, ,

Jotul F 361 Advanced

 3.990,00

De Jotul F 361 Advanced, een tijdeloze houtkachel uit de F 360-serie. Een zeer praktische kachel gecombineerd met een aansprekend design.


Als u op zoek bent naar een moderne maar tijdloze houtkachel, dan is de Jotul F 361 Advanced zeker iets voor u. Het model is onderdeel van de F 360-serie van Jotul. De F 361 Advanced staat op een praktische gietijzeren sokkel. Deze brengt het vuur op ooghoogte, zodat u vanuit uw stoel kunt genieten van het vlammenspel. Een verstelbare legplank in de sokkel biedt ruimte aan een voorraad houtblokken, zodat u altijd genoeg hout bij de hand hebt.

Het aansprekende, strakke design is van Hareide Design, een bekende Noorse ontwerpstudio. De sterke lijnen zullen in veel ruimtes niet misstaan.

Met een optionele glasplaat is het vuur af te schermen. Dit verhoogt de temperatuur ín de kachel, maar verlaagd de temperatuur vóór de kachel. Met een gesloten ruit brand de kachel langer en efficiénter. De stralingswarmte zal afnemen en deze optie is dus ideaal als u wél een haardvuur in uw kamer wilt, maar ook gematigde temperaturen.

Om de warmte gelijkmatiger over de tijd te verdelen, is de bovenkant van de Jotul F 361 ook te bedekken met luxe speksteen. Deze bovenplaat absorbeert warmte en geeft deze geleidelijk af, ook als het vuur minder groot is geworden.

Veiligheid van Jotul F 361

Alle houtkachels van Jotul voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid. Ze zijn uitvoerig getest en zijn conform alle geldende regels. Door het ontwerp van de Jotul F 361 Advanced is het reinigen en onderhouden nog nooit zo makkelijk geweest en blijft deze kachel veilig, mooi en functioneel.

Milieu en de Jotul F 361

Door uw huis (deels) te verwarmen met een houtkachel, doet u minder aanspraak op fossiele brandstoffen. En met de gepatenteerde CleanBurn verbrandingstechnologie is de Jotul F 361 Advanced efficiënter dan welke andere kachel dan ook. Door een tweede verbranding van de rookgassen wordt alle energie die in de brandstof zit opgeslagen, gebruikt. Het resultaat mag er zijn: tot 90% van de deeltjes in de rook wordt alsnog omgezet in warmte en het verbruik kan afnemen met wel 50%. Dit bespaart het milieu én uw portemonnee: u hoeft immers veel minder hout te verbranden.

Jotul F 361 High Top met Heat Storage System

De Jotul F 361 High Top is de hogere uitvoering van deze kachel. Daarnaast is dit model eventueel uit te rusten met het Heat Storage System van Jotul. Dit systeem maakt het mogelijk om warmte op te slaan en deze nadat de kachel uitgebrand is af te geven aan de omgeving. Het prettige is dat u zelf kunt bepalen wanneer deze energie vrijkomt: door de luchttoevoer te openen komt de warmte gedoseerd vrij. Zo geeft de kachel nog warmte af uren nadat de kachel voor het laatst is bijgevuld.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Uitvoering
  • F 361v2 Advanced
  • F 361v2 HT Advance € 800
Opties
  • Heat Storage System voor Hight Top – 55 kg/ 6 stenen (Let op: alleen voor bovenaansluiting) € 595
  • Verse luchtaansluiting Ø100, lengte 1 m € 140
  • Vloerplaat F 360/370 staal € 100
  • Vloerplaat F 360/370 glas € 95

Documentatie

Energielabel jotul f 360 advance.pdf

Lijntekening jotul f361 f363 advance.png

Installatie en montagehandleiding jotul f 360v2 advance nl de ch.pdf

Jotul catalogus 2023 2024.pdf

Scroll naar boven