Hwam houtkachels

Een houtkachel is meer dan alleen een warmtebron. Dat weten de ontwerpers van Hwam. Een kachel brengt namelijk ook sfeer uw huiskamer binnen. Er gaat niets boven een gezellige warme vuurgloed op een regenachtige dag. Daarnaast is een Hwam houtkachel ook een prachtig meubelstuk.

Resultaat 1–21 van de 38 resultaten wordt getoond

Elk model heeft zijn eigen stijl, die in het zwart of grijs naar uw smaak te kiezen is. De constante factor is een uitmuntende kwaliteit houtkachel in combinatie met een praktisch gebruik, dit dankzij de innovaties van Hwam.

Hwam automatic vuurregeling

Één van de innovaties van Hwam is het zogenaamde Hwam automatic systeem. Dit eenvoudige maar ingenieuze systeem regelt geheel automatisch de luchttoevoer naar het vuur. Hierdoor brandt het altijd met de juiste intensiteit. Niet te hard, niet te zacht, altijd een schone en volledige verbranding. Dit werkt door middel van een metalen veer die uitzet of samentrekt, afhankelijk van de warmte. Dus of u het vuur net hebt aangezet of de kamer al warm is, uw Hwam houtkachel regelt het vuur.

Hwam schuifdeur

De meeste houtkachels van Hwam beschikken over de schuifdeur die de Hwam zo typeert. De glazen deuren stralen op zichzelf al elegantie en luxe uit, helemaal in combinatie met de zwarte lijst. Hierdoor springt het vuur er echt uit. De glazen deur is soepel en geruisloos omhoog te schuiven, door een slim systeem is dat zelfs met één hand te doen. Zo is de kachel niet alleen makkelijk te bedienen, maar u hebt ook minder last van ronddwarrelende asdeeltjes. Weer laat Hwam zien dat ze innovatieve ideeën succesvol naar de markt kunnen brengen.

Speksteen in Hwam houtkachels

Aan de modellen van Hwam kunt u zien dat zij verwarmen zeer serieus nemen. Bijna elk model is uit te rusten met spekstenen bekleding. Sommige modellen alleen boven en/of onder, anderen ook aan de zijkant. Het doel is telkens hetzelfde: Zorgen dat de warmte gelijkmatiger en over langere periode wordt vrijgegeven. Oftewel, langer genieten van uw houtvuur!

Scroll naar boven