzij de twee knoppen is de haard eenvoudig te bedienen en zijn er diverse veiligheidsvoorzieningen, waaronder een kinderslot en veiligheidssensoren. Bij afwijkingen schakelt het systeem automatisch uit om mogelijke gevaren te voorkomen. De brander bevat nooit meer dan een paar centiliter bio-ethanol, wat de veiligheid waarborgt.

Lange brandduur en prachtig vlambeeld

De haard beschikt over een reservoir van 10 liter, waardoor deze tot wel 20 uur kan branden met een prachtige vlam die precies goed is, niet te hoog en niet te laag.

Furo bio-ethanol haarden via Kachelplaats

Op zoek naar meer informatie of wilt u de haard graag bestellen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij kunnen er samen met u voor zorgen dat u binnenkort kunt genieten van de prachtige Furo BIO-O! 40-60 in uw woonkamer. Ziet u het al voor zich?

Merk

Brandstof

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Opties
  • Cassette € 932
  • Aanpassing doorkijkhaard € 53
  • Paslatjes* € 40
Brander decoratie
  • Houtset € 173
  • Witte keien (standaard)
  • Grijze keien € 40
  • Beige keien € 61
  • Zwart vuurglas keien € 133
Bio-ethanol
  • Bio ethanol 1L (verpakking: 21 x 1L) Neutraal € 75
  • Bio-ethanol 1L (verpakking: 21 x 1L) Vanillegeur € 75

* Wordt gebruikt in open opstellingen om de gemaakte openingen aan de korte zijden te bedekken.

Documentatie

Lijntekening furo bio o! 40 60 system.png

Lijntekening furo bio o! 40 60 cassette.png

Furo brochure nl.pdf

Scroll naar boven