, ,

Gazco Vogue Midi T Wandmodel elektrisch

 2.525,00

De Gazco Vogue Midi T Wandmodel elektrisch is nu leverbaar op Kachelplaats!


De Gazco Vogue Midi T Wandmodel elektrische haard is een prachtige hedendaagse kachel die is voorzien van Gazco’s ChromaLight Immersive LED-technologie. Deze geavanceerde kachel heeft onafhankelijke vlammenverlichting en lichteffecten voor de perfecte sfeer in vrijwel elk deel van het huis. Daarnaast kunt u kiezen tussen diverse branderbedden, namelijk een realistische houtset, heldere en grijze steentjes en Crystal Ice-effect steentjes, waarmee u uw eigen op maat gemaakte haard kunt creëren.

Vlameffecten

Met het prachtige LED vlammenspel heeft u de keuze uit twee opvallende kleuren, traditioneel amber of opmerkelijk blauw, zodat u de perfecte stemming voor elke gelegenheid kunt creëren. Elk vlambeeld kan wat betreft de helderheid op twee verschillende standen worden ingesteld. Het vlambeeld kan ook worden bediend zonder dat er gebruik wordt gemaakt van de 2kW verwarming, zodat u ook van uw haard kunt genieten tijdens de warmere zomermaanden.

Chromalight®

De Radiance voor wandmontage bevat Gazco’s state-of-the-art Chromalight® LED achtergrondverlichting (backlight). Het 12 kleuren chromatherapy verlichtingssysteem biedt een geleidelijke verandering van het kleurenspectrum aan.

Zorg voor de perfecte sfeer bij Kachelplaats

Ervaar de Gazco Vogue Midi T Wandmodel elektrische haard zelf en creëer de perfecte sfeer in uw huis. Neem vandaag nog contact met ons op of bezoek onze showroom om deze prachtige haard in het echt te bekijken.

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

,

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Inclusief afstandsbediening en diverse materialen voor op branderbed.

Documentatie

Lijntekening vogue midi t elektrisch wandmodel.png

Gazco elektrische haarden en kachels.pdf

Scroll naar boven