, ,

Threefire 60

De Threefire 60 gashaard is niet meer leverbaar.


De Threefire 60 gashaard combineert een zeer aantrekkelijke prijs met hoge kwaliteit. Dit ziet u niet alleen terug wanneer u de haard bij aflevering uitpakt, maar ook na jaren van gebruik als u nog steeds geniet van de warmte en gezelligheid.

Zeer aantrekkelijk geprijsd

De huisselectie gashaarden van Kachelplaats kennen een veelzijdig assortiment van front, hoek en 3-zijdige modellen die bekend staan om de hoogwaardige kwaliteit tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Zo passen de gashaarden dankzij de compacte afmetingen en minimale warmte afgifte in vrijwel elke woning met-/of zonder aardgas. Dit maakt onze huisselectie gashaarden bereikbaar voor iedereen.

Klaar voor de toekomst

Al onze haarden zijn klaar voor de toekomst. Zo zijn alle branders in de huisselectie gashaarden gekeurd voor het nieuwe (aard)gas. Naast de goedkeuring op het nieuwe (aard)gas zijn onze haarden ook op (bio)propaan leverbaar wanneer een vaste gasaansluiting niet meer aanwezig is in de woning of dat deze in de toekomst van het gasnet wordt afgehaald. Dit resulteert in dat u nog jarenlang kunt genieten van warmte en gezelligheid van deze prachtige gashaarden.

Altijd en overal

Doordat er al tijdens het ontwerp rekening is gehouden met de geringe afmetingen, past een huisselectie gashaard van Kachelplaats altijd en overal. Sterker nog, zo kunt u zelfs ruimte creëren voor andere zaken zonder het verlies van sfeer in de ruimte.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

,

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Documentatie

Lijntekening threefire 60.pdf

Scroll naar boven