, ,

Stovax Huntingdon 30

 2.795,00

De Stovax Huntingdon 30 houthaard is verkrijgbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.


De Stovax Huntingdon 30 houtkachel heeft een verfijnde stijl en door de brede ruit een prachtig uitzicht op de vlammen. U heeft keuze uit twee soorten deuren, een volglas of gotische deur.

De gietijzeren detaillering van de deur, zijpanelen en bovenplaat zorgen voor een mooie uitstraling. De luchtstroomregeling is snel aan te passen, voor een snelle opstart of om de warmteafgifte eenvoudig te regelen. De kachel is uitgerust met een afneembare deurklink en Cleanburn & Airwash Systeem.

Stovax Airwash Systeem
Airwash is een specifiek ontworpen functie met speciaal daarvoor geplaatste ventilatie opening(en) welke worden gebruikt om de koele lucht uit de kamer te trekken; de lucht wordt daarna verwarmd en geleid om over de binnenkant van het glas te worden ‘gewassen’. Deze functie helpt om het glas voor een langere periode schoon te houden, zodat u ten volste van de gloed en vlammen kunt genieten.

Airwash lucht is de beste manier voor het regelen van een houtbrandende kachel en kan in een kleine hoeveelheid worden gebruikt in de kachels welke vaste minerale brandstoffen verbranden om zo het glas schoon te houden.

Garantie Stovax
Bij aanschaf van uw kachel of haard zal uw Stovax leverancier u voorzien van een garantie van twee jaar. Dit kan worden verlengd tot vijf jaar op voorwaarde dat u uw kachel binnen een maand heeft geregistreerd bij Stovax. Kachels en haarden die niet bij een Stovax leverancier zijn aangeschaft hebben de standaard garantie van 12 maanden. Volledige garantie voorwaarden zijn beschikbaar op www.stovax.nl.

Merk

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Uitvoering:
  • Vlakke stookbodem
  • Schudrooster met aslade € 174
Deur:
  • Volglas deur
  • Gotische deur
Opties:
  • Externe luchttoevoer 80mm € 199

Documentatie

Lijntekening stovax huntingdon 30.jpg

Energylabel huntingdon 30 hout.pdf

Brochure stovax stoves.pdf

Scroll naar boven