, , ,

Nestor Martin S25 H

 3.095,00

Dit product is niet meer leverbaar


Een hedendaagse gashaard moet eenvoudig in staat zijn om een woonruimte te verwarmen en tegelijkertijd een aansprekend design en uitstraling hebben die de hedendaagse consument vereist. De Nestor Martin S25 is een gepatenteerde gashaard die moeiteloos in deze behoeften voorziet. De kachel is af stemmen op ieders persoonlijke wensen of voorkeuren en is derhalve geschikt voor een zeer brede doelgroep.

Natuurlijke uitstraling

Ondanks dat de Nestor Martin S25 een gashaard is, heeft de dit model de uitstraling van een natuurlijke houthaard. Het vlameffect is zeer realistisch en de roodgloeiende houtblokken geven een gezellig en sfeervol effect in ieder ruimte. De kachel is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en ook op het gebied van afwerking is maatwerk in overleg mogelijk.

Hoog rendement

Een andere eigenschap van de haard is het hoge rendement. De Nestor Martin S25 heeft een uitermate schone verbranding en levert daarmee optimale prestaties. De haard heeft een vermogen van maximaal 5 kW en kan daarmee eenvoudig middelgrote ruimten verwarmen. De gebruikte brandstof is aardgas of propaan en de kachel is daarnaast voorzien van een bovenaansluiting en achteraansluiting. Hiermee is de kachel eenvoudig te installeren en kunt u genieten van de indrukwekkende en sfeervolle prestaties van de Nestor Martin S25.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Documentatie

Energielabel nestor martin s25h gas.pdf

Scroll naar boven