, ,

Gazco Radiance Inset 85R

 1.249,00

De Gazco Radiance Inset 85R elektrisch is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de beste prijs.


De Gazco Radiance Inset 85R elektrische haard is een veelzijdige toevoeging aan bijna elk interieur. Geschikt voor inbouw met of zonder frame, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. Met zijn opvallende vuurbeeld en aangename warmte voegt deze haard een vleugje luxe toe aan elke ruimte.

Perfect voor elke ruimte

Van de compacte Radiance Inset 85R tot en met de 195R, er is altijd een afmeting die perfect past bij uw woning of ruimte. De haard kan zelfs worden ingebouwd in een wand met behang, waardoor hij naadloos aansluit op uw interieur en styling.

Stijlvolle opties

Kies voor een frameloze look met de Edge-variant, die slechts 180 mm diepe ruimte nodig heeft voor installatie. Of ga voor het Verve XS frame, met zijn subtiele gebogen vorm die diepte toevoegt aan het vuur en vanuit elke hoek van de kamer kan worden bewonderd.

Indrukwekkende vlameffecten

Met het prachtige LED vlammenspel heeft u de keuze uit traditioneel amber of opmerkelijk blauw, waardoor u de perfecte sfeer kunt creëren voor elke gelegenheid. Pas de helderheid van het vlambeeld eenvoudig aan op twee verschillende standen, en geniet zelfs tijdens warmere zomermaanden van uw haard zonder verwarming.

Chromalight® achtergrondverlichting

De Gazco Radiance voor wandmontage bevat Chromalight® LED achtergrondverlichting, waarmee u kunt genieten van een geleidelijke verandering van het kleurenspectrum voor een extra ontspannende sfeer.

Ervaar de Gazco Radiance Inset 85R bij Kachelplaats

Ontdek zelf de prachtige Gazco Radiance Inset 85R elektrische haard bij Kachelplaats en laat u verrassen door zijn veelzijdigheid en stijlvolle ontwerp. Bezoek onze showroom en ervaar het indrukwekkende vuurbeeld en de aangename warmte van deze haard. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren en meer informatie te geven over de mogelijkheden. Neem vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak voor een bezoek aan Kachelplaats!

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

,

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Standaard geleverd met doorzichtige plastic steen motief blokjes in combinatie met witte kiezelstenen.

Documentatie

Lijntekening gazco radiance 85r 105r 135r 195r.png

Gazco radiance installatie en gebruikershandleiding.pdf

Gazco elektrische haarden en kachels.pdf

Scroll naar boven