, , , , , ,

Faber e-SliM Linear 1700/450 I

De Faber e-SliM Linear 1700/450 I elektrische haard is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.


De Faber e-SliM Linear 1700/450 I behoort tot de e-SliM Linear Fires serie. Deze hoogwaardige elektrische inbouwhaarden bieden een dynamisch en wervelend vuurbeeld echt vuurbeeld dat bestaat uit waterdamp en ledverlichting. Met de geringe inbouwdiepte van maar 30 cm is deze haard overal te plaatsen. Binnen de e-SliM-serie zijn er drie formaten beschikbaar, tot wel 2 meter breed!

E-Slim Linear brander

Het vuurbeeld van de e-Slim Linear 1700/450 I heeft dezelfde oorsprong als die van de e-MatriX haarden van Faber. De combinatie van opwervelende waterdamp en ledverlichting zorgt voor een dynamisch en 3-dimentionaal vuurbeeld. Uniek aan deze serie is het instelbare meerkleurige vlambeeld. Zowel de vlammen als de bovenverlichting kunnen naast in diverse kleuren worden ingesteld. Zo creëert u een unieke sfeer passend bij de gelegenheid of uw stijl. Of ga voor een traditioneel vuurbeeld met een warme kleur dat een houtvuur evenaart.

Ingebouwde warmtefunctie

De e-Slim Linear heeft een ingebouwde warmtefunctie en thermostaat. Het toestel kan met de gepatenteerde Comfort$aver technologie de ruimte zo energiezuinig op de gewenste temperatuur houden. Uniek aan deze warmtefunctie is dat de warmte wordt afgegeven via de ruit. Dit zorgt voor een aangename gloed.

Faber e-SliM Linear 1700/450 I bij Kachelplaats

Wilt u binnenkort genieten van de Faber e-SliM Linear 1700/450 I bij u thuis? Vraag dan gemakkelijk online een offerte aan voor de beste prijs bij Kachelplaats. Wilt u de haard combineren met een meubel op maat, in een cinewall of laten installeren in een strakke ombouw? Het is bij ons allemaal mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie of plan een afspraak voor een adviesgesprek in onze showroom.

Merk

Brandstof

Kleur

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Documentatie

Lijntekening faber e slim linear 1700 450 i.pdf

Productblad faber e slim linear 1700 450 i.pdf

Handleiding faber e slim linear.pdf

Brochure e SliM 1700 450 I Linear.pdf

Glen dimplex faber brochure 2023 2024 nl.pdf

Faber prijslijst.pdf

Scroll naar boven