Contura 600-serie

De warme gloed van een knapperend houtvuur heeft mensen aangetrokken en geboeid sinds mensenheugenis. Daarom hebben we de Contura 600-serie met een extra grote, licht gebogen glazen deur ontworpen. Door constant warme lucht langs de ruiten te voeren blijft deze vrij van roetafzetting.

Toont alle 7 resultaten

Contura 610 Style

De nieuwe Contura 610 Style is een volledig herontworpen houtkachel. Niet alleen het uiterlijk is onder handen genomen, ook de techniek is verder verbeterd. Dit maakt de Contura 610 een aantrekkelijke vrijstaande houtkachel voor de situaties waar een hoger vermogen gewenst is.

Voor de bovenplaat is er de keuze uit de standaard aluminum bovenplaat. Deze kan vervangen worden door de optionele glazen of spekstenen bovenplaat. Het warmtevak aan de voorzijde kan open blijven of met een cover afgedekt worden voor een strakker uiterlijk. De kachel is leverbaar in de kleuren zwart, grijs of wit. Optioneel kan de kachel ook met artstone bekleed worden.

Contura 620 Style

De nieuwe Contura 620 Style is een houtkachel compleet met warmtevasthoudende powerstone in de bekleding. Hiermee wordt de warmteoverdracht van de kachel op de kamer maximaal en geleidelijker. Standaard is de deur uitgevoerd in gietijzer. Het houtvak aan de onderzijde kan naar wens met of zonder deur uitgevoerd worden.

Contura 620T Style

De Contura 620T Style heeft een warme combinatie van klassiek speksteen en een modern ontworpen houtkachel. Speksteen geeft deze kachel de aangename eigenschappen van snel opwarmen en vervolgens een heerlijke rustige warmtebron in de kamer. Dit maakt de Contura 620T Style de ideale kachel maakt voor een modern ingerichte woning met een klassiek tintje. Met het vermogen van 3-9kW is de Contura 620T Style ideaal voor de grotere ruimte (tot 150m2). De ruime keuze uit accessoires maken het mogelijk om de kachel volledig aan te passen aan uw eisen en wensen. Wanneer u de voorkeur heeft voor dezelfde kachel, maar dan met een afgeronde bovenplaat, dan moet u zeker naar de Contura 660T kijken.

Contura 690 Style Glass

De nieuwe Contura 690 Style Glass is een houtkachel met een prachtig vlammenspel. Door de hooggeplaatste verbrandingskamer is vanuit een groter deel van de kamer dit vuur te zien. De kachel kan naar wens uitgevoerd worden met verschillende bovenplaten, 2 type deuren en 3 kleuren (wit, zwart en grijs). De staal bekleedde buitkant kan vervangen worden door speksteen. Speksteen geeft een sfeervolle en warme uitstraling. Daarnaast houdt het de warmte langer vast en geeft deze gelijkmatig weer af. Om nog meer warmte vast te houden kan de kachel worden voorzien van de optionele powerstones.

Scroll naar boven