, , ,

Hwam I30/55

Dit product is niet meer leverbaar


Op zoek naar een inbouw houtkachel? De Hwam I30/55 is een uitstekende keus uit het assortiment inbouw houtkachels van Hwam. Dit middelste model qua grootte past kan de meeste kamers zonder problemen verwarmen.

Sfeervolle Hwam I30/55

U zult een heerlijke sfeer krijgen in uw woonkamer met de Hwam I30/55. Deze kachel kan heel netjes ingebouwd worden. Hij neemt weinig ruimte in beslag. Maar door zijn brede ruit brengt zijn warme vuurgloed een bijzondere sfeer de kamer binnen. Wat gaat er boven een knisperend vuurtje op een regenachtige dag?

Vuur en de Hwam I30/55

Hwam innoveert al lange tijd met een aantal handige verbeteringen als gevolg. De deur schuift omhoog. Door het mechanisme is dat heel licht en kan met een hand gedaan worden. De automatische luchtregeling zorgt dat het vuur zichzelf kan redden zonder uw voortdurende aandacht.

Hwam I30/55S

Naast de luxere uitvoering is deze haard ook leverbaar met een draaideur in de plaats van een liftdeur. Dit is de Hwam I30/55S. Afhankelijk van de ruimte kan een draaideur ook zeer praktisch zijn. Een liftdeur heeft wel het voordeel dat bij het openen van de deur de rook zoveel mogelijk in de haard blijf.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Documentatie

Hwam catalogus 2020 2021.pdf

Scroll naar boven