, ,

Safretti Mistero 1500

 7.530,00

De Safretti Mistero 1500 elektrische waterdamp haard is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.


De Safretti Mistero 1500 is een decoratieve elektrische waterdamp haard. Water en vuur worden samengebracht, dit is misschien wel het grootste contrast dat bestaat. Toch komt er bij dit vlambeeld geen vuur kijken. Door waterdamp in deze elektrische haard te verlichten, ontstaat er een realistisch en levendig vlammenspel. Een voordeel hiervan is dat u zich niet kan verbranden, ook ideaal in een huishouden met kinderen en/of huisdieren.

Bij de Mistero haarden is er de mogelijkheid om deze met de hand bij te vullen of om deze aan te sluiten op een waterleiding, waardoor deze automatisch wordt bijgevuld. Standaard geleverd met RVS bovenplaat en makkelijk te bedienen met een afstandsbediening of via de app.

Deze haard is verkrijgbaar in meerdere maten, bekijk ze hier: Mistero 500, Mistero 1000, Mistero 2000

Safretti haarden zijn Nederlandse haarden. De haarden van hoge kwaliteit worden bedacht en geproduceerd in Nederland, de leverancier bevindt zich in Haaksbergen.

Zijn er nog vragen of zou u de haard in het echt willen beleven? Bel gerust voor een afspraak met 038 760 0626 of stuur een mail naar info@kachelplaats.nl

Merk

Brandstof

Kleur

Type

Vuurzicht

Opties

Opties:
  • Handmatig bijvullen
  • Met aansluiting voor waterleiding € 745
  • Zwarte bovenplaat € 360
  • LED-strip + LED-driver € 320

Documentatie

Lijntekening mistero.pdf

Handleiding safretti mistero handmatig vullen.pdf

Handleiding safretti mistero automatisch vullen.pdf

Brochure mistero incanto .pdf

Scroll naar boven