, ,

Planika Galio Insert

 1.890,00

De Planika Galio Insert buitengashaard is verkrijgbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de beste prijs.


Ontdek de Planika Galio Insert haard bij Kachelplaats – de perfecte toevoeging voor uw buitenruimte. Met zijn veelzijdige toepassingen biedt deze haard comfort en sfeer, waarbij u de keuze heeft tussen de Manual en Automatic bedieningsmodellen.

Flexibiliteit door zelf in te bouwen

De Manual variant heeft een handmatige bediening via een inbouwpaneel, terwijl de Automatic bediend kan worden met een afstandsbediening, app of domoticasysteem. Deze haard is beschikbaar in twee formaten, de 1000mm en 2000mm. Hoewel de Manual alleen beschikbaar is in de 1000mm variant, kunt u de haard volledig aanpassen aan uw ruimte door bijvoorbeeld meerdere haarden naast elkaar in te bouwen, waardoor het vuurzicht van de haard alsnog breder wordt.

Accessoires en onderhoud

Bovendien kunt u extra accessoires toevoegen, zoals een gasfles omkasting in twee kleuren en een wifi-module. De Galio is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, waardoor de haard duurzaam is en onderhoudsvriendelijk.

Doordat er geen afvoer nodig is, is de installatie eenvoudig. Met ingebouwde veiligheidsvoorzieningen en sensoren is deze haard niet alleen gemakkelijk, maar ook veilig in gebruik.

Verander uw buitenomgeving met de Galio Insert haard van Planika

Geniet van de warme gloed en de dansende vlammen, eenvoudig te bedienen met één druk op de knop. Bestel uw Galio Insert nu via Kachelplaats en maak van uw buitenruimte een gezellige omgeving.

Merk

Brandstof

,

Kleur

Type

Vuurzicht

Opties

Uitvoering:
  • Manual
  • Automatic 1000 € 1300
  • Automatic 2000 € 2900
Opties:
  • Gasfles omkasting vierkant zwart € 290
  • Gasfles omkasting vierkant corten € 490
  • Gasleiding beschermhoes € 90
  • Een set van zes houtblokken € 290
  • WIFI module € 550

Documentatie

Techcard planika galio insert manual.pdf

Gebruikershandleiding planika galio insert manual en.pdf

Lookbook planika 01 2024.pdf

Scroll naar boven