, ,

Wiking Luma 1 / Luma 2

 2.695,00

De Wiking Luma 1 en Luma 2 houtkachel is leverbaar via Kachelplaats.


De keuze voor de Wiking Luma 1 of 2 is een keuze voor compact model houtkachel. Een tijdloos Deens ontwerp met fraai gebogen vormen. Ontworpen om ook hangend gemonteerd te worden. Daarnaast kan de kachel ook op een onderstel gezet worden om zo hoger boven de vloer te plaatsen.

De Luma modellen vallen op door het hoogwaardige ontwerp uitgevoerd in zwaar gietijzer. De Luma 1 is uitgevoerd met zijruiten waardoor het vuurzicht verder vergroot wordt. De Luma 2 heeft alleen een grote glasruit in de deur. Dit maakt het model meer geschikt om bijvoorbeeld in een hoek te plaatsen.

Door dat een hangende houtkachel maar weinig ruimte inneemt zijn de Luma 1 en Luma 2 zeer geschikt om te plaatsen in een kleinere ruimte, een gezellig hoekje of bijvoorbeeld een vakantiehuisje.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Alle modellen zijn leverbaar met boven- of achteraansluiting. Standaard wordt de kachel geleverd met bovenaansluiting. Bij een bestelling met achteraansluiting wordt de aansluiting reeds aan de achterzijde gemonteerd en wordt de afdekplaat gratis meegeleverd. Tenzij anders aangegeven zijn alle modellen verkrijgbaar in het zwart en grijs.
Met WIKING® Automatic

Uitvoering:
  • Luma 1 € 400
  • Luma 2

Opties:
  • Wandbeslag € 85
  • Voetstuk, gemonteerd € 200
  • Verse luchtsysteem (Ø100 mm, aansluiting via de vloer of achteraan) € 105

Documentatie

Brochure wiking 2020 2021.pdf

Scroll naar boven