, ,

Wiking Miro 3

 2.445,00

De Wiking Miro 3 houtkachel is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.


Maak kennis met de Wiking Miro 3, de Scandinavische kachel die niet alleen betaalbaar is, maar ook een vleugje klasse aan uw ruimte toevoegt. Geproduceerd in Denemarken, met glas aan 3 zijden en uitgevoerd in hoogwaardig gietijzer.

Betoverende warmte

Stelt u zich eens voor: een ijzige avond, en binnen enkele momenten vult de Wiking Miro 3 uw ruimte met een behaaglijke gloed. Snel, efficiënt en gezellig! De Miro 3 is een kunstwerk op zich. Het Scandinavische design met smeedijzeren details straalt pure klasse uit.

Laat de haard het maar regelen

Geen gedoe met instellingen! De Wiking Miro 3 is uitgerust met het Automatic regelsysteem. Laat de kachel zelf bepalen hoeveel zuurstof er nodig is, dankzij een ingenieuze warmtegevoelige veer. Dit betekent meer comfort, eenvoudiger aansteken en een betere verbranding. Gladde stalen plaat, praktische opbergruimte die met een lichte druk opent – deze kachel combineert stijl met gebruiksgemak. Verberg uw houtblokken moeiteloos en geniet van een opgeruimde look. De Wiking Miro 3 voldoet aan toekomstige milieueisen en draagt met trots het CE-merkteken, uw garantie voor kwaliteit.

Vraag advies of bezoek onze showroom via Kachelplaats

Benieuwd naar de Wiking Miro 3? Wij staan u graag te woord aan de telefoon of tijdens een bezoek aan onze showroom. Ervaar zelf de magie en warmte van het houtvuur. Wacht niet langer, neem contact op met Kachelplaats en verwelkom de warme revolutie van de Wiking Miro 3.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Alle modellen zijn leverbaar met boven- of achteraansluiting. Standaard wordt de kachel geleverd met bovenaansluiting. Bij een bestelling met achteraansluiting wordt de aansluiting reeds aan de achterzijde gemonteerd en wordt de afdekplaat gratis meegeleverd. Tenzij anders aangegeven zijn alle modellen verkrijgbaar in het zwart en grijs.
Met WIKING® Automatic

Uitvoering:
  • Miro 3 – met houtvak
  • Miro 3 – met houtvakdeur € 50

Opties:
  • Verse luchtsysteem (Ø100 mm, aansluiting via de vloer of achteraan) € 105
  • Vloerplaat glas, klein (A 77,4 x B 40 x C 0,6 cm) € 159
  • Vloerplaat glas, groot (A 95,4 x B 50 x C 0,6 cm) € 169
  • Vloerplaat staal, klein (A 77,4 x B 40 x C 0,2 cm), zwart € 159
  • Vloerplaat staal, groot (A 95,4 x B 50 x C 0,2 cm), zwart € 169

Documentatie

Brochure wiking 2020 2021.pdf

Wiking miro handleiding.pdf

Energielabel_wiking_miro.pdf

Maatschets WIKING Miro 3.pdf

Scroll naar boven