, , ,

Gazco Vogue Midi Midline

 3.885,00


De Vogue Midi is een gaskachel met een groot aantal varianten. Niet alleen technisch maar ook in uiterlijk. Alleen vuurzicht aan de voorzijde? Of gaat uw voorkeur uit naar 3-zijdig vuurzicht. Afhankelijk van hoe de haard geplaatst wordt kan u kiezen voor een lage sokkel of een hogere variant compleet met houtvak. Ook kan de haard geleverd worden als hangende gashaard. Zo neem de haard minimale vloerruimte in.

Front vuurzicht – Vogue Midi en Vogue Midi Midline

De Vogue Midi heeft een ruim vuurzicht aan de voorzijde door de grote ruit. De haard is beschikbaar met zowel een open als gesloten verbrandingssysteem. De branderdecoratie is uitgevoerd met houtstammen. De achterwand is standaard uitgevoerd in zwart glas.

De keuze bestaat uit de standaard Vogue Midi uitvoering met een hoogte van 64cm of de Vogue Midi Midline die 79cm hoog is. De Vogue Midi Midline heeft een bergruimte onder de haard. Door hier houtstammen te leggen ontstaat de sfeer van een echte houtkachel.

3-zijdig vuurzicht Vogue Midi T, Vogue Midi T Midline en de Vogue Midi T Highline

De 3-zijdige uitvoering van de Vogue gas is beschikbaar in 3 hoogtes: de Vogue Midi T, Vogue Midi T Midline en de Vogue Midi T Highline. Het laagste model heeft een hoogte van 78 cm. De Midline meet 93cm en heeft een houtvak aan de voorzijde. Tenslotte is er de Midi T Highline met een hoogte van 126cm. Deze uitvoering heeft een houtvak aan beide zijkanten en is aan de voorzijde gesloten.

Als hangende houtkachel, de Vogue Midi T Wall

Tenslotte kan de Vogue Midi ook worden opgehangen, dit is de Vogue Midi T Wall. Deze kan alleen geleverd worden met een gesloten verbrandingsysteem. Verder kan ook bij dit model de gaskachel zowel aan de boven als achterzijde aangesloten worden.

Voor alle uitvoeringen geldt dat de afstandsbediening optioneel is en tegen meerprijs geleverd wordt.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

,

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Vogue midi midline met zwart glazen achterwand:
  • Open verbranding
  • Gesloten verbranding € 474

Accessoires:
  • Standaard afstandsbediening € 359
  • Programmeerbare afstandsbediening thermostaat/timer € 435

Documentatie

Gazco gas inbouwhaarden en kachels.pdf

Gazco vogue conventioneel rookkanaal installatie en gebruikershandleiding.pdf

Gazco vogue gebalanceerd rookkanaal installatie en gebruikershandleiding.pdf

Scroll naar boven