, ,

Gazco Radiance Inset 105R

 1.515,00

De Gazco Radiance Inset 105R is nu leverbaar op Kachelplaats!


De Gazco Radiance Inset 105R elektrische haard is geschikt is voor bijna elk interieur. De Radiance Inset haarden zijn met of zonder frame in te bouwen afhankelijk van uw persoonlijke smaak. Het direct in het oog springende vuur en de heerlijke warmte is een toevoeging in elke ruimte. Van de compacte Radiance Inset 85R tot en met de 195R, er is altijd een afmeting die past binnen uw woning of ruimte, waardoor u deze van extra stijl en luxe voorziet. De inbouw haard kan zelfs worden gemonteerd in een wand voorzien van behang zodat de haard naadloos aansluit op uw interieur en styling.

Frameloos (Edge)

De Edge ook wel frameloze haard genoemd. Het gestroomlijnde ontwerp van de inbouwhaard Edge vereist slechts een 180mm diepe ruimte voor de installatie of u nu wel of geen gebruik maakt van een optioneel frame.

Verve XS frame

Met zijn subtiele gebogen vorm, geeft dit driedimensionale frame diepte aan het vuur en kan dit vanuit elke hoek van de kamer worden bekeken. Het opvallende uiterlijk van de Verve XS zal de aandacht trekken en een blijvende indruk achterlaten.

Vlameffecten

Met het prachtige LED vlammenspel heeft u de keuze uit twee opvallende kleuren, traditioneel amber of opmerkelijk blauw zodat u de perfecte stemming voor elke gelegenheid kunt creëren. Elk vlambeeld kan wat betreft de helderheid op twee verschillende standen worden ingesteld. Het vlambeeld kan ook worden bediend zonder dat er gebruik word gemaakt van de 2kW verwarming, zodat u ook van uw haard kunt genieten tijdens de warmere zomermaanden.

Chromalight®

De Radiance voor wandmontage bevat Gazco’s state-of-the-art Chromalight® LED achtergrondverlichting (backlight). Het 12 kleuren chromatherapy verlichting systeem biedt een geleidelijke verandering van het kleurenspectrum aan.

Meer informatie via Kachelplaats

Bent u er bijna zeker van dat u deze haard zou aan willen schaffen, maar mist u toch nog wat informatie? Neem dan contact met ons op, dan staan wij u graag te woord. Ook als u de haard aan wil schaffen, helpen wij u graag bij de aanschaf van de Gazco Radiance Inset 105R.

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

,

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Standaard geleverd met doorzichtige plastic steen motief blokjes in combinatie met witte kiezelstenen

Documentatie

Lijntekening gazco radiance 85r 105r 135r 195r.png

Gazco elektrische haarden en kachels.pdf

Gazco radiance installatie en gebruikershandleiding.pdf

Scroll naar boven