, ,

Xaralyn Tree

 999,00

De Xaralyn Tree outdoor gashaard is verkrijgbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de beste prijs.


De Xaralyn Tree moderne tuinhaard is gemaakt van een onderhoudsvrij composiet materiaal, met de uitstraling van hout. Iedere gashaard wordt met de hand afgewerkt, wat zorgt voor een unieke gashaard. Met zijn afmetingen: 59,7(H) x 91,4(B) x 91,4(D) cm is deze gashaard ideaal om te plaatsen op uw terras.

Voordelen van een outdoor gashaard

Een terrashaard of buitenhaard op gas heeft meerdere voordelen, zo zijn er geen vonken, geen rookoverlast en geen gesleep met haardhout.

Hoge kwaliteit en veiligheid

De branders die gemaakt zijn van een hoge RVS kwaliteit hebben een elektrische ontsteking met batterij die voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Zo schakelen ze automatisch uit als het plotseling begint te regenen.

Het complete plaatje

Dit product wordt standaard geleverd met een afdekhoes, rode lavastenen, gasslang en een gasdrukregelaar. Een ideale combinatie van gemak en een prachtige uitstraling.

Direct de Xaralyn Tree kopen?

Heeft u besloten dat de Xaralyn Tree op uw terras moet komen te staan, vraag dan online een offerte voor deze outdoor gashaard aan bij Kachelplaats. Zijn er nog vragen of wilt u een passend advies? Bel dan naar 038 760 06 26.

Merk

Brandstof

Kleur

Type

Vermogen

Opties

Documentatie

Gebruiksaanwijzing bowl tree.pdf

Scroll naar boven