, ,

Planika Senso

De Planika Senso bio-ethanol haard is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.


De Planika Fire Senso Burner/Fireplace ethanolhaard brengt u naar een ander niveau van comfort en tevredenheid. Met de meest geavanceerde technologie en innovatieve benadering van vuurontwerp, kunt u langer dan ooit van natuurlijke vlammen genieten.

Door de extra grote brandstoftank is de Senso de handigste oplossing die momenteel beschikbaar is. De haard garandeert de langst mogelijke verbranding met één navulling zonder iets te verliezen van de luxe en stijlvolle haarden waar de haarden van Planika zo bekend om staan.

BEV-technologie ™

De ethanolhaarden van Planika maken gebruik van de gepatenteerde BEV-technologie ™. Zo zijn de Planika ethanolhaarden de meest geavanceerde en veiligste haarden die op de markt verkrijgbaar zijn. Zo bieden de ethanolhaarden als enige de oplossing die zorgt voor een zo schoon mogelijk verbrandingsproces zonder rook, geur of as. De BEV Technology ™ maakt verschil, biedt onbeperkte opstelmogelijkheden en is het veiligste vuur ter wereld.

Automatisch vulsysteem

Planika is de eerste fabrikant dat het automatisch bijvulsysteem als standaardaccessoire voor de haarden heeft geïmplementeerd. De speciaal ontworpen pomp communiceert met het apparaat en levert de benodigde hoeveelheid brandstof. Op deze manier is het risico van overvullen van de tank en het morsen van brandstof niet meer mogelijk.

Zien is geloven

Sceptisch over (bio) ethanolhaarden? Maar toch een haard in huis zonder dat er een rookkanaal aanwezig moet zijn? Eén ding is zeker wanneer u Planika bio-ethanolhaard ziet branden, u gelooft u eigen ogen niet. Direct de Planika Senso bestellen? Vraag dan online een offerte aan. Maar u kunt ook terecht in onze showroom in Mijdrecht om een Planika haard te zien branden. Neem voor meer informatie contact op door te bellen naar 038 760 0626 of mail ons info@kachelplaats.nl.

Merk

Energielabel

Brandstof

Kleur

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Model:
  • Burner
  • Fireplace € 400
Opties:
  • Decoratief rooster met houtstammen € 140
  • E.P.V. Extern Veiligheids Pakket € 139

Documentatie

Technische specificaties senso fireplace.pdf

Planika lookbook 2023.pdf

Scroll naar boven