, ,

Scan 65

 3.360,00

De Scan 65 is leverbaar via Kachelplaats.


Met de Scan 65 serie heeft u keuze uit een groot aantal varianten van dezelfde basiskachel. Een hoog model, of juist een extra laag model. Wel of geen zijruiten. Al deze mogelijkheden zorgen dat er altijd een model is dat aansluit op uw behoefte. Wilt u een bakoven om gezellig een taart te kunnen bakken? Geen probleem, deze is beschikbaar. Voor de afwerking is er een ruime keuze uit modellen met speksteen bekleding.

Scan heeft een ijzersterke reputatie op het gebied van degelijke houtkachels die bijzonder praktisch in gebruik zijn. Hierbinnen misstaat de nieuwe Scan 65 absoluut niet.

Overzicht van de Scan 65 uitvoeringen

Scan 65-1 Low Base, het lage basismodel

Een nieuwe toevoeging, het verlaagde basis model. Met een hoogte van slechts 1 meter. Hiermee zijn de installatiemogelijkheden verder vergroot.

Scan 65-2 Low Base met zijruiten

Ook een lage uitvoering maar dan uitgevoerd met zijruiten voor een ruimer zicht op de vlammen van het houtvuur.

Scan 65-1, het basismodel

Een kachel zoals u zich voorstelt.Goed ontworpen, vele slimmigheden die zorgen voor een eenvoudig gebruik. Deze uitvoering heeft alleen aan de voorzijde een ruit.

Scan 65-2, vuurzicht vanuit alle hoeken

Het basismodel maar dan met extra ruiten aan de zijkant. Hierdoor heeft u vanuit alle hoeken een goed zicht op het prachtige vlammenspel. Afhankelijk van hoe u de haard wilt plaatsen kan dit model de voorkeur genieten.

Scan 65-3 en 65-4, bekleed met speksteen

Natuursteen, zoals speksteen geeft een kachel een geheel eigen uitstraling. Wilt u de kachel een natuurlijke uitstraling geven en daarnaast de warmte langer opslaan? Kies dan voor de 65-3 of 65-4 met speksteen bekleding.

De 65-4 heeft naast de ruit aan de voorzijde ook aan beide zijkanten een ruit voor een extra ruim vuurzicht.

Scan 65-5 en 65-6, compleet met bakoven

Combineer deze prachtige kachel met een bakoven. Stel je voor, op zondagmiddag gezellig een appeltaart bakken met deze houtkachel. Naar wens met of zonder zijruiten. Deze kachel heeft een totale hoogte van 143cm.

Scan 65-7 en 65-8, speksteen en warmteopslag

Wilt u nog meer warmte opslaan met uw kachel? Dat kan met de High Top van de Scan 65-7 en 65-8. Deze is uitgevoerd met een grote hoeveelheid speksteen bekleding en optioneel kan dit aangevuld worden met warmhoudstenen in de bovenkant van de kachel. Met de High Top meet de Scan 65 145cm.

Scan 65-9 en 65-10, high-top geschikt voor warmteopslag

De Scan 65-9 en de Scan 65-10 zijn de High-Top uitvoeringen van dit model. Deze extra hoogte biedt de ruimte voor de optionele warmteopslag. Hiermee blijft de kachel lang warmte afgeven, ook als het vuur gedoofd is. Wat betreft de aansluiting voor de rookgassen, deze is alleen aan de bovenzijde mogelijk.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

,

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Inclusief:
  • Zwarte handgreep
  • Soft closing deur, links scharnierend
Uitvoering:
  • 65-1 Zonder zijglas -zwart
  • 65-2 Met zijglas – zwart € 230
Vloerplaat:
  • Geen
  • Voorleg staal, zwart – 67 x 48.7cm € 152
  • Voorleg glas 67 x 48.7cm € 193
Opties:
  • Met of zonder zijglas
  • Buitenlucht aansluiting € 193

Documentatie

Montage en gebruiksaanwijzing scan 65.pdf

Scan 65 1 3 7 9 ecolabel.pdf

Scan brochure 2019.pdf

Scroll naar boven