, ,

Gazco Vogue Midline elektrisch

 2.579,00

De Gazco Vogue Midline elektrisch is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de beste prijs.


Ervaar de pracht van de Gazco Vogue Midline elektrische kachel bij Kachelplaats. Deze haard is uitgerust met Gazco’s ChromaLight Immersive LED-technologie, waardoor hij onafhankelijke vlammenverlichting en lichteffecten biedt voor de perfecte sfeer in elk deel van uw huis. Kies uit diverse branderbedden, zoals een realistische houtset, heldere en grijze steentjes en Crystal Ice-effect steentjes, om uw haard aan te passen aan uw persoonlijke stijl.

Personaliseer uw sfeer

Met het unieke LED-vlammenspel van de Gazco Vogue Midline heeft u de vrijheid om de perfecte sfeer te creëren. Kies tussen traditioneel amber of opmerkelijk blauw en pas de helderheid van het vlambeeld eenvoudig aan op twee verschillende standen. Zo geniet u het hele jaar door van de warmte en charme van uw haard, zelfs tijdens de warmere zomermaanden.

Creëer uw eigen omgeving

Ontdek de veelzijdigheid van de Gazco Vogue Midline met zijn ChromaLight® achtergrondverlichting. Dit geavanceerde systeem biedt een geleidelijke verandering van het kleurenspectrum, waardoor u de perfecte omgeving kunt creëren voor elke gelegenheid. Laat u inspireren door de mogelijkheden en breng een bezoek aan onze showroom voor meer informatie!

Ervaar de Gazco Vogue Midline bij Kachelplaats

Ervaar zelf de pracht en functionaliteit van de Gazco Vogue Midline elektrische kachel bij Kachelplaats. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over dit prachtige model en ontdek hoe deze haard uw interieur kan transformeren. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om te adviseren en te helpen bij het kiezen van de perfecte haard voor uw woning. Neem dus snel contact met ons op en maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom!

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

,

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Standaard geleverd met afstandsbediening en diverse materialen voor op branderbed.
Uitvoering:
  • Vogue Midi midline op houtopslag

Documentatie

Lijntekening gazco vogue midi midline elektrisch.png

Gebruikshandleiding onderhoud gazco vogue elektrische.pdf

Installatie instructies gazco vogue elektrische de nl no lu.pdf

Gazco elektrische haarden en kachels.pdf

Scroll naar boven