, ,

Wiking Miro 3

 2.445,00

De Wiking Miro 3 houtkachel is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.


De Wiking Miro 3 is het bewijs dat een Scandinavische kachel niet duur hoeft te zijn. Een kachel met glas aan 3 zijden, Scandinavisch design, uitgevoerd in hoogwaardig gietijzer en geproduceerd in Denemarken. Dat is de Miro 3. Deze kachel is nu bijzonder scherp geprijsd en direct uit voorraad leverbaar.

De Miro 3 is een convectie houtkachel die snel warm wordt en de warmte gemakkelijk afgeeft. De kachel heeft een robuuste voet, deur en verbrandingskamer uitgevoerd in hoogwaardig gietijzer. Onder de verbrandingskamer is een praktische bergruimte, die eenvoudig te openen is door zachtjes op de deur te drukken.

Wiking Automatic

Net zoals de andere Miro modellen is ook de Miro 3 uitgevoerd met het Automatic regelsysteem. Bij het ontsteken en bijvullen van de kachel wordt de luchttoevoer automatisch geregeld. Een bi-metaal zet uit of krimpt door de warmte en regelt hiermee de luchttoevoer. De voordelen van dit systeem zijn onder meer:

  • Meer comfort
  • Eenvoudiger aansteken
  • Schonere verbranding

De verbrandingskamer van de kachel is goed geïsoleerd door de vemiculiet bekleding. Hierdoor blijft de verbrandingstemperatuur hoger, wat het rendement ten goede komt.

Deens design

Het ontwerp van de Miro kachels past in de traditie van Scandinavische houtkachels. Dit is ook niet verwonderlijk, de kachels zijn ontworpen en geproduceerd in Denemarken. Het doordachte ontwerp kenmerkt zich in de details. Zo is het sluitmechanisme van de deur eenvoudig in gebruik en sluit toch goed af. Voor het aansluiten op het rookkanaal kan gebruik gemaakt worden van zowel de boven- als achteraansluiting. Optioneel is de buitenluchtaansluiting. Hiermee kan de kachel de verbrandingslucht van buiten de kamer halen, een voorwaarde voor goed geisoleerde woningen of huizen met mechanische ventilatie.

Niet voor niets is de Miro 3 het populairste Wiking model. Benieuwd naar de Miro 3? Kom langs in de showroom, de kachel staat opgesteld!

Opzoek naar een andere Wiking houtkachel? Bekijk alle modellen.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Alle modellen zijn leverbaar met boven- of achteraansluiting. Standaard wordt de kachel geleverd met bovenaansluiting. Bij een bestelling met achteraansluiting wordt de aansluiting reeds aan de achterzijde gemonteerd en wordt de afdekplaat gratis meegeleverd. Tenzij anders aangegeven zijn alle modellen verkrijgbaar in het zwart en grijs.
Met WIKING® Automatic

Uitvoering:
  • Miro 3 – met houtvak
  • Miro 3 – met houtvakdeur € 50

Opties:
  • Verse luchtsysteem (Ø100 mm, aansluiting via de vloer of achteraan) € 105
  • Vloerplaat glas, klein (A 77,4 x B 40 x C 0,6 cm) € 159
  • Vloerplaat glas, groot (A 95,4 x B 50 x C 0,6 cm) € 169
  • Vloerplaat staal, klein (A 77,4 x B 40 x C 0,2 cm), zwart € 159
  • Vloerplaat staal, groot (A 95,4 x B 50 x C 0,2 cm), zwart € 169

Documentatie

Brochure wiking 2020 2021.pdf

Scroll naar boven