, ,

Nestor Martin S35 H

Dit product is niet meer leverbaar


De keuze uit hedendaagse gashaarden is groot en de consument weet hierdoor vaak niet welk model er gekozen moet worden. Het is verstandig om in dit geval een veilige keuze te maken voor een internationaal gepatenteerde haard die in de afgelopen jaren altijd een betrouwbare partner is geweest in vele huishoudens. Een keuze voor de Nestor Martin S35 is voor deze groep consumenten dan ook een verstandige keuze met een garantie tot succes.

Programmeerbare verbranding

Een groot voordeel van de Nestor Martin S35 is dat de verbranding met een thermostatische afstandsbediening eenvoudig te reguleren is. Hierdoor heeft de gebruiker altijd direct invloed op de warmte-afgifte en de mate van comfort. De gashaard heeft een gesloten verbranding, waarbij de aanvoer van zuurstof van buiten en de afvoer van rookgassen volledig gescheiden plaatsvindt. Ideaal voor de moderne woning.

Rendement van de Nestor Martin S35

De Nestor Martin S35 heeft een bijzonder schone verbranding en daaraan gekoppeld wordt er een rendement gehaald dat kan oplopen tot 80%. Hierdoor kan er het maximale uit de kachel gehaald worden, met een maximaal vermogen van 5,3 kW. Hiermee kunnen ook grotere ruimten aangenaam verwarmd worden. Geniet van het natuurlijke zicht op de realistische verbranding en de prachtige uitstraling van deze haard.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Documentatie

Lijntekening nestor martin s35 gas.pdf

Energielabel nestor martin s35 h gas.pdf

Scroll naar boven