, ,

Global Fires 60XT BF

Dit product is niet meer leverbaar


Gezelligheid kent geen grenzen. Iedereen beleefd gezelligheid en comfort echter op een andere manier. Voor mensen is een gashaard in de woonkamer het schoolvoorbeeld van ongeëvenaard comfort en sfeer. Op het gebied van vormgeving lopen de smaken echter sterk uiteen. Om zoveel mogelijk consumenten in hun wensen tegemoet de komen is de Global 60 XT BF op de markt gebracht. Deze haard kan een plekje vinden in ieder interieur.

Global 60 XT BF, een veelzijdig uiterlijk

De Global 60 XT BF is een compacte gashaard met een gesloten verbranding. Het onderscheidende aan deze kachel is echter zijn veelzijdigheid. Het is mogelijk om verschillende sierschouwen rond de haard te plaatsen. Hierdoor kunt u de uitstraling en sfeer kiezen die specifiek bij uw interieur past. De sierschouwen worden geleverd in zeer moderne en strakke uitvoeringen, maar zijn daarnaast ook verkrijgbaar in sierlijke klassieke modellen. Voor ieder wat wils.

Global 60 XT BF technische specificaties

Deze haard werkt op aardgas of propaan en behaalt een verdienstelijk rendement van 84 procent. Het vermogen van de kachel ligt tussen de 6 en 6,2 kilowatt. De afmetingen van de haard zijn compact te noemen. Zo heeft dit model een inbouwdiepte van slechts 295 millimeter. Hierdoor kan hij op veel plaatsen in uw huis tot zijn recht komen. De kachel wordt geleverd met afstandsbediening en levert daarmee volledig gemak. Kortom een combinatie van stijl, comfort en veelzijdigheid. Benieuwd of deze haard aansluit op uw wensen? Kom langs in de grootse showroom.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

,

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Documentatie

Lijntek global 60xt bf.pdf

Installatiehandleiding global nl global 60xt bf.pdf

Gebruikershandleiding global nl voor rce toestellen.pdf

Scroll naar boven