, , ,

Wanders Marvic

Dit product is niet meer leverbaar


De inzethaard Wanders Marvic is door een capaciteit van 4,8 kW ook geschikt voor een kleinere woonkamer. De afmetingen zijn gering, in tegenstelling tot het rendement van 78,1%.

Tijdloze fijne haard De haard is klassiek en tijdloos te noemen en wordt gestookt op hout of multifuel. De bovenaansluiting heeft een pijpdiameter van 128 mm en het binnenwerk is vervaardigd van duurzaam vermiculiet. Wanders Marvic geeft een enkelzijdig vuurzicht en wordt geleverd in de kleur zwart.

Genieten van de vlammen Wanders Marvic weegt 62 kg en is met zijn afmetingen van 55 x 39,8 x 34,1 cm (hoogte x breedte x diepte) zoals gezegd klein te noemen. Het afmetingen van het glas zijn 39,6 x 29,4 cm, in verhouding is dit groot waardoor optimaal van het vlammenspel genoten kan worden. De minimale diepte maakt de haard geschikt voor meerdere inbouwsituaties, waaronder het plaatsen in een bestaande haard.

Efficiënt en inpasbaar Wanders Marvic maakt optimaal genieten van ingebouwde warmte mogelijk. De voordelen lenen zich voor een opsomming:

  • Milieuvriendelijk door houtstook
  • Haard kan ook op multifuel gestookt worden
  • Voldoet aan strenge Europese normen
  • De efficiëntie is hoog
  • Inpasbaar in bestaande situaties
Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Documentatie

Scroll naar boven