, , , , , , , ,

Spartherm Linear Tunnel H2O 88×44

 10.035,00

Een unieke combinatie van CV-haard en tunnelhaard dat is de Spartherm Linear Tunnel H2O 88×44. De kwaliteit is zoals te verwachten van een Duitse fabrikant, uitzonderlijk hoog.


De inbouwhaard Spartherm Linear Tunnel H2O 88×44 biedt door de tunnel aan twee kanten vuurzicht en is tegelijk een CV-haard. Het brede raam geeft een optimaal zicht op de vlammen, uit alle hoeken.

Uw hele huis verwarmd – Deze haard is voorzien van een geïntegreerde watermantel, door de haard aan te sluiten op het CV-systeem is deze CV-houtkachel in staat om de gehele woning te verwarmen. Met de vrijgekomen warmte uit de verbranding van hout wordt ook nog uw water extra verwarmd.

Van twee kanten genieten – Door de inbouwhaard in een muur midden in de kamer in te bouwen kunt u van beide kanten op het vuur kijken en bijvoorbeeld zowel vanaf uw eetkamerstoel als vanuit uw luie stoel op het vlammenspel kijken. Omdat het glas kantelbaar is, kan het eenvoudig schoon gemaakt worden. De brandstof voor de Spartherm Linear Tunnel H2O 88×44 is hout.

Hoog rendement én schone verbranding – Het vermogen van de Spartherm Linear Tunnel H2O 88×44 is 10,4 kW waarvan ruim 7 kW waterzijdig. Zo heeft u niet snel teveel directe warmte in uw woonkamer. Naast de zeer schone verbranding van deze haard is het rendement hoog, maar liefst 80%. Voor de binnenafwerking is de kleur wit gebruikt, het front is zwart. Het zichtbare deel van de brede haard meet 95 cm. De inbouwmaten zijn hoogte 134,7 cm, breedte 90,7 cm en diepte 61 cm. Spartherm Linear Tunnel H2O 88×44 is voorzien van een aansluiting aan de bovenkant met een pijpdiameter van 200 mm.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Linear serie, liftdeur met vaste greep, met witte chamotte
Kader:
  • Geen
  • Kader Varia A-FDh-4S, 4-zijdig € 410
Automatische rookgasregeling:
  • Geen
  • S-Thermatik Neo (wit of zwart) € 2325
Liftdeursysteem:
  • Geen
  • Sesam, prijs op aanvraag
Accessoires:
  • Handgrepen € 75

Documentatie

Lijntekening linear tunnel h2o 88×44.pdf

Energielabel linear tunnel h2o 88×44.pdf

Brochure spartherm inbouw inzethaarden hout.pdf

Scroll naar boven