, ,

Gazco eReflex 110RW

 2.655,00

De Gazco eReflex 110RW is nu leverbaar op Kachelplaats!


De Gazco eReflex 110RW elektrische haard is onderdeel van de nieuwe generatie elektrische haarden. Deze haard is voorzien van de nieuwste Chromolight verlichtingstechnieken en natuurlijke houtblokken voor op het branderbed. Bediening kan met de meegeleverde afstandsbediening of via de app die gratis gedownload kan worden. De RW generatie kan geplaatst worden als een fronthaard of als een panoramahaard met twee of drie zijden. Het werkt perfect in een mediawand met de televisie erboven. Er is een aparte ledstrip verkrijgbaar voor extra sfeerverlichting, deze kan bijvoorbeeld onder een boekenplank of achter de televisie geplaatst worden.

Keuze branderbed

Voor een op maat gemaakte haard in uw interieur is de nieuwe generatie eReflex modellen een perfecte keuze. Er zijn een aantal effecten voor op het branderbed, waaronder een set natuurlijke eikenhoutstammen, gepoederd glas en kristallen. Deze effecten geven de haard een leuke variëteit van een klassiek tot supermodern vuurbeeld. Ongeacht uw keuze, de effecten zijn gemakkelijk te wisselen door het glas aan de voorkant te verwijderen.

Kies uw stijl

Deze nieuwe generatie eReflex haarden zijn ontworpen om een opvallend middelpunt te zijn. Het is een meerzijdige haard die als driezijdige hoekhaard geplaatst kan worden of met twee zijden of als fronthaard. Om een traditioneel haardbeeld te creëren passen de 55RW en 75RW als fronthaard in de klassieke stenen mantels met bijpassende vloerplaat. Er is keuze uit zes periodieke Engelse stijlen in leisteen of marmer.

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Kleur

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Accessoires:
  • Ledstrip € 125

Documentatie

Maattekening Gazco eReflex 110RW.jpg

Gazco eReflex Installatie en gebruikershandleiding.pdf

Scroll naar boven