, ,

Jotul F 600 CB

Dit product is niet meer leverbaar


De Jotul F 600 CB houtkachel is ontworpen om houtblokken van aanzienlijke omvang te kunnen branden. De haard is voorzien van een verbrandingskamer met een groot volume waardoor dus grotere ruimten verwarmt kunnen worden. Tevens voorzien van een gemakkelijk toegankelijke asla om de houtkachel eenvoudig schoon te houden. Voor deze Jotul houtkachel is ook een externe luchtaansluiting verkrijgbaar, zodat deze kachel ook in moderne woningen met mechanische ventilatie toegepast kan worden.

Hebt u een lichte inrichting of een donkere? Geen probleem, de F 600 CB is beschikbaar in uiteenlopende kleuren. Deze houtkachel is een sterk statement in uw ruime vertrek. Hij zet zijn stempel erop en maakt de kamer compleet. Echt genieten van flink knapperende houtblokken.

Ook de Jotul F 600 CB beschikt over het topdraft systeem. Jotul heeft dat ontworpen om u altijd van de vlammenzee te kunnen laten genieten. U hebt namelijk te allen tijde volledig zicht op het vuur. Het topdraft systeem geleidt lucht langs de ruiten en houdt daarmee roet, afkomstig van het vuur, weg van de ruiten.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Uitvoering
  • Zwart
  • Bleu Black € 200

Documentatie

Maattekening jotul f 600.pdf

Energielabel jotul f 600.pdf

Jotul catalogus 2023 2024.pdf

Scroll naar boven