, , , ,

Faber MatriX 800/500 II

De Faber MatriX 800/500-II gashaard is verkrijgbaar via kachelplaats.nl


De nieuwe Faber MatriX 800/500-II is een moderne hoekhaard leverbaar in een linker of rechter uitvoering. Met de nieuwe LogBurner 2.0 brandersets van Faber behoort deze gassfeerhaard tot de haarden met het meest realistische vuurbeeld.

Een hoekhaard geeft ruimer zicht op het vlammenspel. Juist het vlammenspel behoort bij deze haard tot fraaiste op de markt. Dit maakt de MatriX 800/500 II een aantrekkelijke optie om maximaal te kunnen genieten van een sfeervol haardvuur.

Faber heeft voor deze generatie gashaarden de succesvolle LogBurner verder ontwikkeld tot de LogBurner 2.0. Deze geven nu een nog realistischer vuurbeeld en het vuur is daarnaast beter regelbaar. Zo levert de haard ook op lager vermogen een sfeervol vlammenspel.

Optioneel kan de MatriX haard uitgevoerd worden met de Symbio lichtmodule. Dit verhoogt de sfeer van de haard, zeker wanneer deze op een lager vermogen brandt. De LED-verlichting geeft aan het branderbed een extra gloeieffect. Deze gloeiende “kolen” kunnen met de afstandsbediening in- en uitgeschakeld worden.

Een populaire uitbreiding is de ITC module. Met deze uitbreiding wordt de haard ook bedienbaar via smartphone of tablet.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

,

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Hoek
  • Links
  • Rechts
Module
  • Symbio Module € 393
Ruit
  • Ontspiegeld glas € 587
Achterwand
  • Zwart glazen achterwand € 351
Accessoires
  • Verstelbare poten € 67
  • Muurbeugel € 67

Documentatie

Energielabel matrix 800×500 I,II,III.pdf

Lijntekening faber matrix 800×500 iir h 50 .pdf

Lijntekening faber matrix 800×500 iil 50 .pdf

Faber matrix hybrid productblad.pdf

Glen dimplex faber brochure 2023 2024 nl.pdf

Faber prijslijst.pdf

Scroll naar boven