, , , ,

Xaralyn Column 50

 799,00

De Xaralyn Column 50 outdoor gashaard is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.


De Xaralyn Column 50 moderne gashaard voor buiten is gemaakt van een onderhoudsvrij composiet materiaal, met de uitstraling van hout. Iedere gashaard wordt met de hand afgewerkt, wat zorgt voor een unieke gashaard. Met zijn afmetingen: 635 (H) x 457 (B) x 457 (D) is deze gashaard ideaal om te plaatsen op uw terras.

Voordelen van een outdoor gashaard

Een terrashaard of buitenhaard op gas heeft meerdere voordelen, zo zijn er geen vonken, geen rookoverlast en geen gesleep met haardhout.

Hoge kwaliteit en veiligheid

De branders die gemaakt zijn van een hoge RVS kwaliteit hebben een elektrische ontsteking met batterij die voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Zo schakelen ze automatisch uit als het plotseling begint te regenen.

Het complete plaatje

Dit product wordt standaard geleverd met een afdekhoes, rode lavastenen, gasslang en een gasdrukregelaar. Zoals op de foto’s te zien is, kan de gasfles in de haard worden geplaatst, waardoor deze niet meer zichtbaar is. Een ideale combinatie van gemak en een prachtige uitstraling.

Column 40 Wood of Beton look

Bent u op zoek naar een iets kleinere outdoor gashaard met een hout of beton look, deze hebben wij ook in ons assortiment, namelijk de Xaralyn Column 40 Wood en Xaralyn Column 40 Beton.

Direct de Xaralyn Column 50 kopen?

Heeft u besloten dat de Xaralyn Column 50 op uw terras moet komen te staan, vraag dan online een offerte voor deze outdoor gashaard aan bij Kachelplaats. Zijn er nog vragen of wilt u een passend advies? Bel dan naar 038 760 0626.

Merk

Brandstof

Kleur

Type

Vermogen

Opties

Documentatie

Lijntekening column 50.jpg

Handleiding column 50.pdf

Scroll naar boven