, ,

Gazco eReflex 110W panoramahaard

 2.759,00

De Gazco eReflex 110W Panorama is nu leverbaar op Kachelplaats!


De moderne elektrische haard Gazco eReflex 110W is ontworpen om een veelzijdig beeld te bieden. Met drie verbluffende vlamopties om uit te kiezen, waaronder Amber, Blue en Amber met Blue Accent, creëert de natuurlijke vlamvariatie van het eReflex een bijna willekeurig levend visueel beeld.

Voor een super overzicht van de betoverende vlammen, heeft de eReflex 110W een diep, driedimensionaal display dat de vlameffecten projecteert op het branderbed voor opvallend realisme.

Dynamische vlameffecten

De eReflex elektrische haarden maken gebruik van Gazco’s Chromalight® Immersive LED-systeem om verbluffende beelden te creëren. Vlameffecten kunnen worden ingesteld op natuurlijk barnsteen, modern blauw of zelfs een combinatie van beide. Elke vlamkleur wordt verbeterd met bijpassende downlight-verlichting, die het branderbed in oranje of koel wit baadt voor een werkelijk meeslepende weergave.

Stemming verbeterende verlichting

Met zijn bijna eindeloze mogelijkheden verlicht het krachtige Chromalight de brandeffecten van onderaf voor een dynamisch sprankelend vuureffect. Dat zorgt voor een ontspannende, sfeerverhogende verlichting, of deze nu op natuurlijke barnsteen is ingesteld of op een van de 13 andere atmosferische kleuren.

Chromalight®

De Radiance voor wandmontage bevat Gazco’s state-of-the-art Chromalight® LED achtergrondverlichting (backlight). Het 12 kleuren chromatherapy verlichtingssysteem biedt een geleidelijke verandering van het kleurenspectrum aan.

Ervaar luxe en sfeer met de Gazco eReflex 110W

Verrijk uw huis met de moderne elegantie van de Gazco eReflex 110W. Neem vandaag nog contact op met Kachelplaats om deze prachtige elektrische haard in uw interieur in te bouwen en te genieten van een sfeer van warmte en stijl!

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

,

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Inclusief afstandsbediening en diverse materialen voor op branderbed
Trento ombouw:
  • 2-zijdige hoekhaard – links/rechts open € 749
  • 3-zijdige haard – midden € 749
Accessoires:
  • Zwart eindstuk voor 2 zijdige hoekhaard (MDF) alleen voor eReflex 70W en 110W € 125
  • Zwart metalen afwerkstrip voor hoekhaard Links (L vorm) € 76
  • Zwart metalen afwerkstrip hoekhaard Rechts (L vorm) € 76
  • Zwart metalen afwerkstrip 3 zijdige haard (U vorm) € 76

Documentatie

Gazco ereflex 110w panoramahaard lijntekening.png

Gazco ereflex installatie en gebruikershandleiding.pdf

Service instructies gazco ereflex.pdf

Brochure gazco ereflex.pdf

Gazco elektrische haarden en kachels.pdf

Scroll naar boven