, , , ,

Charlton & Jenrick Fireline FQ5W-3

 1.895,00

De Charlton & Jenrick Fireline FQ5W-3 houtkachel is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.


INTERESSE IN ÉÉN VAN DE HOUTKACHELS UIT HET CHARLTON & JENRICK ASSORTIMENT? DEZE ZIJN UITSLUITEND BIJ HAVÉ VERWARMING IN LUNTEREN TE BEZICHTIGEN.

De Fireline FQ5W is zeker een overweging waard als u op zoek bent naar een kachel met een groot glaspaneel en een elegant gietijzeren deurframe. Het optionele roestvrijstalen handvat en de houtopslagbak voegen nog meer flexibiliteit en stijl toe aan uw keuze. Met deze kachel haalt u een efficiënte warmtebron in huis. Overweeg de mogelijkheden en ontdek of de Fireline FQ5W aan uw verwachtingen voldoet.

Charlton & Jenrick

Charlton & Jenrick is opgericht in 1986 door twee Engelsmannen, namelijk Barry Charlton & Bill Jenrick. De (hout)kachels van dit merk vinden hun oorsprong in de Engelse stad Telford en het merk is inmiddels een begrip geworden in Engeland. Charlton & Jenrick ontwikkelt zeer efficiënte, innovatieve, milieuvriendelijke en aantrekkelijke (hout)kachels tegen een betaalbare prijs.

Charlton & Jenrick Fireline FQ5 breed via Kachelplaats

De Fireline FQ5W is verkrijgbaar bij Kachelplaats. We begrijpen het als u eerst een houtkachel in het echt wilt ervaren, wij bieden hiervoor de mogelijkheid in onze showrooms. Mocht u vragen hebben en contact met ons willen opnemen, kan dat via de telefoon of mail. Geniet u straks van het houtvuur in de Charlton & Jenrick FQ5W-3?

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Opties:
  • Houtvak medium € 335
  • Haardstel € 189

Documentatie

Lijntekening charlton jenrick fireline FQ5 breed.jpg

Energielabel_Fireline_FQ_5 breed.pdf

Installatiehandleiding charlton and jenrick fireline fx fp fq ft.pdf

Brochure charlton and jenrick fireline stoves.pdf

Scroll naar boven