, , ,

Faber MatriX 1050/400 III

De Faber MatriX 1050/400 III gashaard is leverbaar via Kachelplaats.


De Faber MatriX 1050/400 III is een moderne frameless gashaard van het Nederlandse merk Faber. Deze haard is uitgevoerd met de nieuwste generatie brander. Dit zorgt voor een realistisch vuurbeeld met prachtige vlammen. Hiermee behoren de MatriX haarden tot de modernste generatie gashaarden met het meest realistische vuurbeeld.

Dubbele Lijnbrander
Bij een volledig vermogen zijn de vlammen over de volle breedte van de haard te zien. Maar wanneer er minder warmte wordt gevraagd, concentreert het vuur zich in het midden van de brander. Nog een stapje terug worden deze vlammen kleiner, maar geven nog steeds het beeld van een sfeervol brandend haardvuur. In combinatie met de ITC App kunt u tot 70% besparen op uw verbruik.

Faber Intellignet Technical Control App
Gas is een schone brandstof en met de moderne technieken ook regeneratief, dus milieuvriendelijk. Deze brandstof moet natuurlijk zo efficiënt mogelijk ingezet worden. Hiervoor introduceert Faber de Intelligent Technical Control. Een besturingssysteem dat u de mogelijkheid geeft om van uw haard op efficiënte en sfeervolle manier te genieten. De Faber ITC App kunt u gratis downloaden in de App Store of via Google play. De App bestuurt, controleert, regisseert en adviseert.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

,

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Ruit
  • Ontspiegeld glas € 720
Achterwand
  • Zwart glazen achterwand € 303
Inclusief
  • Houtset of witte kiezels
Accessoires
  • Verstelbare poten € 67
  • Muurbeugel € 67

Documentatie

Energielabel MatriX 1050×400 I,II,III.pdf

Faber matrix linear productblad.pdf

Faber matrix linear productsheet EN.pdf

Glen dimplex faber brochure 2023 2024 nl.pdf

Faber prijslijst.pdf

Scroll naar boven