, ,

Safretti Mistero 1000

 5.025,00

De Safretti Mistero 1000 elektrische waterdamp haard is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.


De Safretti Mistero 1000 is een decoratieve elektrische waterdamp haard. Water en vuur worden samengebracht, dit is misschien wel het grootste contrast dat bestaat. Toch komt er bij dit vlambeeld geen vuur kijken. Door waterdamp in deze elektrische haard te verlichten, ontstaat er een realistisch en levendig vlammenspel. Een voordeel hiervan is dat u zich niet kan verbranden, ook ideaal in een huishouden met kinderen en/of huisdieren.

Bij de Mistero haarden is er de mogelijkheid om deze met de hand bij te vullen of om deze aan te sluiten op een waterleiding, waardoor deze automatisch wordt bijgevuld.

Deze haard is verkrijgbaar in meerdere maten, bekijk ze hier: Mistero 500, Mistero 1500, Mistero 2000

Safretti haarden zijn Nederlandse haarden. De haarden worden bedacht en geproduceerd in Nederland gemaakt, de leverancier bevindt zich in Haaksbergen.

Zijn er nog vragen of zou u de haard in het echt willen beleven? Bel gerust voor een afspraak met 038 760 06266 of stuur een mail naar info@kachelplaats.nl

Merk

Brandstof

Kleur

Type

Vuurzicht

Opties

Opties:
  • Handmatig bijvullen
  • Met aansluiting voor waterleiding € 500
  • Zwarte bovenplaat € 240
  • LED-strip + LED-driver € 320

Documentatie

Lijntekening mistero 1000.pdf

Brochure mistero incanto .pdf

Handleiding Safretti Mistero (handmatig vullen).pdf

Handleiding Safretti Mistero (automatisch vullen).pdf

Scroll naar boven