, , , ,

Living Fire A4 H2O

 7.920,00

Een fraaie vrijstaande CV-houtkachel van het kwaliteitsmerk Living Fire. Wat direct opvalt aan deze kachel is het slanke ontwerp. Verder kenmerkt deze kachel zich door een zeer groot waterzijdig vermogen, zonder te veel directe warmte te leveren.


Hoge en slanke kachel met een zeer groot waterzijdig vermogen – De Living Fire A4 H2O is een vrijstaande, moderne CV-houtkachel, verkrijgbaar in vijf kleuren. Het rendement van deze haard is zeer hoog en een groot deel van het vermogen, 65%, wordt waterzijdig afgegeven.

Fraaie verschijning – De vijf kleuren nero (donkergrijs), grafiet (middengrijs), terra (aardkleur), parelkleurig (lichtgrijs) of amarone (rood-grijs) zijn allen natuurlijke kleuren. De haard is door zijn hoogte van 1.7 meter een verschijning en door het fraaie uiterlijk en keus in kleur daardoor misstaat de Living Fire A4 H2O in geen enkel interieur. De ronde kachel heeft diameter van 54 cm maakt de haard slank, waardoor deze nooit in de weg kan staan. Standaard is de haard van binnen afgewerkt in de kleur wit.

Hoog rendement – Het rendement van de Living Fire A4 H2O (88%) is zeer hoog te noemen. Het nominaal vermogen is 8 kW. Een ruimte van 70 m2 is met deze haard met gemak behaaglijk te verwarmen. Daarnaast wordt 65% van het vermogen in warm water geleverd. Zo kan u ook de rest van het huis verwarmen met deze kachel. De Living Fire A4 H2O heeft een regelbare, schone verbranding. Dit maakt dat de haard voldoet aan alle gestelde milieueisen, waaronder de zeer strenge Duitse.

Fraai vuurzicht in degelijke stalen haard – Het frontale vuurzicht biedt een fraai zicht op het vlammenspel. De rookgasafvoer heeft een pijpdiameter van 150 mm. De haard is vervaardigd van 4 mm dik staal en weegt 230 kg. Zo staat ook de A4 H2O garant voor een Duits kwaliteitsproduct waar Living Fire groot mee geworden is.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

, , , ,

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Rookkanaal ø 150 mm
Kleur:
  • Nero of Titan
  • Parel of wit € 180
Chamotte interieur:
  • Zwart of wit
Automatische rookgasregeling:
  • Geen
  • S-Thermatik Neo (wit of zwart) € 1675
Accessoires:
  • Aansluitset A4 H2O € 365
  • Handgreep RVS € 115

Documentatie

Lijntekening Living Fire A4 H2O.pdf

Living Fire A4 H20 Ecolabel.pdf

Living Fire A serie Handleiding.pdf

Scroll naar boven