, ,

Gazco eReflex 110W panoramahaard

 2.759,00

De Gazco eReflex 110W Panorama is nu leverbaar op Kachelplaats!


De moderne elektrische haard Gazco eReflex 110W is ontworpen om een veelzijdig beeld te bieden. Met drie verbluffende vlamopties om uit te kiezen, waaronder Amber, Blue en Amber met Blue Accent, creëert de natuurlijke vlamvariatie van het eReflex een bijna willekeurig levend visueel beeld.

Voor een super overzicht van de betoverende vlammen, heeft de eReflex 110W een diep, driedimensionaal display dat de vlameffecten projecteert op het branderbed voor opvallend realisme.

Dynamische vlameffecten

De eReflex elektrische haarden maken gebruik van Gazco’s Chromalight® Immersive LED-systeem om verbluffende beelden te maken. Vlameffecten kunnen worden ingesteld op natuurlijk barnsteen, modern blauw of zelfs een combinatie van beide. Elke vlamkleur wordt verbeterd met bijpassende downlight-verlichting, die het branderbed in oranje of koel wit baadt voor een werkelijk meeslepende weergave.

De natuurlijke vlamvariatie van de eReflex creëert een bijna willekeurig levend visueel beeld. Een diep, driedimensionaal display wordt bereikt dankzij het innovatieve ontwerp van het vuur, dat projecteert dat de vlameffecten tussen de brandstofeffecten verschijnen voor opvallend realisme.

Stemmingsverbeterende verlichting

Met zijn bijna eindeloze mogelijkheden verlicht het krachtige Chromalight de brandeffecten van onderaf voor een dynamisch sprankelend vuureffect. Dat zorgt voor een ontspannende, sfeerverhogende verlichting, of deze nu op natuurlijke barnsteen is ingesteld of op een van de 13 andere atmosferische kleuren.

Chromalight®

De Radiance voor wandmontage bevat Gazco’s state-of-the-art Chromalight® LED achtergrondverlichting (backlight). Het 12 kleuren chromatherapy verlichting systeem biedt een geleidelijke verandering van het kleurenspectrum aan.

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

,

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Accessoires:
  • Zwart eindstuk voor 2 zijdige hoekhaard (MDF) alleen voor eReflex 70W en 110W € 125
  • Zwart metalen afwerkstrip voor hoekhaard Links (L vorm) € 76
  • Zwart metalen afwerkstrip hoekhaard Rechts (L vorm) € 76
  • Zwart metalen afwerkstrip 3 zijdige haard (U vorm) € 76

Documentatie

Gazco ereflex.pdf

Gazco ereflex installatie en gebruikershandleiding.pdf

Gazco ereflex 110w panoramahaard lijntekening.png

Scroll naar boven