• Showroom in uw regio
  • Scherpe prijzen door eigen import
  • Installatie door heel Nederland en België

Maak nu een afspraak 038 - 760 06 26

Klantenfoto's

Dronten  - Spartherm Arte U-70h

Bij de familie Holdijk te Dronten hebben we deze prachtige en bijzondere opstelling mogen leveren en installeren. De familie Holdijk heeft gekozen voor een roomdivider met daarin een Spartherm liftdeurhaard. Zo kan men van alle hoeken uit de kamer genieten van het prachtige haardvuur. Doordat de bovenkant niet ot het plafond is dichtgezet, ontstaat er een zeer ruimtelijk geheel met toch een forse openhaard.

De familie Holdijk is volledig ontzorgd door Kachelplaats, waarbij Kachelplaats de installatie heeft verzorgd en de aanleg van het complete rookkanaal.

Spartherm Arte U-70h Kachelplaats

Epe - Dik Geurts Instyle 800

Bij de familie Panjer in Epe hebben we deze prachtige opstelling mogen leveren plaatsen; Een Dik Geurts instyle 800 met een inbouwkader. Op deze manier is goed te zien hoe een inzethaard prachtig is toe te passen in een nieuwbouw situatie. De volledige ombouw is in samenspraak op deze manier uitgevoerd voor een extra diemnsie aan de opstelling.

Het volledige dubbelwandige kanaal is door de vakkundige installateurs van Warmtestore aangelegd, om de familie Panjer volledig te ontzorgen.

  Dik Geurts Instyle 800 Kachelplaats

 

Best - Dru Maestro 105/3

Bij de familie Bent uit Best hebben we deze prachtige Dru Maestro 105/3 mogen leveren en installeren. Wat er bijzonder aan deze opstelling is, is dat we deze op een hogere hoogte hebben geplaatst als een soort van roomdivider, hierdoor is er optimaal zicht op het prachtige vuur vanuit alle hoeken van de kamer. De familie bent heeft ervoor gekozen om de haard met ontspiegeld glas te nemen, dat is tegen meerprijs verkrijgbaar, maar hierdoor lijkt het net een open vuur.

De Dru Maestro is standaard uitgerust met een ECO-wave, hierdoor is het vuur en de warmteafgifte optimaal te regelen. Dit systeem is cruciaal voor in nieuwbouw woningen om optimaal te kunnen genieten van uw haard. Dru is koploper met deze innoviteit!

Indien u ook wenst geadviseerd te worden welke haard het beste bij u en uw situatie past, neem dan gerust contact op met onze deskundige adviseurs met jarenlange ervaring!

  Dru Maestro 105/3 Kachelplaats

 

Voorhout  -  Dik Geurts Kalle

Bij de familie Petter te Voorhout hebben we deze Dik Geurts Kalle mogen leveren en installeren. De familie Petter heeft gekozen voor een unieke centrale plek in de woonkamer, de uitdaging voor ons was om de pijp zo goed en zichtloos mogelijk boven weg te werken, en dat is gelukt naar tevredenheid.

De familie Petter heeft ervoor gekozen om zich volledig te laten ontzorgen door de installatie ook volledig uit handen te geven, na één dag in de rommel is alles volledig brandend opgeleverd.

  Dik Geurts Kalle Kachelplaats

 

Ens - Dru Metro 100XT/U

Bij de familie van Egmond te Ens hebben we deze prachtige roomdivider mogen leveren en installeren, de familie van Egmond heeft het idee zelf ter tafel gebracht met als uitgangspunt de ruimtes te verdelen, maar toch met elkaar te betrekken, doordat de ombouw niet geheel tot het plafond loopt is het een ruimtelijk geheel, de Dru Metro 100XT/U die hier is toegepast is hiervoor ideaal toe te passen, aangezien de warmteafgifte goed te reduceren is in combinatie met een prachtig vuurbeeld. Rondom het glas is een natuursteen rand aangebracht om het geel body te geven.

  Dru Metro 100XT/U Kachelplaats

 

Enkhuizen - Dik Geurts Jannik Medium High

Bij de familie Snijders te Enkhuizen hebben we deze industriële Dik Geurts Jannik Medium High mogen leveren en installeren. De familie Snijders heeft bewust voor deze Dik Geurts gekozen voor het design en voor de uitmuntend goede verbrandingstechniek. Hierdoor is de haard goed terug te regelen ook al is er minder warmte nodig.

Ook totaal ontzorgd worden  met aanleg van een compleet kanaal? Neem contact op met onze adviseurs!

  Dik Geurts Jannik Medium High Kachelplaats

 

Urk - Wanders Balsa 75

Bij de familie Ras op Urk hebben we deze elegante Wanders Balsa 75 mogen leverne en installeren. De Wanders is er in 2 versie’s namelijk 75cm en 100cm hoog, in het geval van de familie Ras is de 75cm onder de schouw toegepast, zodat het allemaal prachtig in verhouding is.

De Wanders Balsa 75 is een allemans vriend aangezien er van alle kanten in de kachel is te kijken en de vormen dusdanig zijn dat hij in zowel een modern als landelijk interieur toe te passen is. Standaard is de Wanders haard uitgerust met een luxe afstandsbediening met timer en thermostaat functie.

  Wanders Balsa 75

 

Leusden -  Dik Geurts Instyle Tunnel

Bij de familie Van Urk in Leusden hebben we deze prachtige ruimtelijke opstelling mogen leveren en installeren. De Familie van urk wil graag hout stoken, en de kamers optisch scheiden op een spellese manier, dat is op deze manier uitermate goed gelukt. Door het landelijk dekkend installatieteam van Kachelplaats is de haard vakkundig ingebouwd en het rookkanaal door de hele woning geplaatst. De reden voor de keuze van een Dik Geurts is de maatvoering, maar okk zeker de kwaliteit qua regeltechniek, een opstelling die klaar is voor de toekomst in een prachtig jasje!

  Dik Geurts

 

Wissant (FR)  - Jacobus 9 Beton

Aan de prachtige Franse kust hebben we bij de familie Winter deze Jacobus 9 Beton met rookgasafvoer mogen leveren. De familie Winter heeft de Jacobus aangeschaft in combinatie met een externe zuurstoftoevoer, hierdoor word er een gesloten systeem gecreeërd zodat de kachel onafhankelijk functioneert van de woonruimte, op deze manier ga je tochtvorming tegen en optimaliseer je de verbranding.
Internationaal leveren van deze producten is voor Kachelplaats dan ook geen enkel probleem, aangezien we overtuigd zijn van de kwaliteit van de producten die we verkopen.

  Jacobus 9 Beton Kachelplaats

 

Kampen -  Dru Trio

Bij de Familie Huesman te Kampen hebben we deze elegante Dru Trio mogen leveren en installeren. De Dru Trio is een echte allemansvriend, door zijn elegante vorm is hij modern te noemen, maar door de ronde vormen is deze ook erg goed toe te passen in een zowel landelijk als klassiek interieur.

Bij de Familie Huesman is er voor gekozen om met de afvoer de gevel uit te gaan, dit is kostenbesparend bij de aanschaf, en zo vermijdt u verdere risico’s door niet in vloeren te gaan boren. Standaard is de Dru trio uitgerust met een luxe afstandsbediening die ook ingesteld kan worden met timer en thermostaat.

  Dru Trio Kachelplaats

 

Zwolle - Dru Maestro 80/3

Bij de Familie Waeter te Zwolle hebben we deze prachtige Dru Maestro 80/3 met maatwerk meubel mogen leveren en installeren.

De Dru Maestro is op dit moment het paradepaardje van zowel de Fabrikant Dru als de hele markt. Door de innovatieve brander in de Dru lijkt het er op dat u een echt houtvuur in de woning heeft terwijl u profiteert van de gemakken van een gasvuur; Tevens heeft Dru rekening gehouden met de huidige en toekomstige normen van de nieuwbouw, de toekomst is dat de woningen zeer goed geïsoleerd zijn, waardoor er al snel te veel warmteafgifte is door de haard. Dru heeft de zogenaamde Eco-wave, hierdoor kan men het vuur laten fluctueren in hoogte, waardoor er een gemiddelde besparing optreedt van 40% zowel op het gasverbruik als de warmteafgifte, en wat uiteraard nagenoeg niet ten koste gaat van het prachtige vuurbeeld, de sfeer moet uiteraard blijven, dit is waarvoor u de haard heeft!

De Familie Waeter heeft een uitgesproken smaak, die volledig terugkomt in het maatwerk meubel. Op deze manier proberen we elke consument zich te laten thuis voelen bij de haardopstelling na een helder adviesgesprek waarbij de consument het tevreden middelpunt is en blijft!
  Dru Maestro 80/3 Kachelplaats

Zwartsluis  – Faber Triple Premium L

Bij de Familie Beens te Zwartsluis hebben we deze prachtige Faber Triple L Premium met hardsteen meubel mogen leveren en installeren. Er is gekozen voor een zwevende opstelling, waarbij de vloer doorlopend te zien is, dit geeft een prachtig ruimtelijk effect. De faber Triple L Premium is standaard voorzien van een step-burner, hierdoor is de haard beter te schakelen, en beter toe te passen in kleinere ruimtes. U kunt dan optimaal genieten van het mooie hoge vuur, zonder het te warm te krijgen. De de ideale oplossing voor de goed geisoleerde woningne van deze tijd. Het hardsteen meubel is uitgevoerd in Belgisch hardsteen gezoet, dit heeft een prachtig resultaat met een dichte afwerking.

  Faber Triple Premium L

Hoorn – Bellfires View Bell Derby 3 

Bij de familie Schoen te Hoorn hebben we deze prachtige opstelling van een Bellfires View Bell Derby in combinatie met een Mdf meubel met hardstenen blad mogen leveren en installeren.
De Bellfires is uitgerust met en premium fire waardoor het lijkt dat het vuur uit de blokken komt, voor een zeer realistisch effect. Het  meubel is zorgvuldig samengesteld qua materiaal en kleur, waardoor het een prachtig geheel is geworden. De installatie is uitgevoerd door ons vakkundig installatieteam, waarbij de ombouw gelijk saus-klaar is opgeleverd, waardoor de kans op scheuring tot op het minimale beperkt is.

  Bellfires View Bell Derby Kachelplaats

Amsterdam – Dik Geurts Britta

Bij de familie Meijer te Amsterdam hebben we deze unieke Dik Geurts Britta mogen leveren en installeren inclusief een compleet dubbelwandig kanaal, de Dik Geurts Britta wand heeft en typerend beeldschoon uiterlijk, niets geen poespas, maar gewoon waar het om draait, een prachtig vlammenspel! De Dik Geurts is uitmuntend goed te regelen, zodat deze in veel diverse situaties is teo te passen, zodat u optimaal kan genieten van het vuur!

  Dik Geurts Britta Kachelplaats

Kampen – Dru Metro 130XT/2

Bij de familie Boone hebben we deze prachtige maatwerkopstelling mogen leveren en monteren. Er is in samenspraak met de familie Boone ervoor gekozen om voor de Dru metro 130XT/2 te gaan, dit omdat de Dru is uitgerust met een ECO-wave systeem waardoor de warmteafgifte beter te beheersen is; daarnaast is er voor deze Dru gekozen voor  de strakke afwerking, met een prachtig realistisch houtset.

In combinatie met de haard is er gekozen voor een maatwerk MDF meubel die volledig is afgestemd op de afmeting van de haard, tevens onstaat er op deze manier veel praktische ruimte onder de haard, waardoor het optische met het praktische prachtig word gecombineerd!

De bovenbouw is in dit geval netjes door het installatieteam afgewerkt tot on de nok van de woning, het geheel is op een dusdanige manier gemaakt dat het gelijk saus-klaar is opgeleverd, een stucadoor is dus overbodig. De reden dat er op deze manier word gewerkt is dat er minder kans op scheurvorming ontstaat, door gebruik van minder materiaal, en een betere verbinding van de materialen.

  Dru Metro 130XT/2

Overveen – Bellfires View Bell Medium 3

Bij de Familie Van Esch uit Overveen hebben we deze prachtige opstelling mogen realiseren. De Bellfires View Bell Medium 3 is uitgevoerd met een Hidden Door +10cm kader, hierdoor is er een dieper kader waardoor het meubel minder warm word, tevens krijgt de haard hierdoor meer body. Bij Bellfires is er een keuze qua brander, u kunt kiezen uit een line of centre fire, bij een bredere haard word vaak gekozen zoals in dit geval voor de Line-fire, hierdoor houd u over de volledige breedte vuur, echter is het vermogen sterk gereduceerd.

Een effectiever systeem is het ECO-Wave systeem van Dru. Deze creeërt een golfbeweging in de vlammen voor een natuurlijker vuurbeeld met hetzelfde effect aan warmtevermindering. Deze bellfire is uitgevoerd in combinatie met een maatwerkmeubel in het meubel zijn kleppen voor opbergruimte, een composiet blad is ter afwerking als bovenblad toegevoegd voor een chique detail.

  Bellfires View Bell Medium 3 Kachelplaats

Kampen  -   Faber Vega

Bij de Familie Zoeteweij te Kampen hebben we deze strakke inbouw Faber Vega met hardsteen meubel mogen leveren en installeren.

Vooraf is er samen met de familie Zoeteweij een tekening gemaakt van de opstelling, om te kunnen beoordelen of alles in verhouding is voor in de woonkamer. En het is een prachtige opstelling geworden, de maten zijn goed op elkaar afgestemd. Het belgisch hardstenen meubel is afgewerkt met en gepolijste versie, hierdoor komen de aders in het natuursteen geheel tot leven.

Wenst u ook een maatwerk opstelling? Laat u adviseren door onze verkoopadviseurs

  Faber Vega

Doetinchem  Dru Metro 100XT/U

Bij de familie Schoenmakers te Doetinchem hebben we deze Dru Metro 100 XTU opstelling mogen leveren en installeren. Er is in deze opstelling gekozen voor een iets bredere onderbouw, met een afwerking van hardsteen composiet, zo word het geheel netjes afgekleed en onstaat er een prachtige opstelling.

De Dru metro 100 XTU  is in dit geval uitgerust met een houtset. Standaard heeft deze Dru een ECO-wave, dit is een gas en warmtebesparende functie, die erg interessant is voor nieuwbouwwoningen vanwege de isolatiewaarde.

De Dru metro 100 XTU heeft de afvoerpijp niet in het midden op het toestel gecentreerd, daarom de ombouw boven het glas open blijven, waardoor het een zeer ruimtelijk effect geeft.

  Dru Metro 100/XTU

Lelystad  - Element4 Tenore 100

Bij de Familie Wagenaar hebben we deze Element4 Tenore 100 tunnel gashaard mogen leveren en installeren, samen met de adviseur van Kachelplaats is het ontwerp bepaald. In het achterhoofd houdend dat de ruimtes gescheiden moeten worden, maar dat er wel een verbinding mag blijven, dat is op deze prachtige manier uitmuntend goed gelukt! De element4 typeerd zicht door een beperkte inbouwdiepte, en een zeer realistisch vuurbeeld. De rookgasafvoer uitmonding zit aan de zijkant gepositioneerd, waardoor de ombouw zoals in dit geval gerealiseerd kan worden.

De Element4 Tenore 100 is een doorkijk model die afgeleid is van de driezijdige Lucius 100. Deze prachtige inbouw gashaard is uitgerust met de afvoer aan de zijkant van de haard. Hierdoor wordt er een ruimtelijk effect gecreëerd waardoor u veel meer inbouw mogelijkheden heeft.  

  Element4 Tenore 100

Sijbrandaburen - Jotul F163

Bij de Familie Huijsman hebben we deze Jotul F163 mogen leveren en installeren op het bestaande kanaal, de Jotul is in dit geval gepersonaliseerd met een speksteen topplat, voor het uiterlijk maar ook voor de extra behaaglijke warmte die speksteen van nature afgeeft als het goed opgewarmd word. De Jotul F163 is de meest verkochte Jotul van alle mogelijke types, de F163 is een allemans vriend met zijn recht en ronde vormen, en het zicht van alle kanten op de haard is optimaal, zo is hij in veel woningen goed toe te passen. Tevens komt daar de relatief lage prijs bij kijken voor een stukje degelijk vakwerk zoals deze kachel!

De Jotul F 163 is een kleine houtkachel met een nieuwe unieke uitstraling, De bekende Noorse designstudio Hareide Design is verantwoordelijk voor het moderne ontwerp van de kachel. Dankzij de grootte vorm kan de kachel eenvoudig tegen een rechte muur en in een hoek worden geplaatst. De zijramen bieden een fantastisch zicht op het vlammenspel.
  Jotul F 163 Kachelplaats

Rotterdam - Dru Metro 130XT/3

Bij de familie Vaandrager te Rotterdam hebben we een Dru Metro 130XT/3 met kast mogen leveren en installeren, de familie Vaandrager heeft er voor gekozen om het originele standaard meubel in het werk te laten doortrekken in dezelfde vorm, zodat het 1 geheel lijkt. De foto is nog in de werkfase, maar zo is goed te zien hoe in de basis alles gemaakt word, om tot een strak uiterlijk te komen.

De Dru metro 130XT/3 is de grootste 3-zijdige haard uit de Metro serie van dru, de Dru word standaard uitgerust met een luxe afstandsbediening met timer en thermostaatfunctie. Indien u ook maatwerk wenst zoals op deze foto te zien is, neem dan gerust contact op met 1 van onze adviseurs!

  Dru Metro 130XT/3 Kachelplaats

Breda - Jotul F105 LL

Bij de familie Vissers te Breda hebben we deze Jotul F105LL mogen leveren en installeren. De familie Vissers heeft ervoor gekozen om deze Jotul uit te voern met een speksteen bovenplaat, voor decoratie maar ook voor de capaciteit om de warmte op te slaan en rustig uit te laten stralen, zo word het nuttige met het aangename prachtig gecombineerd. Onze installateur heeft deze jotul mogen aansluiten op het bestaande kanaal wat aanwezig was in de woning.

De Jotul F105LL is het kleine broertje van de Jotul F305LL, de Jotul is te personaliseren in detailuitvoering en kleur. Het merk Jotul in het algemeen is een zeer gerenomeerd merk, van hoogwaardige kwalitei waar men jaren stookplezier van kan hebben.

  Jotul F105 LL Kachelplaats

Genemuiden - Dru Lugo 80/3

Bij de Familie Tippe te Genemuiden hebben we deze Dru lugo 80/3 mogen leveren en installeren. Er is gekozen voor een zwevend meubel, met daaronder een opslag voor hout, ter decoratie, zo word er van een strakke haard een landelijke opstelling gecreeerd.

De Dru Lugo 80/3 is uitgerust zoals alle andere Dru inbouw haarden met een ECO-wave, dat is een innovatieve tool, om toch een mooi vuur te blijven houden in de haard, zonder al te veel warmte afgifte. Ook interesse in een maatwerk opstelling? Neem gerust contact op met 1 van onze adviseurs!

  Dru Lugo 80/3 Kachelplaats

Grafhorst - Faber Farum

Bij de familie Nieuwehuis te Grafhorst hebben wij deze prachtige Faber Farum mogen leveren en mogen instaleren. Deze vrijstaande gashaard, heeft een Emberbed Burner hierdoor ontstaat een realistisch en sfeervol vuurbeeld. Omdat de Faber Farum een gesloten systeem heeft konden wij rechtstreeks met een geveldoorvoer door de muur.


De Faber Farum is een gashaard van Faber, deze haard kan door zijn afmetingen bijna in elke woning geplaatst worden. De haard wordt standaard geleverd met een afstandbiedinging en is te leveren met een houtset of een kiezelset.

  Faber Farum Kachelplaats

Groningen - Bellfires Vento Classic Small

Bij de Familie Boonstra uit Groningen hebben we deze prachtige opstelling mogen leveren en installeren.

Er is gekozen voor een Bellfires Vento Classi Small, met een hardstenen blok ervoor die uitgevoerd is met een gebrande bovenkant en een gefrijnde voorkant, links naast de opstelling is een meubel gerealiseerd met een hardsteen plint in dezelfde uitvoering als het hardstenen blok voor de kachel. zo word de opstelling optimaal gepersonaliseerd en is het een geheel in de woonkamer.

De Bellfire Vento Classic word standaard uitgerust met een luxe afstandsbediening

  Bellfires Vento Classic Small

Scherpenisse - Dru Maestro 80/3

Bij de Familie Hage te Scherpenisse hebben we deze prachtige Dru Maestro 80/3 met hardsteen composiet blad mogen leveren en installeren. De Dru Maestro 80/3 is voorzien van ontspiegeld glas, waardoor het bijna lijkt dat er geen glas in zit, en het dus opteerd voor een open vuur, de Dru Maestro is voorzien van de nieuwste brander, waarbij het vuur uit de blokken komt, realistischer gasvuur dat lijkt op een open haard is er niet! Aan de warmte afgifte is ook gedacht, in veel woningen is de vele extra warmte van een gashaard niet gewenst, hier heeft Dru een innovatieve oplossing voor bedacht! De ECO-wave,  het effect is: veel vuur, en toch relatief weinig warmte. Zo kan er een Dru geplaatst worden in vele vertrekken, waardoor er optimaal van de haard genoten kan worden.

Zoals te zien is bij deze opstelling, proberen we de klant optimaal te begeleiden door het proces, om een keuze naar wens te maken, waar ze jarenlang van kunnen genieten! De begeleiding in dit onderdeel kan zijn om een eenvoudige 3D schets te maken

Ook interesse in een prachtige haard opstelling? Neem gerust contact op met een van onze deskundige adviseurs!

  Dru Maestro 80/3 Kachelplaats

Olen (België) – Element4 Modore 240

Bij de Familie Verhoeven in het Belgische Olen hebben we deze imposante Element4 Modore 240 mogen leveren en installeren. De Familie Verhoeven heeft gekozen de haard als middelpunt op de wand te centreren, met daarboven een nis, waar de TV in is opgehangen, zo is er een combinatie van de 2 belangrijkste elementen in de kamer. Naast de haard is er gekozen voor een leisteenmotief van hout, dit geeft het geheel een natuurlijk en toch strak karakter.

De Element4 Modore 240 is de meest brede haard van Element4, de haard is uitgerust met een luxe afstandsbediening met timer en thermostaatfunctie. Er bestaat een keuze om de haard uit te voeren met een houtset of een kiezelset als decoratie. In dit geval hebben we de Element4 mogen leveren op Belgisch aardgas, dit omdat in Belgie een andere gassamenstelling is dan in Nederland

  Element4 Modore 240

Emmeloord - Bij de Familie Wiersma in Emmeloord hebben we deze Jotul F163 in het zwart mogen leveren. De familie Wiersma heeft zelf voor de installatie van het geheel gezorgd, en zoals u kan zien op de foto, het is ze perfect gelukt, wat een plaatje!

De Jotul F163 is een van de hardst lopende modellen uit de reeks van Jotul, Jotul is een Noors merk, en dat kun je merken bij het gebruik van de houtkachel, de kachel is vervaardigd uit gietijzer, met een zeer degelijke regeltechniek. Dit is dusdanig goed geregeld dat u zeer zuinig kan stoken, en dat de ruiten optimaal schoon blijven.
 

 

Zwolle - Bij de Familie Wink te Zwolle hebben we deze strakke Dru Metro 100XT mogen leveren en installeren. Er is gekozen voor ene eenvoudige strakke ombouw van vloer toto aan plafond, die onze installateurs saus-klaar hebben opgeleverd. Hierdoor is het niet meer nodig om een stucadoor te laten komen, ditt voorkomt een hoop rommel in de woning. De Familie Wink heeft er voor gekozen om in deze strakke Dru Metro 100XT een houtset als decoratie te leggen, hierdoor word het sfeerbeeld compleet gemaakt.

De Dru Metro 100XT-41 is de meest verkochte fronthaard van het merk Dru, dit door de ideale maatvoering van de ruit met een breedte van 100cm en een hoogte van 41cm. De keuze voor het interieur is door de klant zelf samen te stellen uit diverse mogelijkheden. De Dru is uitgerust met een ECO-wave systeem, dit is een warmte en kostenbesparend systeem, met het voordeel dat u optimaal kan blijven genieten van het vlammenspel.

 

Romco (Zwitserland) Bij de familie Ruijter te Romco in het prachtige Zwitserland hebben we 2 haarden mogen leveren en installeren, waaronder deze Dru Metro 100XT Tunnel. De Familie Ruijter heeft bewust gekozen voor Kachelplaats omdat Kachelplaats men kon ontzorgen door de gehele installatie uit te voeren, met het vakwerk zoals de klant dat in gedachten had. Kachelplaats heeft voor alle correcte aansluitingen gezorgd zodat de haarden goed functioneren op Zwitsers Gas. Er is voor de Dru Metro 100XT Tunnel gekozen, omdat deze een minimaal lijstwerk heeft, en de evolutionaire ECO-wave techniek, waardoor men 40% bespaard op het gasverbruik, maar ook op het vermogen. Hierdoor kan men optimaal van het prachtige vuur blijven genieten, zonder weg te smoren door de warmte.

De Dru Metro 100XT Tunnel kenmerkt zich door zijn minimalistische lijsten en dus optimaal zicht op het vuur, tevens is het vuurbed uit te rusten met een natuurgetrouw houtset of strakke witte kiezels, ook gebroken glas als decoratie op de brander behoort tegenwoordig tot de mogelijkheden. De Eco-wave techniek is een voorsprong wat een Dru haard heeft op zijn concurrenten, bel ons voor een toelichting, of bezoek onze showroom om dit fenomeen live te aanschouwen!
 

Zwolle Bij de familie  Borst te Zwolle  hebben we deze Faber Respect OC mogen leveren en installeren, de Faber Respect is in dit geval geplaatst op een vrijstaande kolom in de woonkamer, waar deze haard uitmuntend goed tot zijn recht komt en waardoor de haard aan alle kanten optimaal te bewonderen is. Er is gekozen om de bovenbouw deels terug te laten vallen zodat de ombouw subtieler toont en de haard nog meer tot zijn recht komt. In dit geval is er gekozen om het interieur te voorzien van een natuurgetrouw houtset, om het strakke met het landelijke te combineren.

De Faber Respect OC is een forse gashaard die op de hoek te plaatsen is, waardoor er van alle kanten optimaal zicht op het vuur is. De Faber Respect is voorzien van een step-burner zodat de warmteafgifte volledig naar wens te regelen is, tevens word er standaard een ITC-app meegeleverd bij de Faber Respect, zodat u de haard vanaf uw tablet kan bedienen.
 

Tilburg - Bij de familie Marskamp te Tilburg hebben we deze Barbas unica-2 75 mogen leveren en installeren in een bestaande schouw, hier zijn de Barbas haarden ideaal voor geschikt, de haarden kunnen worden aangesloten met een flexibele pijp in de schoorsteen, waardoor deze haarden optimaal functioneren, de verbrandingslucht word op een veilige manier uit de woonkamer onttrokken. Door het minimale lijstwerk, kunt u zo veel mogelijk van het vuurbeeld genieten.

Bekijk onze collectie Barbas haarden.

 

Emmer-Compascumm - Bij de Familie Bos te Emmer-Compascuum, hebben we deze Dik Geurts Jannik mogen leveren en installeren met een volledig geisoleerd kanaal door de gehele woning, de Dik Geurts Jannik Large is de grote broer van de Dik Geurts Jannik Medium Low, het robuuste uiterlijk spreekt veel mensen aan, qua regeltechniek is de kachel het tegenovergestelde van het uiterlijk, de Dik Geurts staat er om bekend dat de haarden perfect zijn te regelen, zodat u altijd optimaal kan genieten van een mooi vuur in combinatie met behaaglijke warmte.

Bekijk onze collectie Dik Geurts kachels.

 

Almere Bij de Familie Couwenberg te Almere hebben we deze totale opstelling mogen leveren en installeren, dit is een stukje maatwerk wat wij ter plekke om de bio-ethanol haarden van Ruby-fire heen hebben gemaakt. De Familie Couwenberg heeft zelf voor de prachtige afwerking van het geheel gezorgd. Al met al zorg dit voor een stukje creatie die in nauwe samenwerking met de klant tot een goed en prachtig resultaat is gekomen. Zoals u ziet is maatwerk geen enkel probleem, en proberen we alle wensen van de consument te realiseren!

 

De Rijp - Bij de Familie Visser in  De Rijp hebben deze elegante Dik Geurts Ivar Store 5 mogen leveren en installeren met een Isoduct kanaal, de Dik Geurts Ivar Store 5 is de nieuwste telg van Dik geurts, en dat is een schot in de roos. De kachel past in nagenoeg in elk interieur, en is zo een allemansvriend. De Dik Geurts heeft een zeer verfijnde regeltechniek, zodat u de haard optimaal kan regelen, en zuinig kan stoken.  en deze nieuwe lijn voldoet aan de strengste eisen, die in de nabije toekomst van toepassing gaan worden in Nederland.

Bekijk onze collectie Dik Geurts kachels.

 

Born - Bij de Familie Knops in Born hebben we de Faber Triple L Smart mogen leveren en installeren. Er is samen met de klant gekozen om een MDF zwevend meubel ter plekke te maken en te monteren, deze heeft de klant zelf afgewerkt met een zwarte lak, hierdoor worden de kosten in de hand gehouden, maar heeft u toch een prachtig resultaat met een persoonlijke tint.


Bekijk onze collectie Faber haarden.

  Faber Triple L Smart Kachelplaats

Leusden - Bij de Familie Ten Kaat hebben we de Faber Vaska mogen leveren, de familie Ten Kaat heeft er voor gekozen de installatie zelf te laten uitvoeren, hierdoor profiteren ze van onze zeer scherpe prijzen, maar kunnen ook gebruik blijven maken van onze deskundigheid als er vragen zijn!  Uiteraard leveren we wel in overleg de originele afvoerpijp mee, dit in verband met de garantie op de haard.Bekijk onze collectie Faber haarden.

  Faber Vaska Kachelplaats

Leiden - Bij De Familie Blok uit Leiden hebben we deze Wanders Square 60 hoek inzet houthaard mogen leveren en installeren. Op deze plek stond een oudere houtkachel, die niet meer aan de normen van deze tijd voldeed.

De bestaande sparing was niet volledig op maat voor de nieuwe haard, de familie Blok heeft ervoor gekozen zelf de maatvoering aan te passen, het technische gedeelte is in overleg aan de monteurs van Kachelplaats overgelaten, zo ligt de 1e lijnservice bij Kachelplaats, en is de familie Blok volledig ontzorgd.Bekijk onze collectie Wanders haarden.
  Wanders Square 60 Hoek Kachelplaats

Driebergen-Rijsenburg  - De familie van Dijk, uit Driebergen-Rijssenburg heeft bij ons de Dru Lugo 80/3 besteld, en deze zelf vakkundig ingebouwd, er is voor de Dru lugo gekozen omdat deze een strakke afwerklijst heeft, en natuurgetrouwe houtblokken, tevens is de Dru Lugo 80/3  uitgerust met een ECO-wave systeem!


Bekijk onze collectie DRU haarden.
  Dru Lugo 80/3 Kachelplaats

Genemuiden - De familie Visscher uit Genemuiden heeft gekozen voor de Faber Duet L Smart. Onze installateur heeft de tweezijdige gashaard van Faber gecentreerd gemonteerd op het plateau, waarbij de tv in de hoek kan worden geplaatst zonder dat deze te warm wordt.

De Faber Duet L Smart is een brede 2-zijdige hoekhaard die zowel links- als rechtszijdig leverbaar is. Door de hoge ruit van de Faber Duet L Smart is er vanuit alle hoeken van de woonruimte zicht op het sfeervolle vuurbeeld van de haard. De Faber Duet L Smart is voorzien van een Flat Burner van Faber, hierdoor ontstaat een vuurbeeld wat verdeeld is over de gehele breedte van de haard.


Bekijk onze

  collectie Faber haarden.

  Faber Duet L Smart Kachelplaats

Mijnsheerenland - De familie Vermeulen uit Mijnsheerenland heeft gekozen voor de Faber 3 Step Opti-Myst. De Faber 3 Step Opti-Myst is 3-zijdig ingebouwd in een strakke kolom van vloer tot plafond. HIerdoor behoud de elektrische haard haar strakke uiterlijk en ontstaat er een echte eye-catcher in de woonkamer.

De Faber 3 Step Opti-Myst is een elektrische haard met het 3-dimensionale Opti-myst vuur. Het vlameffect wordt gecreëerd door verlichte ultra-fijne waterdamp. Het unieke aan deze inbouw elektrische haard is dat de haard zowel als 3-zijdig, 2-zijdig als zowel front ingebouwd kan worden.

Bekijk onze  collectie Faber haarden.
  Faber 3 Step Opti-Myst Kachelplaats

Almere - De familie Groentjes uit Almere heeft ervoor gekozen om de Faber Cassette M Opti-Myst te plaatsen in een op maat gemaakte ombouw. Door de ombouw in het midden van de woonkamer te plaatsen en te voorzien van een tunnel, is er zowel zicht op het Opti-Myst vuur vanuit het zitgedeelte als het eetgedeelte.

De Faber Cassette M Opti-Myst is een inbouw elektrische haard.  Het unieke aan de Faber Cassette M Opti-Myst is dat u deze haard naar eigen creatie kunt inbouwen. 

Bekijk onze  collectie Faber haarden.
  Faber Cassette M Opti-Myst

Breda - Bij de familie Aerts uit Breda is een Faber Farum geplaatst, waarbij er een brandwerende plaat schuin is geplaatst om de Faber Farum in een hoek te kunnen aansluiten op het platte dak van de woning. .

De Faber Farum is een vrijstaande gaskachel met een strakke uitstraling.

Bekijk onze collectie Faber haarden.
  Faber Farum Kachelplaats

Maasdam - Bij de familie van Moorsel uit Maasdam is een Bellfires Horizon Bell XL 3 geplaatst, waarbij de muur volledig is benut. Zo is er niet alleen een 150cm brede gashaard geplaatst van Bellfires, boven de haard bevindt zich de tv in een tv-nis en is de wand verder afgewerkt met tweetal inbouwkasten.

De Bellfires Horizon Bell XL 3 is een prachtige horizontale gashaard. De Bellfires haarden zijn bekend onder de gashaarden dankzij het goede rendement dat de haard u altijd bied. Zo geniet u niet alleen van het vlammenspel maar geniet u ook van de heerlijke warmte waarvan de haard u voorziet.

Bekijk onze collectie Bellfires haarden.
  Bellfires Horizon Bell XL 3 Kachelplaats

Enkhuizen - De familie Burger uit Enkhuizen heeft ervoor gekozen om bij Kachelplaats  een K-Stove 8006 All-in-1 pakket aan te schaffen. Zo profiteerde de klant niet alleen van een scherpe prijs, kreeg men direct alle toebehoren om de pelletkachel aan te sluiten en te gebruiken. 

De K-Stove 8006 is een vrijstaande pelletkachel. Met een pelletkachel kijkt u vooruit en denkt u aan een duurzame economie. De nieuw ontwikkelde techniek van het stoken geeft u tijdens en na het stoken voordeel.  Op het moment dat u de kachel gebruikt geniet u van de warmte, achteraf kunt u genieten op de besparing van uw onnodige kosten van uw gasrekening.

Bekijk onze collectie K-Stove pelletkachels.
  K-Stove 8006 Kachelplaats

Emmeloord - De familie Halsema uit Emmeloord heeft ervoor gekozen om bij Kachelplaats niet alleen een Dru Lugo 80/3 aan te schaffen, maar deze ook te voorzien van een op maat gemaakt plateau. Door het plateau zwevend te laten aan de zijkanten ontstaat een ruimtelijk gevoel en wordt de Dru Lugo 80/3 een echte eyecatcher.

De Dru Lugo 80/3 is een haard die eventueel geplaatst kan worden in een hoek. Doordat deze inbouw gashaard een vuurzicht heeft van drie zijden kunt u volop genieten van het vlammenspel van de haard.Ten opzichte van andere gashaarden bevat de Dru Lugo 80/3 het Eco Wave Systeem. Met deze techniek creëert u bij een lage stand toch een prachtig hoog vlammenbeeld. Dankzij het Eco Wave Systeem kunt u ieder moment genieten van een prachtig vlammenspel en kunt u tot 50% op uw gasrekening besparen!

Bekijk onze collectie DRU haarden.
  Dru Lugo 80/3 Kachelplaats

Deutsch Evern - Kachelplaats verkoopt ook over de grens! Zoals bij de familie Kaplan van toepassing is uit het Duitse Deutsch Evern. De klant koos ervoor om bij Kachelplaats een Dovre 640CB aan te schaffen en deze zelf te plaatsen.

De Dovre 640CB is een middelgrote rustieke houtkachel. De vrijstaande houtkachel biedt u naast een prachtig vlammenspel een hoog rendement.

Bekijk onze collectie Dovre haarden.
  Dovre 640CB Kachelplaats

Bosschenhoofd - De familie Thijs uit Bosschenhoofd heeft bij Kachelplaats een Bellfires Free Bell aangeschaft. Naast de benodigde toebehoren als rookgasafvoermateriaal is de Bellfires Free Bell  voorzien van een sierkader die past bij de gashaard.

De Bellfires Free Bell vrijstaande moderne gashaard. Met een aankoop van een Bellfires kunt u zeker zijn van een goede aankoop dankzij het hoge rendement.

Bekijk onze collectie Bellfires haarden.
  Bellfires Free Bell Kachelplaats

Veenendaal - De familie Verschuren koos voor een Global Fires 60 Triple M met als extra's een Ceraglass achterwand. Deze spiegel achterwand zorgt voor een luxe uitstraling en wanneer de gashaard aanstaat voor extra diepte in de vlammen. Onze installateur heeft de Global Fires 60 Triple M strak ingebouwd met brandwerend plaatmateriaal, waardoor de moderne en strakke uitstraling van de Global Fires 60 Triple M wordt behouden.

De Global Fires 60 Triple M is een mooie inbouw gashaard waarop u van maar liefst drie zijden kunt genieten van het prachtige vlammenspel van de gashaard. 

Bekijk onze collectie Global Fires haarden.
  Global Fires 60 Triple M Kachelplaats

Middenmeer - De familie Monshouwer koos ervoor om alleen een Dik Geurts Instyle Triple aan te schaffen bij Kachelplaats. Het installeren, afwerken en plateau bij de Dik Geurts Instyle Triple is door de klant zelf gedaan of uitbesteed. Hierdoor is een unieke opstelling ontstaan die je niet vaak tegenkomt.

Driezijdig glas en driezijdig vuur, dat is de Dik Geurts Instyle Triple. Om te zorgen voor een zo hoog mogelijk rendement is de Dik Geurts Instyle Triple voorzien van zijruiten met warmte reflecterend infrarood glas. Bijkomend voordeel is veel schonere ruiten tijdens het stoken. De hoogte van de Dik Geurts Instyle Triple is slechts 49,5 cm hoog en daarom zeer geschikt voor de inbouw in een bestaande openhaard.

Bekijk onze collectie Dik Geurts haarden.
  Dik Geurts Instyle Triple Kachelplaats

Opeinde - De familie Marra uit het Opeinde heeft gekozen om alleen een Jacobus 6 aan te schaffen bij Kachelplaats. De klant heeft er voor gekozen om de rest zelf allemaal te doen, waardoor de kosten laag bleven.

De Jacobus 6 is een vrijstaande houtkachel en is de koning onder de vrijstaande houtkachels. De Jacobus is te bedienen met één luchttoevoerschijf. Zo biedt de kachel u altijd een hoog rendement!

Bekijk onze collectie Jacobus haarden.
  Jacobus 6 Kachelplaats

Voorburg - De familie Groenen uit Voorburg heeft goed gekeken hoe de Dru Centro 100 in onze showroom is geïnstalleerd. Zij hebben namelijk een exacte kopie van de opstelling dankzij onze installateur. Zo zit er een kader van brandwerend plaatmateriaal rondom de Dru Centro 100 en ligt er een groot blok natuursteen ervoor voor de finishing touch.

De Dru Centro 100 is de eerste stap op het gebied van energiezuinige gashaarden! Met deze nieuwe en zeer innovatieve gashaard zet Dru een revolutionaire stap op het gebied van duurzaamheid in de markt van de gashaarden en gaskachels. Met de baanbrekende brandertechniek Eco Wave creëer een prachtig vlammenbeeld en bespaar je op je gasrekening! 

Bekijk onze collectie Dru haarden.
  Dru Centro 100 Kachelplaats

Heerenveen - De familie Feikens uit Heerenveen zit er warm bij dankzij de keuze op de Dru Diablo Next. Onze installateur heeft alles voor de klant geïnstalleerd en netjes afgewerkt. Naast de keuze op de Dru Diablo Next heeft klant ervoor gekozen om geen sierkader rondom het afvoermateriaal te plaatsen, maar voor op kleur gespoten afvoermateriaal.

De Dru Diablo Next is een prachtige driezijdige gashaard die geen vloerruimte inneemt. Het compacte formaat van de Dru Diablo Next en het feit dat de haard aan de wand gemonteerd wordt maakt dat de haard weinig ruimte in beslag neemt en is daardoor in veel situaties te plaatsen. Bovendien zorgt het lage vermogen van 3.5kW dat de haard in vrijwel iedere woonruimte te plaatsen is.

Bekijk onze collectie Dru haarden.
 

Dru Diablo Next Kachelplaats

Noordwijk - De familie Hijben uit Noordwijk was opzoek naar een kleine houkachel met grote prestaties, waardoor ze bij Kachelplaats gekozen hebben voor een Dovre 250CB. Daarnaast is de installatie en afvoermateriaal verzorgt door de klant. De Dovre 250CB is geplaatst op een vloerplaat, hierdoor wordt niet alleen de houtvloer beschermt, ook krijgt de vrijstaande houtkachel meer 'body' door het gebruik van een vloerplaat.

De Dovre 250CB is een vrijstaande kleine houtkachel die past in ieder interieur. De kachel is voorzien van een volglasdeur met airwash en een aslade.

Bekijk onze collectie Dovre haarden.
 

Dovre 250CB Kachelplaats

Harmelen - De familie Gerritsen uit Harmelen heeft bij Kachelplaats gekozen voor een Jacobus 9. De klant heeft daarbij zelf de Jacobus 9 geinstalleerd op een huidig rookkanaal.

De Jacobus 9 is een vrijstaande houtkachel en is de koning onder de vrijstaande houtkachels. De Jacobus is te bedienen met één luchttoevoerschijf. Zo biedt de kachel u altijd een hoog rendement! Hiernaast heeft u op een Jacobus houtkachel een levenslange garantie!

Bekijk onze collectie Jacobus haarden.
 

Jacobus 9 Kachelplaats

De Kwakel - De familie Pieterse uit De Kwakel, in de buurt van Uithoorn, is de trotse eigenaar van deze vrijstaande Wanders Solea Elegance Gas. De Wanders Solea Elegance Gas is zo geplaatst dat het rookgasafvoerkanaal op de gevel is aangesloten. Hierdoor worden zowel de afvoergassen als de zuurstof door een concentrische pijp geleid. 

De Wanders Solea Elegance Gas is een vrijstaande gashaard en biedt u ruim zicht op het vlammenspel. Het unieke aan de gashaard is dat de haard goed te regelen is, hierdoor bepaald u zelf uw warmte.

Bekijk onze collectie Wanders haarden.
 

Wander Solea Elegance Gas Kachelplaats

Alblasserdam - De familie Kroon uit Alblasserdam is deze strak ingebouwde Faber Fyn 450 geplaatst. Onze installateur heeft naast een strakke brandwerende ombouw ook een vak onder de Faber Fyn 450 gemaakt, waarna de klant ervoor gekozen heeft om er brandhout onder te leggen voor een warme aankleding van het geheel.

De Faber Fyn 450 is een uiterst compacte gas inbouwhaard en is standaard voorzien van afstandsbediening. U kunt daarnaast kiezen uit de onder genoemde opties om uw eigen kachel samen te stellen. 

Bekijk onze collectie Faber haarden.
 

Faber Fyn 450 Kachelplaats

Zevenbergen - De familie van der Wel uit Zevenbergen heeft gekozen voor een Global Fires 70 BF. Onze installateur heeft ervoor gezorgd dat de ombouw van de haard gelijk loopt met de muur om de hoek. Hierdoor ontstaat een strak resultaat en krijgt alles een stakke uitstraling. Naast de Global Fires 70 BF is een plateau geplaatst met planken erboven, zodat er een knus hoekje is ontstaan.

De Global Fires 70 BF is een inbouw gashaard die u een royaal vuurzicht bied. Met het strakke model is de gashaard goed weg te werken op de door u gewenste plaats. Ten opzichte van andere gashaarden bevat de Global Fires 70 BF een MaxVent systeem. Het MaxVent Systeem zorgt ervoor dat er in een korte tijd de desbetreffende ruimte op de gewenste temperatuur is. Zodra de ruimte op de gewenste temperatuur is schakelt de gashaard de ventilator uit.

Bekijk onze collectie Global Fires haarden.
 

Global Fires 70BF Kachelplaats

Haskerhorne - De familie Lenes uit het Friese Haskerhorne heeft gekozen om alleen een Jacobus 6 aan te schaffen bij Kachelplaats. De klant heeft er voor gekozen om de rest zelf allemaal te doen, waardoor de kosten laag bleven.

De Jacobus 6 is een vrijstaande houtkachel en is de koning onder de vrijstaande houtkachels. De Jacobus is te bedienen met één luchttoevoerschijf. Zo biedt de kachel u altijd een hoog rendement!

Bekijk onze collectie Jacobus haarden.
 

Jacobus 6 Kachelplaats

Kortenhoef - De familie van der Vliet uit Kortenhoef heeft bij Kachelplaats gekozen voor een Jacobus 9. De klant ruilde bij zijn aankoop van de Jacobus 9 tweetal haarden in om zo op een scherpe prijs uit te komen. De twee occasion kachels zijn uiteindelijk nagekeken en op onze Occasions pagina gekomen en weer verkocht.

De Jacobus 9 is een vrijstaande houtkachel en is de koning onder de vrijstaande houtkachels. De Jacobus is te bedienen met één luchttoevoerschijf. Zo biedt de kachel u altijd een hoog rendement! Hiernaast heeft u op een Jacobus houtkachel een levenslange garantie!

Bekijk onze collectie Jacobus haarden.
 

Jacobus 9 Kachelplaats

Almere - De familie Poot uit Almere heeft ervoor gekozen om alleen de schitterende Dovre Astroline 4/WB aan te schaffen bij Kachelplaats. De klant heeft er zelf voor gekozen om de Dovre Astroline 4/WB te installeren, waarbij er gebruik is gemaakt van de achter aansluiting. Hierdoor past de vrijstaande houtkachel uitstekend in een hoek.

De Dovre Astroline 4/WB is een sfeervolle en moderne houtkachel met houtvak. De Dovre houtkachel zorgt voor elegantie en gezelligheid in uw huis. De Dovre Astroline 4/WB kenmerkt zich door het houtvak en zijn vlakke zijglas, zodat u onbelemmerd kunt genieten van het mooie vlammenspel.

Bekijk onze collectie Dovre haarden.
 

Dovre Astroline 4CB Kachelplaats

Alphen aan den Rijn - De familie van Oostenbrugge uit Alphen aan den Rijn heeft dankzij onze installateur deze schitterende Kal-Fire Heat Pure 45 in hun woonkamer. De Kal-Fire Heat Pure 45 is een echte houtkachel, waarbij er een volledig nieuw kanaal is aangelegt door onze eigen installateur.

De Kal-fire Heat Pure 45 is echt een houtkachel die gezien mag worden tot in het kleinste detail. De Kal-fire Heat Pure 45 biedt u een solide en geavanceerde houtkachel die vooral erg mooi is.

Bekijk onze collectie Kal-Fire haarden.
 

Kal-Fire Heat Pure 45 Kachelplaats

Zwolle - De familie Verheyen uit Zwolle heeft voor deze sfeervolle Element4 Modore 100H gekozen. De Element Modore 100H heeft een schitterend front aangezicht. De installatie en afwerking is naar tevredenheid van de familie Verheyen door onze eigen installateurs gebeurt.

De Element4 Modore 100H is een prachtige inbouw gashaard die zowel past in ieder interieur. Zo kunt u bij een Element4 zeker zijn van een goede aankoop. De haard biedt u op de door u gewenste momenten de gewenste capaciteit.

Bekijk onze collectie Element4 haarden.

 

Element4 Modore 100H Kachelplaats

Purmerend – De familie de Jong uit Purmerend heeft voor een Dik Geurts Vidar Wall in hun woonkamer gekozen. De Dik Geurts Vidar Wall is volgens de familie de Jong uiterst vakkundig, professioneel en nauwkeurig geplaatst door onze eigen installateurs.

Uniek aan de Dik Geurts Vidar Wall is dat deze aan de muur gehangen kan worden. Dit zorgt voor meer ruimte en gemak in uw woning. Daarnaast zorgt de driezijdige Dik Geurts Vidar Wall voor een optimaal zicht op het houtvuur vanuit verschillende posities in de woonruimte. In dit geval is de Dik Geurts Vidar Wall ook nog eens voorzien van warmte reflecterend infrarood glas. Hierdoor wordt er een rendement bereikt van maar liefst 88%!

Bekijk onze collectie Dik Geurts haarden.

 

Dik Geurts Vidar Wall Kachelplaats

Bemmel - De Familie Pruijn heeft in hun woonkamer gekozen voor een Dru Lugo 80/3

De Dru Lugo 80/3 is een haard die eventueel geplaatst kan worden in een hoek. Doordat deze inbouw gashaard een vuurzicht heeft van drie zijden kunt u volop genieten van het vlammenspel van de haard.Ten opzichte van andere gashaarden bevat de Dru Lugo 80/3 het Eco Wave Systeem. Met deze techniek creëert u bij een lage stand toch een prachtig hoog vlammenbeeld. Dankzij het Eco Wave Systeem kunt u ieder moment genieten van een prachtig vlammenspel en kunt u tot 50% op uw gasrekening besparen!


Bekijk onze collectie DRU haarden.

 

Dru Lugo 80/3 Kachelplaats

Heel – de Familie Wojcik uit Heel heeft voor een Sparthem Varia B-FDh in hun woonkamer gekozen. De Sparthem Varia B-FDh is geplaatst door onze eigen installateurs.

De Spartherm Varia B-FDh is een inbouw houthaard, en behoort tot de serie van de Spartherm houthaardenDe Spartherm Varia B-FDh is een doorkijkhaard waardoor u vanuit twee posities kunt genieten van het vlammenspel van de haard. De Spartherm houthaarden zijn voorzien van een kantelbare glasruit, waardoor de ruit eenvoudig te reinigen is.

Bekijk onze collectie Spartherm haarden.

 

Spartherm Varia B-FDh Kachelplaats

Vlieland - Op Vlieland is bij de familie Slotman een Dik Geurts Kalle geinstalleerd. Onze installateur heeft de Dik Geurts Kalle rechtstreeks door de gevel geplaatst en via de buitenkant van de woning het rookkanaal geplaatst.

De Dik Geurts Kalle is een strakke vrijstaande houtkachel die is voorzien van een driezijdig glasraam. Afhankelijk van de situatie kan de Dik Geurts Kalle worden aangesloten aan de boven- of achterzijde. Aan de onderzijde van de Dik Geurts Kalle is ruimte om hout te stapelen.

Klik hier
 voor meer informatie over de Dik Geurts Kalle.
 

Dik Geurts Kalle Kachelplaats

Wassenaar - De familie Doral uit Wassenaar heeft bij Kachelplaats gekozen voor  een Helex Woody 6 Hoog. Onze installateur heeft het rookkanaal en de haard geplaatst, waarna deze niet alleen warmte maar ook gezelligheid brengt in de woonkamer. 

De Helex Woody 6 Hoog is de nieuwste houthaard van het merk Helex. Deze deze stoere vrijstaande houthaard heeft een strak design, waardoor deze in elk interieur toepasbaar is. Dankzij de grote ruit heeft u een mooi zicht op het vuurbeeld van de Helex Woody 6 Hoog.

Klik hier
 voor meer informatie over de Helex Woody 6 Hoog.
 

Helex Woody 6 Hoog Kachelplaats

IJsselmuiden - De familie Westerink uit IJsselmuiden heeft in hun woning gekozen voor een Salamander openhaard. Deze openhaarden zijn zelf samen te stellen en worden met de hand opgebouwd. Overigens heeft de klant gekozen om de achterwand wit te houden en er een natuurstenen afwerking boven te plaatsen. Na installatie is de openhaard afgewerkt voor een super strak resultaat.

Wilt u een ook echte openhaard? Klik hier om contact op te nemen met ons.
  Salamander openhaard Kachelplaats

Rozendaal - De familie Driessen uit Rozendaal heeft bij Kachelplaats een Dik Geurts Vision 80 aangeschaft. Waarna men zelf de haard heeft ingebouwd in een bestaande situatie en voorzien heeft van een plateau voor de haard en ernaast. 

De Dik Geurts Vision 80 heeft een brede vorm met een panoramisch vuurzicht. Daarbij is het een compacte inbouwhaard met een inbouwdiepte van slechts 33 cm. Zowel de deursluiting als de luchtregeling is zeer gebruiksvriendelijk te noemen van de Dik Geurts Vision 80. De deur is voorzien van een gescreend glas waardoor metalen lijsten uit het zicht blijven bij de Dik Geurts Vision 80.

Klik hier
 voor meer informatie over de Dik Geurts Vision 80.
  Dik Geurts Vision 80 Kachelplaats

Doetinchem - De familie Garretsen uit Doetichem heeft bij ons gekozen voor een Element4 Lucius 140 R, een moderne roomdivider. De Element4 Lucius 140 R is geplaatst op de scheiding van de woonkamer met de rest van de kamer, zodat er van beide kanten een goed zicht is op het realistische vuurbeeld. Onze installateur heeft in samenspraak met de klant de ombouw erboven open gelaten voor een mooi ruimtelijk effect.

De Element4 Lucius 140 R is een inbouw gashaard.  Het prachtige vlammenspel van de haard is te bewonderen vanuit meerder posities waardoor u volop kunt genieten. Hiernaast biedt de haard u een hoog rendement! 

Klik hier
 voor meer informatie over de Element4 Lucius 140 R.
  Element4 Lucius 140 R Kachelplaats

Noordeinde - De familie Ruberg uit Noordeinde heeft bij ons gekozen voor een Jacobus 9. De modern ontwikkelde Jacobus 9 is onder de huidge klassieke schouw geplaatst, wat een schitterende eyecatcher oplevert in de woonkamer.

De Jacobus 9 is het middenmodel dat qua vermogen in bijna iedere huiskamer past. Het vermogen kan heel eenvoudig worden bepaald en varieert van 5 tot 10kW. Dat betekent dat deze Jacobus houtkachel geschikt is voor ruimtes tot 160m3.

Klik hier voor meer informatie over de Jacobus 9.
  Jacobus 9 Kachelplaats

Stegerda - De familie Wind uit Stegerda heeft bij ons gekozen voor een Jacobus 9. Doordat er geen rookkanaal aanwezig was in de woning, heeft onze installateur Jan Jeeninga alles zorgvuldig geinstalleerd, zodat de familie Wind er komende winter er warm bij kan zitten. Ter bescherming van de vloer heeft men gekozen om de Jacobus 9 op een bijpassende vloerplaat te zetten.

De 
Jacobus 9 is het middenmodel dat qua vermogen in bijna iedere huiskamer past. Het vermogen kan heel eenvoudig worden bepaald en varieert van 5 tot 10kW. Dat betekent dat deze Jacobus houtkachel geschikt is voor ruimtes tot 160m3.

Klik hier voor meer informatie over de Jacobus 9.
  Jacobus 9 Kachelplaats

Naaldwijk - Onze installateur Jan Prins heeft voor een klant van ons in Naaldwijk deze schitterende Global Fires 60 Triple M geplaatst. De klant koos ervoor om de Global Fires 60 Triple M op de hoek te plaatsen van de woonkamer zodat het vuurbeeld ook elders in de woonkamer te zien is.

De Global Fires 60 Triple M is een mooie inbouw gashaard waarop u van maar liefst drie zijden kunt genieten van het prachtige vlammenspel van de gashaard. De Global Fires 60 Triple M wordt standaard geleverd met een houtset of kiezelset en zwart gladde achterwand. Tegen een meerprijs zijn een Ceraglass- of naturel achterwand en plateau leverbaar.

Klik hier voor meer informatie over de Global Fires 60 Triple M.
  Global Fires Triple M

Zwolle - De familie Oelen heeft ervoor gekozen deze schitterende Element4 Trisore 70 te plaatsen in een ombouw van vloer tot plafond. HIerdoor ontstaat niet alleen een strak ontwerp, ook blijft het zicht op de Element4 Trisore 70 behouden.

De Element4 Trisore 70 is een mooie inbouw gashaard. De Element4 Trisore 70 is strak in te bouwen waardoor de haard zowel in ieder interieur past. Hiernaast kan de Element4 Trisore 70 u voorzien van voldoende capaciteit! 

Klik hier voor meer informatie over de Element4 Trisore 70.
  Element4 Trisore Kachelplaats

Genemuiden - Bij de familie van Dieren is deze schitterende Dru Metro 130XT geplaatst. Waarbij de Dru Metro 130XT strak is ingebouwd in brandwerend plaatmateriaal van vloer tot plafond.

De Dru Metro 130XT is door een breedte van 130 cm een opvallende verschijning en biedt het ook in de grotere woonruimte een aangename sfeer en warmte. Kenmerkend voor de Dru Metro 130XT zijn de grote robuuste houtstammen die vrijwel niet van echt te onderscheiden zijn. De unieke brander verdeeld het vuur zigzaggend over de gehele breedte en diepte van de haard. Kies voor de Cera achterwand voor een extra dynamisch vlambeeld.

Klik hier voor meer informatie over de Dru Metro 130XT.
  Dru Metro 130XT Kachelplaats

Amersfoort - Bij de familie van der Wal is deze schitterende Dovre Vintage 35 geplaatst. Daarbij is gekozen voor een emaille olijfgroene kleur met een houtvak onder de Dovre Vintage 35. Daarnaast is de afvoerpijp van de Dovre Vintage 35 in dezelfde kleur geleverd voor een echte eyecatcher in het interieur.

De Dovre Vintage 35 is een middelgrote houtkachel waarbij een retro stijl design is toegepast. De vrijstaande Dovre Vintage 35 biedt u naast een prachtig vlammenspel een hoog rendement. Bij de Dovre Vintage 35 heeft u de mogelijkheid de kachel in de u gewenste emaille kleuren te verkrijgen.


Klik hier voor meer informatie over de Dovre Vintage 35.

  Dovre Vintage 35

Schoonrewoerd - Bij de familie Kampe heeft onze installateur deze schitterende Nordic Fire Fulvia geplaatst. De Nordic Fire Fulvia is voorzien van keramische platen aan de voorkant in een creme kleur. Hierdoor krijgt de houtkachel net wat charme en een echte eyecatcher in de woonkamer.

De Nordic Fire Fulvia is een hoogwaardige houtkachel in een nostalgisch jasje. De zijden kunnen met keramiek of speksteen worden uitgevoerd. Ook de Nordic Fire Fulvia voldoet aan de strengste keuringseisen wat betreft rendement en uitstoot. De Nordic Fire Fulvia is dan niet alleen een gezellige houtkachel, maar zeker zo efficiënt en milieubewust. 
  Nordic Fire Fulvia

Oosterland - Bij de familie Dorst is deze schitterende Jacobus 9 geplaatst. Zij hebben er voor gekozen om onder Jacobus 9 een vloerplaat te plaatsen tegen bescherming van de vloer.

De Jacobus 9 is het middenmodel dat qua vermogen in bijna iedere huiskamer past. Het vermogen kan heel eenvoudig worden bepaald en varieert van 5 tot 10kW. Dat betekent dat deze Jacobus houtkachel geschikt is voor ruimtes tot 160m3.

 Klik hier voor meer informatie over de Jacobus 9.
  Jacobus 9 Kachelplaats

Ter Aar - Familie van der Lee uit Ter Aar heeft bij Kachelplaats gekozen voor de vrijstaande gashaard, de Dru Circo. Daarbij heeft men gekozen om zelf de Dru Circo te installeren door het schuine dak van de woning. 

De Dru Circo is een vrijstaande gashaard van Dru met een unieke rond gebogen glasraam. Door de vormgeving biedt deze haard een optimale vuurbeleving vanuit meerder hoeken in de woonruimte. Door het ronde design is de Dru Circo ook uitermate geschikt om in een hoek te plaatsen. De Dru Circo heeft bovendien een vermogen van 7kW en is daarmee een sfeervolle warmtebron.

Klik hier voor meer informatie over de Dru Circo.
  Dru Circo Kachelplaats

Apeldoorn - Bij de familie Dees uit Apeldoorn is een Dru Metro 100XT/3 geplaatst met een op maat gemaakt MDF plateau. Door het zwevende plateau en de strak afwerkte ombouw om de Dru Metro 100XT/3 is direct de brede muur afgewerkt en ontstaat er een echte eyecatcher in de woonkamer.

De Dru Metro 100XT/3 is uitermate geschikt voor hen die een breed vuur willen combineren met een vuurzicht van meerdere zijden. Deze combinatie maakt de Dru Metro 100XT/3 een ultieme blikvanger, die ongekende sfeer zal brengen in uw woonkamer. Uiteraard geeft de Dru Metro 100XT/3 ook een heerlijke warmte. 

Klik hier voor meer informatie over de Dru Metro 100XT/3.
  Dru Metro 100XT/3 Kachelplaats

Arnhem - Er is gekozen voor een strakke en moderne opstelling voor de Dru Lugo 80/2 bij de familie Jansen uit Arnhem. Door het zwevende natuurstenen plateau en de strak afwerkte ombouw is de Dru Lugo 80/2 een echte eyecatcher geworden in de woonkamer.

De Dru Lugo 80/2 is de haard die ideaal geplaatst kan worden in een hoek. Doordat deze inbouw gashaard een vuurzicht heeft van twee zijden kunt u volop genieten van het vlammenspel van de haard. Ten opzichte van andere gashaarden bevat de Dru Lugo 80/2 het Eco Wave Systeem. Met deze techniek creëert u bij een lage stand toch een prachtig hoog vlammenbeeld.

Klik hier voor meer informatie over de Dru Lugo 80/2.
  Dru Lugo 80/2

Den Haag - De kennis van Kachelplaats klanten reikt ver. Zo ook bij de familie van Duist uit Den Haag. Zij hebben een Helex Woody 6 houtkachel aangeschaft en deze zelf geinstalleerd.

Als u van strak houdt, dan is de Helex Woody 6 het ultieme model voor u. Ondanks zijn rechte lijnen, kan deze stoere kachel in zowel een modern als klassiek interieur opgesteld worden. Er is voor de buitenwand van de Helex Woody 6, gebruik gemaakt van 5 mm dik staal en is daardoor zeer duurzaam.

Klik hier voor meer informatie over de Helex Woody 6.
  Helex Woody 6

Zeewolde - Bij de familie Keiman is een Dru Metro 100XT geplaatst. Om de Dru Metro 100XT is van brandwerend plaatmateriaal een kast gemaakt met verschillende opbergvakken en een tv nis. Hierdoor ontstaat één centraal punt in de woonkamer.

De Dru Metro 100XT is door zijn breedte uitermate geschikt voor moderne en strakke opstellingen. De unieke brander verdeeld het vuur zigzaggend over de gehele breedte en diepte van de haard. Kies voor de Cera achterwand voor een extra dynamisch vlambeeld. 

Klik hier voor meer informatie over de Dru Metro 100XT.
  Dru Metro 100XT
Beverwijk - Bij de familie Koster heeft Kachelplaats deze schitterende Ortal Clear 200 geleverd. Men heeft zelf voor de installatie gezorgd, wat uiteindelijk een zeer strakke kolom werd van vloer tot plafond.

De Ortal Clear 200 is de grootste standaard front gashaard van Ortal. Met een raambreedte van maar liefst 198 cm is deze gashaard uitermate geschikt voor plaatsing in grote ruimtes.
  Ortal Clear 200

Eindhoven - Bij de familie Vlassak is deze schitterende Global Fires 60XT BF geleverd door Kachelplaats. Men heeft zelf voor de installatie gezorgd, wat uiteindelijk een zeer strakke kolom werd van vloer tot plafond.

De Global Fires 60XT BF is een inbouw gashaard die zicht ten opzichte van de andere gashaarden onderscheidt. 
Met het strakke model is de Global Fires 60XT BF goed weg te werken op de door u gewenste plaats.

 Klik hier voor meer informatie over de Global Fires 60XT BF.
  Global Fires 60XT BF

Niewerkerk - Bij de familie van den Bos is deze schitterende Jacobus 9 geplaatst in een bestaande sitautie. Men had daar al een schouw staan en de Jacobus 9 is daaronder gezet. Wat niet alleen een ruimtelijk effect geeft, maar ook nog eens een prachtige opstelling is in het huis.

De Jacobus 9 is het middenmodel dat qua vermogen in bijna iedere huiskamer past. Het vermogen kan heel eenvoudig worden bepaald en varieert van 5 tot 10kW. Dat betekent dat deze Jacobus houtkachel geschikt is voor ruimtes tot 160m3.

 Klik hier voor meer informatie over de Jacobus 9.
  Jacobus 9

Vorden - Klassiek met een modern tintje. Zo is de opstelling van de Altech Eclips Depot wel te nomen. De half ronde vloerplaat maakt het totaal plaatje af, evenals de houtblokken onder de Altech Eclips Depot.

De Altech Eclips Depot is een vrijstaande houtkachel en is voorzien van een spekstenen omhulling. De spekstenen omhulling voorziet u zowel tijdens als na het stoken van warmte. 
Bij de Altech is er keuze uit 6 verschillende speksteen varianten

 Klik hier voor meer informatie over de Altech Eclips Depot.
  Altech Eclips Depot

Driebergen-Rijsburg - De strakke opstelling van de Dru Lugo 80/3 is geplaatst bij de familie van Dijk. Er is gekozen voor een strakke ombouw zodat de Dru Lugo 80/3 het beste uitkomt in de woonkamer, daarnaast wordt de gashaar zo een echte eyecatcher.

Ten opzichte van andere gashaarden bevat de Dru Lugo 80/3 het Eco Wave Systeem. 
Met deze techniek creëert u bij een lage stand toch een prachtig hoog vlammenbeeld. 
Dankzij het Eco Wave Systeem kunt u ieder moment genieten van een prachtig vlammenspel en bespaart u op uw gasrekening!

 Klik hier voor meer informatie over de Dru Lugo 80/3.
  Dru Lugo 80/3

Rouveen - Bij de familie Bisshop is een Edilkamin H2O Oceano geplaatst die is aangesloten op de centrale verwarming van het huis. Hierdoor geniet men niet alleen van een schitterend houtvuur, ook bespaart men op de kosten van de centrale verwarming omdat de Edilkamin H2O Oceano het water direct verwarmt.

  Edilkamin H2O Oceano

Assen - In Assen heeft Kachelplaats deze schitterende Dru Passeo met schouw en ombouw geplaatst. De klant heeft voor de schouw Monaco gekozen in de kleur Beauvalon.

De Dru Passeo is de ideale haard om te combineren met een natuurstenen schouw of voor het toepassen in een bestaande situatie. De inbouwdiepte van de haard is slechts 35 cm, maar heeft dankzij de unieke taps toelopende verbrandingskamer de illusie van een diepe haard. Door de haard te voorzien van een steenachtige achterwand en te combineren met een schouw is de haard nauwelijks van een echte haard te onderscheiden en creeert u een prachtig klassiek plaatje.

Klik hier voor meer informatie over de Dru Passeo.

  Dru Passeo

Zwaag - Bij de familie Broersma is een Element4 Sirius geplaatst met de afvoer rechtstreeks door de gevel.

De Element4 Sirius is een unieke inbouw gashaard. De Element gashaard is dankzij het 3-zijdige uniek onder de Element4 gashaard. 
De hangende gashaard biedt u vanuit meerdere posities zicht op het vlammenspel. 

Klik hier voor meer informatie over de Element4 Sirius.

  Element4 Sirius

Zwolle - Bij de familie Verheyen is een Element4 Modore 100H geplaatst in een bestaande situatie. Zo is de diepte van het gat aangepast en er een nieuw rookkanaal ingeplaatst.

De Element4 Modore 100H is een prachtige inbouw gashaard die zowel past in ieder interieur. Zo kunt u bij een Element4 zeker zijn van een goede aankoop. De haard biedt u op de door u gewenste momenten de gewenste capaciteit. 

Klik hier voor meer informatie over de Element4 Modore 100H.

  Element4 Modore 100H

Den Haag De Global Fires 70XT BF is geplaats zonder schouw, wat direct een strak uiterlijk geeft aan de Global Fires 70XT BF

De Global Fires 70XT BF is bij uitstek de gashaard om in een schouw te plaatsen. 
Daarnaast is deze ook geschikt, door het minimale lijstwerk en de geringe inbouwdiepte, eenvoudig en strak of met een front in te bouwen. Zo bent u heel vrij bij het kiezen van de haardopstelling naar uw wens. 

Klik hier voor meer informatie over de Global Fires 70XT BF.

  Global Fires 70XT BF

Erp- De Faber Relaxed L Smart is door één van onze installateurs technisch geinstalleerd waarna later de eigen installateur van de familie de haard heeft afgewerkt met brandwerend plaatmateriaal.

De Faber Relaxed L Smart is een populaire strakke inbouw gashaard. 

Klik hier voor meer informatie over de Faber Relaxed L Smart.

  Faber Relaxed L Smart

HemelumDe Jacobus 12 van de de familie Siersma is geplaatst in de vakantieboerderij van de familie. Hierdoor geniet alleen onze klant van de heerlijke warmte, maar ook de klanten van de vakantieboerderij.

De Jacobus 12 is een vrijstaande houtkachel en is de koning onder de vrijstaande houtkachels. De JAcobus is te bedienen met één luchttoevoerschijf. Zo biedt de kachel u altijd een hoog rendement! Hiernaast heeft u op een Jacobus houtkachel een levenslange garantie!

Klik hier voor meer informatie over de Jacobus 12.

  Jacobus 12

Kamerik - De Dovre 250 DVGA die Kachelplaats heeft geleverd bij de familie Verhagen is geplaatst in de blokhut van de familie. Hierdoor zit men het gehele jaar door er warm bij.

De Dovre 250 DVGA is een vrijstaande gashaard die is voorzien van gietijzer, waardoor de haard een lange levensduur. De Dovre 250 DVGA is uitgevoerd met een realistisch vuurbeeld en is voorzien steenkolen.

Klik hier voor meer informatie over de Dovre 250 DVGA.

  Dovre 250 DVGA

Loenen - Kachelplaats levert niet alleen aan consumenten, ook zakelijk is Kachelplaats flink aan de weg aan het timmeren. Zo hebben wij onlangs een Thermobull Docent geleverd bij een bedrijf in Loenen. De Thermobull Docent verwarmt dar nu de werkruimte.

Thermobull houtkachels maken op een slimme manier gebruik van opgewarmde stijgende luchtstromen. Aan weerszijden, tegen de kachelwand, bevinden zich namelijk gebogen open luchtpijpen.

Klik hier
 voor meer informatie over de Thermobull Docent.

  Thermobull Docent

Waalre - Personalisering is het woord wat hoort bij deze Janus 9. De familie Wouters heeft er namelijk voor gekozen om een hangend haardstel te plaatsen bij de Janus 9 en daarboven op een fluitketel. 

De Janus 9 is een vrijstaande houtkachel en is een koning onder de houtkachels. Zo kunt u bij een Janus gebruik maken van het brede assortiment aan accessoires.

Klik hier voor meer informatie over de Janus 9.

  Janus 9

Zuiderwijk - De Jacobus 6 van de familie Staps is uniek. Zo is de Jacobus 6 verlaagd en voorzien van de asschep en waterketel van Janco de Jong zelf. Hierdoor is de Jacobus 6 echt een eyecatcher geworden in de woonkamer.

De Jacobus 6 is een prachtige vrijstaande kachel die erg populair is en de kleinste variant uit de Jacobus serie.

Klik hier voor meer informatie over de Jacobus 6.
  Jacobus 6 Verlaagd

Zwolle - Bij de familie Klapwijk is een Barbas Eco 70 geplaatst. De Barbas Eco 70 is voorzien van een bovenaansluiting waarbij gebruik is gemaakt van afvoermateriaal op kleur van de haard.

De Barbas Eco 70 is een vrijstaande houtkachel die te plaatsen is in zowel alle interieurs. Naast dat de Barbas u een strak en een modern design biedt, biedt de haard u in alle situaties een hoog rendement.

Klik hier voor meer informatie over de Barbas Eco 70.
  Barbas Eco 70

Budel - Bij de familie Hegge is een Global Fires 90 CF geplaatst. Onze installateur heeft naast het plaatsen van een plateau naast de haard ook een moderne schouw gemaakt.

De Global Fires 90 CF is een brede inbouw gashaard.  De gashaard heeft een breedte van bijna één meter. De Global Fires 90 CF geeft u een royaal zicht op het prachtig vlammenspel van de gashaard. 

Klik hier voor meer informatie over de Global Fires 90 CF.
  Global Fires 90 CF

Nieuwe Niedorp - De Altech Vision is uitgevoerd in naturel grijs speksteen. Hierdoor krijgt de Altech Vision een meer eigentijds uiterlijk. Naast het rechtstreeks stoken op het speksteen kan men nog flnk wat uurtjes genieten van warmte afgifte door de opgeslagen warmte in het speksteen zelf.

Bij de Altech Vision is er keuze uit 6 verschillende speksteen varianten, naturel, uni, gepolijst blauw, wildblauw en gezandstraald. 
Verder is er keuze uit 3 kleuren gietijzer, zwart, antraciet en lichtgrijs.

Klik hier voor meer informatie over de Altech Vision.
  Altech Vision

Harlingen - De Jacobus 6 is geplaatst met een achteraansluiting. Hiervoor is gekozen omdat de Jacobus 6 voor een bestaande schouw is geplaatst die de klant graag wou behouden.

De Jacobus 6 is een prachtige vrijstaande kachel die erg populair is en de kleinste variant uit de Jacobus serie.

Klik hier voor meer informatie over de Jacobus 6. 
  Jacobus 6

Monster - Bij de familie van Putten is een Jacobus 6 geplaatst die de gehele ruimte kan verwarmen. Hierdoor bespaart men met de Jacobus 6 flink op de kosten van de centrale verwarmingg. Daarnaast heeft de klant een afdekplaat aan de voorkant geplaatst, waardoor de Jacobus 6 robuuster lijkt.

De Jacobus 6 is een prachtige vrijstaande kachel die erg populair is en de kleinste variant uit de Jacobus serie.

Klik hier voor meer informatie over de Jacobus 6. 
  Jacobus 6

Oostkapelle - De Dovre Astroline 4 WB is geplaatst midden in de woonkamer. Zo is er niet alleen zicht op het houtvuur vanaf de zithoek, ook wordt zo de gehele ruimte geleidelijk verwarmte tot een heerlijke temperatuur.

De Dovre Astroline 4 is een moderne houtkachel. De vrijstaande houtkachel biedt u naast een prachtig vlammenspel een hoog rendement. De Dovre Astroline 4 is voorzien van kwalitatief gietijzer.

Klik hier voor meer informatie over de Dovre Astroline 4 WB.
  Dovre Astroline 4 WB

Drachten - De Jacobus 9 bij de familie Dijkstra is voorzien van een vloerplaat. Hierdoor is niet alleen de vloer beschermt tegen gloeiend as of dergelijke, maar is het geheel ook nog eens strak afgewerkt.

De Jacobus 9 is het middenmodel dat qua vermogen in bijna iedere huiskamer past. Het vermogen kan heel eenvoudig worden bepaald en varieert van 5 tot 10kW. Dat betekent dat deze Jacobus houtkachel geschikt is voor ruimtes tot 160m3.

 Klik hier voor meer informatie over de Jacobus 9.
  Jacobus 9

Gerkesklooster - De Wanders Balsa 75 die geplaatst is bij de familie Veenstra staat vrij in de kamer. Dankzij de drie zijden glas is het mogelijk om het realistische vuur vanuit alle hoeken in de woonkamer te bekijken.

De Wanders Balsa 75 is een vrijstaande gashaard en biedt u ruim zicht op het vlammenspel. Het unieke aan de gashaard is dat de haard goed te regelen is, hierdoor bepaald u zelf uw warmte.

Klik hier voor meer informatie over de Wanders Balsa 75.
  Wanders Balsa 75

Geertruidenberg - Kachelplaats kijkt met trots terug op deze prachtige opstelling in Geertruidenberg. De Jacobus 6 is geplaatst is voorzien van een vloerplaat, hangend haardstel en asschephouder die door ons is geleverd. 
De Jacobus 6 is een prachtige vrijstaande kachel die erg populair is en de kleinste variant uit de Jacobus serie.

Klik hier voor meer informatie over de Jacobus 6. 
  Jacobus 6

Schuinesloot - Bij de familie Plas is een Jacobus 9 geplaatst met een bovenaansluiting. Daarnaast is er voor gekozen om ook de warmteventilator, vloerplaat en theepot van Jacobus aan te schaffen voor een mooie uitstraling.

De Jacobus 9 is het middenmodel dat qua vermogen in bijna iedere huiskamer past. Het vermogen kan heel eenvoudig worden bepaald en varieert van 5 tot 10kW. Dat betekent dat deze Jacobus houtkachel geschikt is voor ruimtes tot 160m3.

 Klik hier voor meer informatie over de Jacobus 9.

  Jacobus 9

Zuidoostbeemster - Bij de familie Scholten is een  Wanders Olaf Eco Round
geplaatst in het midden van de woonkamer. Zo kan de warmte die de  Wanders Olaf Eco Round uitstraalt door de gehele woonkamer gaan zodat het overal een aangename temperatuur wordt.
De Wanders Olaf Eco Round is een vrijstaande houtkachel en is voorzien van een spekstenen omhulling. Dankzij het hoge rendement dat de haard u biedt kunt u zeker zijn van uw aankoop.

 Klik hier voor meer informatie over de Wanders Olaf Eco Round.

  Wanders Olaf Eco Round

Ruinen - Bij de familie Prevoo is een Jacobus 9 geplaatst met een achteraansluiting. Hierdoor is er geen zicht op de afvoerpijp en zorgt het voor een ruimtelijk effect.

De Jacobus 9 is het middenmodel dat qua vermogen in bijna iedere huiskamer past. Het vermogen kan heel eenvoudig worden bepaald en varieert van 5 tot 10kW. Dat betekent dat deze Jacobus houtkachel geschikt is voor ruimtes tot 160m3.

 Klik hier voor meer informatie over de Jacobus 9.

  Jacobus 9

Soest - Bij de familie Hogers is een Helex I-Frame 100 38 Panorama geplaatst. De klant heeft gekozen voor een plateau met twee klepkasten en een openruimte in het midden. Boven de Helex I-Frame 100 38 Panorama is gekozen voor een tv nis waardoor er één meubelstuk ontstaat. 

Deze unieke uitvoeringen uit het I-Frame programma kunnen volledig worden geintegreerd in de wand, waarbij er nauwelijks zicht is op stalen delen of lijsten. Een haard die met zijn strakke vorm een geheel vormt met het ontwerp in uw kamer, of deze nu klassiek of modern is ingericht.

 Klik hier voor meer informatie over de Helex I-Frame 100 38 Panorama.
  Helex I-Frame 100 38 Panorama

Amsterdam - De Element4 Trisore 100H is geplaatst op een lange muur. Geeft de Element4 Trisore 100H een mooi ruimtelijk effect, waarbij alles is afgewerkt door een architect.

De Element4 Trisore 100H is een prachtige inbouw gashaard die zowel past in ieder interieur. Zo kunt u bij een Element4 zeker zijn van een goede aankoop. De haard biedt u op de door u gewenste momenten de gewenste capaciteit. 

Klik hier voor meer informatie over de Element4 Trisore 100H.

In opdracht van OOF Architecten. Klik hier voor meer informatie. 
  Element4_Trisore_100H

Woerden - Bij de familie Tervoort is een Dru Metro 100XT/3 geplaatst. De ombouw van de 3-zijdige gashaard is even breed als de haard zelf. Dit geeft een slank en robuust effect in de grote woonkamer.

De Dru Metro 100XT/3 is uitermate geschikt voor hen die een breed vuur willen combineren met een vuurzicht van meerdere zijden. Deze combinatie maakt de Dru Metro 100XT/3 een ultieme blikvanger, die ongekende sfeer zal brengen in uw woonkamer. Uiteraard geeft de Dru Metro 100XT/3 ook een heerlijke warmte. 

 Klik hier voor meer informatie over de Dru Metro 100XT/3.

  Dru Metro 100XT/3

Zierikzee - De Jacobus 9 is geplaatst met een achteraansluiting. Hierdoor is er geen zicht op de afvoerpijp en zorgt het voor een ruimtelijk effect.

 Klik hier voor meer informatie over de Jacobus 9.

  Jacobus 9

Raalte - De Element4 Bidore 95 is geplaatst op de hoek van de muur. Hierdoor is er niet alleen zicht vanaf de zithoek in de woonkamer, maar ook vanuit andere zicht hoeken doordat de Element4 Bidore 95 twee zijden heeft.

De Element4 Bidore 95 is een inbouw gashaard en behoort tot de serie inbouw gashaarden van Element4. 
Met een Element4 kunt u zeker zijn van een goede aankoop.

 Klik hier voor meer informatie over de Element4 Bidore 95.

  Element4 Bidore 95

Woudenberg - De Jacobus 9 is geplaatst waar eerst een ingebouwde haard stond. Onze installateur heeft dit netjes weggehaald en daar de Jacobus 9
voor terugzet. Door de nis die onstond valt de Jacobus 9 extra op.

 Klik hier voor meer informatie over de Jacobus 9.

  Jacobus 9

 Mijndrecht - Bij de familie Van Yperen is een Dru Saxo 80 geplaatst onder de trap. Een unieke plek voor een schitterende haard.

De Dru Saxo 80 is een riante hoekhaard met een robuuste houtset een een vol vlambeeld, passend binnen zowel een modern als een klassiek interieur. Kies voor de Cera achterwand voor een extra dynamisch vlambeeld.

 Klik hier voor meer informatie over de Dru Saxo 80.

  Dru Saxo 80

Kwintsheul - De Wanders Kanda 50 is het centrale punt in deze woonkamer. Er is gekozen voor een strakke ombouw waardoor de Wanders Kanda 50 nog meer wordt benadrukt. 

De Wanders Kanda 50 is exclusief verkrijgbaar bij Kachelplaats .

 Klik hier voor meer informatie over de Wanders Kanda 50.

  Wanders Kanda 50

Tricht - De Jacobus 12 die geplaatst is door Kachelplaats staat op een verhoging en heeft een unieke afwerking. Zo heeft naast het afvoerkanaal in kleur van de houtkachel ook een vloerplaat. Deze vloerplaat zorgt niet alleen voor een strak desgin, ook beschermd deze de vloer.

De Jacobus 12 is de grootste vrijstaande kachel uit de serie vrijstaande houtkachels van Jacobus.

 Klik hier voor meer informatie over de Jacobus 12.

  Jacobus 12

Genemuiden - De Faber Relaxed M Smart die door Kachelplaats is geinstalleerd bij de familie Beens is voorzien van een strakke kolom van vloer tot plafond. Hierdoor ontstaat een strak effect in de woonkamer en wordt de Faber Relaxed M Smart nog meer benadrukt als eyecatcher.   Faber Relaxed M Smart

Arnhem - De Kal-Fire ECO-line 110 3-zijdig die door Kachelplaats is geinstalleerd is voorzien van een ombouw van brandwerend plaatmateriaal van vloer tot plafond. Verder is de plint van de woonkamer doorgetrokken om de ombouw, wat zorgt voor één geheel in de woonkamer.  
De Kal-Fire Fairo ECO-Line 110 3-zijdig is een prachtige inbouw gashaard met een uniek design en behoort tot de serie inbouw gashaarden van Kal-Fire. 

 Klik hier voor meer informatie over de Kal-Fire ECO-line 110 3-zijdig.
  Kal-Fire Ecoline 110

Beetsterzwaag - De standaard Jacobus 6 is bij de familie Dijkstra extra voorzien van accessoires. Zo is er gekozen om een vloerplaat onder de Jacobus 6 te leggen en er een hangend haardstel aan te hangen. Zo creeër je altijd je eigen Jacobus haard.

De Jacobus 6 is een vrijstaande houtkachel en is de koning onder de vrijstaande houtkachels. De Jacobus is te bedienen met één luchttoevoerschijf. Zo biedt de kachel u altijd een hoog rendement!

 Klik hier voor meer informatie over de Jacobus 6.
  Jacobus 6
Emmeloord - Bij de familie Halsema is een Dru Lugo 80/3 geplaatst met natuurstenen plateau. Het plateau is zwevend geplaatst, wat ervoor zorgt dat er een ruimtelijk effect ontstaat met de nieuwe 3-zijdige gashaard van Dru.

Ten opzichte van andere gashaarden bevat de Dru Lugo 80/3 het Eco Wave Systeem. 
Met deze techniek creëert u bij een lage stand toch een prachtig hoog vlammenbeeld. 
Dankzij het Eco Wave Systeem kunt u ieder moment genieten van een prachtig vlammenspel en bespaart u op uw gasrekening!

 Klik hier voor meer informatie over de Dru Lugo 80/3.
  Dru Lugo 80/3

Breda - De familie Aerts uit Breda heeft via Kachelplaats een Faber Farum aangeschaft. Deze vrijstaande gashaard staat bekend om zijn strakke en eenvoudige design en heerlijke warmte.De Faber Farum is plaatst op een plateau zodat deze hoger staat en er een beter beeld is op het realistische haardvuur.

 Klik hier voor meer informatie over de Faber Farum.
  Faber Farum
Witmarsum - De Wanders Olaf Eco Round die door Kachelplaats is geinstalleerd is voorzien van een bovenaansluiting. Doordat de Wanders Olaf Eco Round schuin in een hoek is geplaatst is er altijd zicht op het fantastische haardvuur.
De Wanders Olaf Eco Round is een vrijstaande houtkachel en is voorzien van een spekstenen omhulling. Dankzij het hoge rendement dat de haard u biedt kunt u zeker zijn van uw aankoop.

 Klik hier voor meer informatie over de Wanders Olaf Eco Round.
  Wanders Olaf Eco Round

Dalfsen - De Faber Triple Premium L die door Kachelplaats is geinstalleerd is voorzien van een staand natuurstenen plateau. Het plateau geeft een ruimtelijk effect aan de kamer en is verder nog voorzien van een MDF plank. Doordat de Faber Triple Premium L drie zijden glas heeft is er door de gehele kamer zicht op het mooie vuurbeeld.

 Klik hier voor meer informatie over de Faber Triple Premium L.
  Faber Triple Premium L

Badhoevendorp - Een unieke opstelling. Zo is de Janus 9 die wij hebben geplaatst bij mevrouw van Raamsdonk. Hoewel de Janus 9 een boven- als een achteraansluiting heeft, is er voor deze situatie gekozen voor een bovenaansluiting.

De Janus 9 is een vrijstaande houtkachel en is een koning onder de houtkachels. Zo kunt u bij een Janus gebruik maken van het brede assortiment aan accessoires.

Klik hier voor meer informatie over de Janus 9.

 

Janus 9

Spijkenisse De Jacobus 9 die wij hebben geplaatst is voorzien van een boven aansluiting. Daarnaast heeft de klant heeft er voor gekozen een Janco de Jong theepot erbij te bestellen.

De Jacobus 9 is het middenmodel dat qua vermogen in bijna iedere huiskamer past. Het vermogen kan heel eenvoudig worden bepaald en varieert van 5 tot 10kW. Dat betekent dat deze Jacobus houtkachel geschikt is voor ruimtes tot 160m3.

Klik hier voor meer informatie over de Jacobus 9.

  Jacobus 9

Mastenbroek - Bij de familie Breman is een Spartherm Varia Sh 3S geplaatst. Onze installateur heeft de schouw om de Spartherm Varia Sh 3S steen voor steen opgebouwd waarbij gebruikt is gemaakt van echt natuursteen. Een unieke haard waar het vakmanschap van af straalt.

Klik hier voor meer informatie over de Spartherm Varia Sh 3S.

 

Kachelplaats

Haarlem De Jacobus 9 is aangepast aan de wensen van de klant. Zo hebben wij in overleg de Jacobus 9 verhoogd. HIerdoor was het niet alleen mogelijk om meer hout onder de houtkachel te leggen, maar de klant heeft ook een beter zicht op het houtvuur.
De Jacobus 9 is het middenmodel dat qua vermogen in bijna iedere huiskamer past. Het vermogen kan heel eenvoudig worden bepaald en varieert van 5 tot 10kW. Dat betekent dat deze Jacobus houtkachel geschikt is voor ruimtes tot 160m3.

Klik hier voor meer informatie over de Jacobus 9.

  Jacobus 9

Born - De Faber Triple L Smart die door Kachelplaats is geinstalleerd is voorzien van een hangend natuurstenen plateau. Het plateau geeft een ruimtelijk effect aan de kamer. Doordat de Faber Triple L Smart drie zijden glas heeft is er door de gehele kamer zicht op het mooie vuurbeeld.

 Klik hier voor meer informatie over de Faber Triple L Smart.
 
  Faber Triple L Smart

Baarschot - De Jacobus 12 die geplaatst is door Kachelplaats heeft naast het afvoerkanaal in kleur van de houtkachel ook een vloerplaat. Deze vloerplaat zorgt niet alleen voor een strak design, ook beschermd deze de vloer.
De Jacobus 12 is de grootste vrijstaande kachel uit de serie vrijstaande houtkachels van Jacobus.

 
 Klik hier voor meer informatie over de Jacobus 12.

  Jacobus 12

Schiedam - De Jacobus 6 is een uitblinker in de categorie van de vrijstaande houtkachel en behoort tot de serie houtkachels van Janco de Jong. De klant heeft er voro gekozen om onder zijn Jacobus 6 een vloerplaat te plaatsen ter bescherming van zijn vloer.

Klik hier voor meer informatie over de Jacobus 6.  

  Jacobus 6

Zaandam - De Wanders Black Diamond Compact is een hangende houthaard die Kachelplaats geleverd heeft in Zaandam. De klant had er voor gekozen de Wanders Black Diamond Compact zelf te plaatsen. 
 

Klik hier
 voor meer informatie over de Wanders Black Diamond Compact. 
  Wanders Black Diamond Compact

Bedum - In Bedum heeft Kachelplaats de Faber Relaxed Premium XL mogen leveren en installeren.
De klant had er voor gekozen om boven de Faber Relaxed Premium XL een nis te laten maken voor zijn TV, hierdoor ontstaat één meubel en eye-catcher in één.

Klik hier voor meer informatie over de Faber Relaxed Premium XL.

  

  Faber Relaxed Premium XL

Leiden - Onlangs heeft Kachelplaats in de plaats Leiden de Wanders Square 60 Hoek mogen leveren. De Wanders Square 60 Hoek is strak ingebouwd door één van onze installateurs.
Met een houtkachel van Wanders kunt u zeker zijn van een goede aankoop, waarbij de haard u altijd een hoog rendement biedt! 
 

Klik hier
 voor meer informatie over de Wanders Square 60 Hoek.
  Wanders Square 60 Hoek

Weert - In de plaats Weert heeft Kachelplaats een Dovre 40CB houtkachel mogen leveren. Doordat de klant ervoor had gekozen zelf de installatie te doen, heeft de Dovre 40CB op een unieke manier de rookgasafvoer gemonteerd, namelijk in 45 graden. 

Klik hier voor meer informatie over de Dovre 40CB 

  Dovre 40CB

Scheveningen - Kachelplaats kijkt met volle trots terug op deze prachtige opstelling in het Zuid-Hollandse Scheveningen. De Jacobus 6 is geplaatst is voorzien van een unieke vloerplaat die door ons is geleverd. 
De Jacobus 6 is een prachtige vrijstaande kachel die erg populair is en de kleinste variant uit de Jacobus serie.

Klik hier voor meer informatie over de Jacobus 6. 

 

  Jacobus 6

Barneveld - Dat haarden op unieke plekken worden geinstalleerd is wel te zien aan deze Element Vesusius 100. Zo is deze prachtige inbouw gashaard geplaatst in de badkamer wat zorgt voor een uniek vuurzicht vanuit het bad of douche. 
Element4 biedt u gaskachels met een strakke afwerking zoals de Element Vesusius 100. Het varierende vlammenspel en de behaaglijke warmte maken deze gaskachel een waar boegbeeld waar dan ook in uw woonkamer.

 Klik hier voor meer informatie over de Element4 Vesuvius 100.

  Element4 Vesuvius 100

Volendam - De prachtige Bellfires Vertical Bell Small 3 heeft Kachelplaats mogen plaatsen in het mooie Volendam.
De  Bellfires Vertical Bell Small 3 is een verticale gashaard die zich van andere andere haarden differentieerd door zijn unieke ontwerp.

Klik hier voor meer informatie over de Bellfires Vertical Bell Small 3.

  Bellfires Vertical Bell Small

Haarlem De Jacobus 9 die wij hebben geplaatst is voorzien van een boven aansluiting. Daarnaast heeft de klant heeft er voor gekozen een los haardtoestel bij de houtkachel te bestellen. 
De Jacobus 9 is het middenmodel dat qua vermogen in bijna iedere huiskamer past. Het vermogen kan heel eenvoudig worden bepaald en varieert van 5 tot 10kW. Dat betekent dat deze Jacobus houtkachel geschikt is voor ruimtes tot 160m3.

Klik hier voor meer informatie over de Jacobus 9.

  Jacobus 9

's Hertogenbosch - Een ruim front vuurzicht en strak ingebouwd, dat is in één woord de Kal-Fire Fairo ECO-line 120De Kal-Fire Fairo ECO-line 120 is een stijlvolle gashaard die met de meest moderne techniek is uitgerust, dankzij de ECO-line kunt u altijd genieten van het maximale vuurbeeld zonder dat dit extra veel gas verbruikt.

Klik hier voor meer informatie over de  Kal-Fire Fairo ECO-line 120.

  Kal-Fire Fairo ECO-line 120

Dronten - Kachelplaats heeft deze mooie EdilKamin Seven mogen plaatsen in Dronten. De EdilKamin Seven is een compacte, technologische en gebruiksvriendelijke pelletkachel met een schitterend design.

Neem contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie over pelletkachels.

  EdilKamin Seven

Amsterdam - De Element4 Bidore 70 die door Kachelplaats is geplaatst onderscheidt zich van de andere gashaarden dankzij de prachtige hoek waarin deze is geplaatst.
Element4 biedt gaskachels aan met een strakke afwerking zoals de Element4 Bidore 70. Het variërende vlammenspel en de behaaglijke warmte maken deze inbouw gashaard een waar boegbeeld in uw woonkamer.

Klik hier voor meer informatie over de Element4 Bidore 70.
  Element4 Bidore 70

Maastricht - De Bellfires Free Bell is een hangende gashaard met  een uniek design dankzij zijn gebogen glazenruit. Hierdoor is de Bellfires Free Bell niet alleen een eye-catcher in uw huis, ook blijft er een fantastisch zicht over op het vuurbeeld.
De Bellfires Free Bell is naast een ronde afvoerpijp ook te voorzien van een gebogen sierkader voor de afvoerpijp, hierdoor matcht de gehele haard met elkaar.

Klik hier voor meer informatie over de Bellfires Free Bell.

 

Kortgene - Kachelplaats heeft bij deze klant een prachtige Kal-Fire Heat 71,5 Tunnel geplaatst. Deze tunnelhaard biedt niet alleen een schitterend zicht van beide kanten op het houtvuur, ook is de Kal-Fire Heat 71,5 Tunnel voorzien van een groot vermogen om een ruimte te verwarmen

Klik hier voor meer informatie over de Kal-Fire Heat 71,5 Tunnel.

  Kal-Fire Heat 71,5 Tunnel

Drachten - Met welverdiende trots kijkt Kachelplaats terug naar de geplaatste Horseflame HFB-517 CV. Deze unieke houtkachel op CV is de eerste die namelijk door ons is geplaatst.
De Horseflame HFB-517 CV heeft een fraaie verbrandingskamer, waardoor er niet alleen een vermogen wordt gehaald van 11kW, maar ook een aantal verschillende ruimtes kan voorzien van warmte.

Klik hier
 voor meer informatie over de Horseflame HFB-517 CV.

  Horseflame HFB-517 CV

Sliedrecht - Deze prachtige Sparthem Arte 3RL-80H is geplaats onder een bestaand kanaal waar eerder een openhaard heeft gezeten. Kachelplaats heeft de inbouw houtkachel van Spartherm voorzien van een strakke haardombouw van vloer tot plafond.
Bedieningsgemak is er dankzij het luxe liftdeursysteem op de Sparthem Arte 3RL-80H. Dankzij de drie zijden is er altijd een goed zicht op het heerlijke houtvuur.

Klik hier voor meer informatie over de Sparthem Arte 3RL-80H.

  Spartherm Arte 3RL-80h

Emmeloord - Deze Jacobus 6 is door Kachelplaats geplaatst met achteraansluiting in de hoek van de kamer. Hierdoor heeft de klant optimaal zicht op het vlammenspel van de houtkachel.
De Jacobus 6 is de kleinste houtkachel uit de Jacobus-serie en heeft een vermogen van 3.5 tot 7kW, hiermee is het mogelijk om ruimtes tot circa 120 m3 te verwarmen. 

 Klik hier voor meer informatie over de Jacobus 6.

  Jacobus 6 

Vleuten - De Element4 Lucius 140 CR 1/3 is zo geplaatst dat één grote ruimte is opgesplitst intwee verschillende ruimtes. Hierdoor is er niet alleen zicht vanaf de ene kant van de gashaard, ook vanaf de andere kant kan men genieten van de Element4 Lucius 140 CR 1/3. 
Naast dat de Element4 u de sfeer biedt, is de inbouw gashaard ook voorzien van een prachtig vuurbeeld en realistische houtset.

Klik hier voor meer informatie over de Element4 Lucius 140 CR 1/3.

  Element4 Lucius 140 CR 1/3

Dronten - Zowel de Kal-Fire Fairo 75 als de natuurstenen schouw zijn geplaatst door Kachelplaats. De schouw is voorzien van de kleur Mokka Creme, maar is ook leverbaar in 35 andere steensoorten. Voor ieder wat wils.
De Kal-Fire Fairo 75 heeft als groot voordeel de uitstraling van een echte openhaard, daarnaast is de gashaard voorzien van een realistisch vlammenbeeld en natuurgetrouwe houtset.

Klik hier voor meer informatie over Kal-Fires Fairo 75.

  Kal-Fire Fairo 75

Etten-Leur - Kachelplaats heeft de Global Fires 100 BF geplaats met een strakke haardombouw van vloer tot plafond. Daarbij is deze inbouw gashaard voorzien van een RVS mantel voor een strak uiterlijk.
Dankzij de brede afmetingen van de Global Fires 100 BF blijft er een sfeervol zicht op het vuurbeeld. Verder is de haard uitermate geschikte haard om strak in te bouwen dankzij zijn geringe afmetingen..

Klik hier voor meer informatie over de Global Fires 100 BF.
  Global Fires 100 BF

Diemen – De Faber Skive heeft Kachelplaats in een bestaande woning mogen installeren. Door het gebruik van het concentrische systeem heeft u altijd optimale verbranding doordat de zuurstof van buiten komt.
Door het eigentijdse uiterlijk van de Faber Skive past deze gashaard in vrijwel ieder interieur, daarnaast heeft de haard een 3-zijdig vuurbeeld waardoor u vanuit verschillende posities kunt genieten van het vuurbeeld.


Klik hier voor meer informatie over de Faber Skive.

  Faber Skive

Dedemsvaart - Hier heeft Kachelplaats een prachtige Kal-Fire Heat Pure 70 geplaatst. De Kal-Fire houtkachel is in deze situatie in het midden van de ruimte geplaatst, waardoor er een goed zicht op het vlammenspel blijft. 
De Kal-Fire Heat Pure 70  is een brede houtkachel met een prachtig strak en subtiel design. 

Door het kaderloze glas kunt u zowel open, dicht, als halfgesloten onbelemmerd houtstoken.

Klik hier voor meer informatie over de Kal-Fires Heat Pure 70.
  Kal-Fire Heat Pure 70