, , ,

Spartherm Linear Front 100×70

 7.725,00

De inbouwhaard Spartherm Linear Front 100×70 behoord tot de serie Linear houtkachels. Het glasraam is kantelbaar voor een eenvoudige reiniging. Het keramisch glas is aan 3 zijden bedrukt. De haard is zowel open als gesloten te stoken. Als de ruit dicht is heeft deze kachel een hoog rendement en een schone milieuvriendelijke verbranding.


De Spartherm Linear Front 100×70 valt op door zijn ruime en brede vuurzicht. De ruit meet meer dan 1 meter breedte. Hierdoor bent u verzekerd van een goed zicht op het vuur. Daarnaast maakt de ruime brandkamer het ook mogelijk om grotere stukken hout stoken.

De Spartherm Linear Front 100×70 is voorzien van een liftdeur. Spartherm staat bekend om zijn doordachte en hoogwaardige liftdeuren. Door dit unieke systeem is de haard eenvoudig te openen en is de binnenzijde zonder problemen schoon te maken.

De haard heeft geen zichtbare lijst hiermee wordt het zicht op het vuur minimaal verstoord. Optioneel kan ervoor gekozen worden om de haard uit te voeren met een 4-zijdig massief kader. Standaard wordt de haard voorzien van een witte chamotte bekleding.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Liftdeur met een vaste greep
Uitvoering:
  • 4-zijdig massief kader € 665
Interieur:
  • Witte of zwarte chamotte
Automatische rookgasregeling:
  • Geen
  • S-Thermatik Neo (wit of zwart) € 2140
Liftdeursysteem:
  • Geen
  • Sesam, prijs op aanvraag

Documentatie

Lijntekening linear front 100×70.pdf

Energielabel linear front 100×70.pdf

Brochure spartherm inbouw inzethaarden hout.pdf

Scroll naar boven