, ,

Morsø 7993

 3.995,00

De Morso 7993 is optioneel leverbaar met een warmte magazijn. Hiermee wordt de kachel een indrukwekkend geheel en zeker het pronkstuk in uw woonkamer.


Een moderne houtkachel moet eigentijdse eigenschappen hebben. Zeker wanneer het een groot model betreft zullen prestatie en elegantie precies in de juiste balans moeten zijn. De Morso 7993 houtkachel laat zien dat deze schijnbaar onmogelijke uitdaging kan worden bereikt. De kachel is het grootste model van Morso in de 7900-serie. Deze alleskunner is leverbaar in 3 verschillende uitvoeringen, zonder warmteopslag, met een lage warmteopslag of met de hoge warmteopslag. De kleine warmteopslag bevat 30kg aan warmte vasthoudende stenen waar de hoge uitvoering maar liefst 95kg aan warmte vasthoudende stenen bevat. Dit model heeft dan ook een indrukwekkende hoogte van 1,82 meter. De kachel wordt uitgevoerd in een met zwarte uitvoering wat het gietijzer een levendig karakter geeft.

Design van de Morso 7970

Het ontwerp kenmerkt zich door het ronde en slanke uiterlijk. De grote ruiten zorgen ervoor dat de vlammenspel sterk benadrukt wordt. Bij dit model heeft de consument de keuze uit een hoog en een laag bovenstuk. De kachel levert een vermogen van 7,3 kilowatt en kan daarmee een ruimte tot 120 vierkante meter verwarmen.

Hiermee kan worden gesteld dat de Morso 7990 een alleskunner is en tegelijkertijd een pronkstuk in het interieur. Eén blik op de houtkachel leert dat er door de ontwerpers veel aandacht is besteedt aan de vormgeving. Kies voor een opvallend stijlvolle houtkachel, kies voor de Morso 7990.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Opties
  • Wegneembaar glas € 155

Documentatie

Brochure morso 2019.pdf

Energielabel morso 7800 7900 serie.pdf

Scroll naar boven