, ,

Faber Triple L Smart

De Faber Triple L, is een minimalistische 3-zijdige gashaard met een combinatieset van houtstammen en sprokkelhout of carrara-kiezel. De Triple L is de middelste qua formaat, van deze serie. Dankzij het driezijdige glas heeft u vanuit alle hoeken van de kamer, een goed zicht op het vlammenspel.


Faber gashaarden staan al jaren garant voor degelijke producten met een fraai uiterlijk. Zo ook de Faber Triple L, een 3-zijdige gashaarden. Voor de branderdecoratie kan gekozen worden uit houtstammen met sprokelhout, carrara-kiezel of grijze split. De meeste mensen kiezen voor de hout decoratieset.

Door de 3 ruiten heeft u vanuit alle hoeken van de kamer een prima zicht op het vlammenspel. Deze gashaard met gesloten systeem brengt direct warmte, sfeer en gezelligheid in uw woonkamer.

Faber Triple Premium L

De luxe variant van de Triple L is de Premium-uitvoering. Deze haard heeft een geavanceerde afstandsbediening en u heeft keuze uit verschillende achterwanden, waaronder de fraaie glazen achterwand. Het grootste verschil is de brander. Bij de Premium versie hoort de Faber Step Burner. Deze unieke brander maakt het mogelijk om ook bij een laag vermogen een vol en levendig vuurbeeld te hebben.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

,

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Type brander
  • Triple Smart L
Interieur
  • Houtset
  • Carrara kiezel

Documentatie

Lijntekening triple l smart.pdf

Energy label triple smart l.pdf

Technische gegevens smart triple l nl.pdf

Productsheet smart triple l en.pdf

Glen dimplex faber brochure 2023 2024 nl.pdf

Faber prijslijst.pdf

Scroll naar boven