, ,

Gazco eReflex 75RW

 2.349,00

De Gazco eReflex 75RW is nu leverbaar op Kachelplaats!


Bent u op zoek naar een prachtig focuspunt in uw interieur? Dan is de Gazco eReflex 75RW elektrische haard een goede oplossing! Deze moderne meerzijdige haard kan geplaatst worden als twee- of driezijdige panoramahaard óf als fronthaard. Gazco’s eReflex 75RW komt tot leven met een natuurlijk branderbed in combinatie met de verlichtingseffecten, inclusief een aantal gloeiende houtblokken. De Chromalight® LED technieken zorgen voor de levendige vuureffecten met verschillende kleuren en helderheid. De afstandsbediening is standaard meegeleverd, maar er is ook een app voor iOS of Android met dezelfde functies die gratis gedownload kan worden. De verwarming en alle opties voor de verlichting kunnen met de afstandsbediening en de app gemakkelijk vanaf de bank bediend worden.

Keuze branderbed

Voor een op maat gemaakte haard in uw interieur is de nieuwe generatie eReflex modellen een perfecte keuze. Er zijn een aantal effecten voor op het branderbed, waaronder een set natuurlijke eikenhoutstammen, gepoederd glas en kristallen. Deze effecten geven de haard een leuke variëteit van een klassiek tot supermodern vuurbeeld. Ongeacht uw keuze, de effecten zijn gemakkelijk te wisselen door het glas aan de voorkant te verwijderen.

Kies uw stijl

Deze nieuwe generatie eReflex haarden zijn ontworpen om een opvallend middelpunt te zijn. Het is een meerzijdige haard die als driezijdige hoekhaard geplaatst kan worden of met twee zijden of als fronthaard. Om een traditioneel haardbeeld te creëren passen de 55RW en 75RW als fronthaard in de klassieke stenen mantels met bijpassende vloerplaat. Er is keuze uit zes periodieke Engelse stijlen in leisteen of marmer.

Maak een afspraak bij Kachelplaats

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de Gazco eReflex 75RW? Of wilt u deze prachtige haard zelf komen bekijken? Maak dan gerust een afspraak bij Kachelplaats. Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren en te helpen bij het vinden van de perfecte haard voor uw huis.

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Kleur

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Inclusief afstandsbediening en diverse materialen voor op het branderbed. 
Uitvoering:
  • Fronthaard
  • Tweezijdige panoramahaard
  • Driezijdige panoramahaard
Accessoires:
  • Ledstrip € 129

Documentatie

Maattekening Gazco eReflex 75RW.jpg

Gazco eReflex Installatie en gebruikershandleiding.pdf

Service instructies gazco ereflex.pdf

Brochure gazco electrisch fr nl.pdf

Scroll naar boven